שטח בריכת מכבי

רענן 79

New member
שטח בריכת מכבי

חג שמח לכולם.... עברתי שוב היום ליד שטח בריכת מכבי , ושוב דמעות מילאו את עיני,איך יכול להיות שטח ציבורי הפך לאתר נדלן......למה למה? ולראות בעיתון קול רענן את כל פרנסי העיר בטקס...... נו באמת.... למה לא עצרו את זה למה.... ואין לי בעיה שלא תהיה בריכת שחייה... אבל משהו משהו לציבור.... ברור שכרגע אין מה לעשות , ברור דבר אחד אני לא ישן בלילות........פסח כשר לכולם.........ממני רענן 79...

ATAF151

New member
משום שזה לא שטח עירוני

שטח עירוני ציבורי כגון גנים ציבוריים, מתנסים וכדומה, לא הופכים למזלנו לאתר נדלן, אבל שטח לא עירוני שהיתה בו בריכה יכול להפוך לנדלן.

רענן 79

New member
בריכת מכבי

נכון,,,,, אבל השטח ניתרם למטרות ציבור, היה של תנועת מכבי לתועלת תנועת מכבי. התורמים תרמו כדי שזה יהיה לטובת הציבור... אז אם מכרו ויפה שמכרו... שעשו עם הכסף משהו לטובת הציבור......
או שיכניסו את הכסף לקופת העיריה , אם היא נותנת למכבי מיגרש אחר והעיריה תהיה אחרית על כספי המכירה.....תודה ואז אוכל לישון בשקט........................................

אז אולי לא כדאי לך לישון בשקט

מעולם לא ניתן השטח ללא תמורה למען פעילות ציבורית

ולמיטב זכרוני תנועת המכבי מעולם לא היתה תנועה ציבורית
זו היתה תנועה להתעמלות וספורט וחבריה שלמו מיסי חבר להיות חברים בא. לימים הקימה אותה תנועה את תנועת הנוער
המכבי הצעיר וגם שם שילמו חבריה מיסי חבר חודשים בגין חברותם.

הסיפור שהשטח נתרם למען פעילות ציבורית .. נשלל גם על ידי כמה וכמה ארכאות בבתי משפט
השטח הינו שטח פרטי . והאגודה יכולה לעשות בא כרצונה

ובכסף שנתקבל בגין המכירה ובשטח שהעיריה תקצה על פי חוק יבנה בית מכבי החדש ושם גם יהיה ארכיון מכבי
וכשיגמרו לך הדמעות ושיהיו לך שעות שינה . תוכל להתעדכן בהסטוריה הן של רעננה והן של מכבי
בארכיון ההיסטורי ברעננה ששוכן אחר כבוד במסעדתו של בית ספר זרם העובדים (בית ספר ברטוב )
אז לפני ששופכים דמעות תנין רצוי קצת להתעדכן היסטורית

מעשיות טובות הן לערב מספרי סיפורים

חג שמח

רענן 79

New member
בריכת מכבי

לאחד מרעננה שאני מכבד את הידע, הרב שלך כוונתי היתה שאפשר היה לבנות על השטח הזה את בית מכבי החדש, לילדי רעננה לא כולם רצים ללב הפארק לחוגים.. וגם אין פיקוח מה נעשה עם הכסף של המכירה. וגם שזה נשלל על ידי כמה וכמה ארכאות , משפטיות זה לא נכון עיתונאית ,ספירה לי שזה ממש לא התחיל בבית משפט , וזה ניגמר לפני שזה התחיל ...כי אף אחד לא רצה משפטים לאורך של 10 שנים......בכל זאת אני ישן שעתיים , בוכה שעה וכך חוזר חלילה.......רעש המשאיות בבוקר והטרקטורים על השטח...כואב לי.לילה טוב לכולם פסח כשר.....ומתוק לאחד מרעננה.

א. בעיות השינה שלך לא אמורות לענין כאן את

באי הפורום.. והעלת הנושא מידי פעם באמת לא תשנה עובודות והסטוריה.
אך בשביל לנסות להסביר לך וליתר המספידים...

השטח הינו פרטי לחלוטין על פי מסמכים וקושן... משפחת רוהר לכל שכבותיה ניסתה בכל כוחה לגרור
את הנהלת אגודת מכבי רעננה להרכאות....
והנושא נמשך כמה וכמה שנים בערך 4 שנות התדינות ......
למרות שחלק ממשפחות רואר רצו לסיים ההליך מזמן .. חלק אחר ניסה בכל כוחו להמשיך ולנסות להוציא כספים
שאינם שייכים להם ... והעובדות .... הנה התחילה הבניה ודבר עצירת העסקה לא צלחה בידם

אלו עובדות .... לגבי בניית בית מכבי לטובת חברי המכבי ברעננה ומי הרוצה להצטרף לשורות המכבי

ללא מכירת השטח לא ניתן היה להשיג הכסף לבנית בית מכבי החדש.... חוהיות ואגודת המכבי מעונינת בהקמת
בית חדש למכבי .. בו יהיו חדר להנהלה הנבחרת .... חדרי משרדים לענפים השונים.. אולם לאיכלוס כ150 מקומות
מזנון שישמש את באי המקום ו.... ארכיון קריא מוסיאון לתולדות המכבי ברעננה שהחלה פעילותה במאי יוני 1928
על ידי מר זאב וילי ברגמן .. והשתתפו אפילו קבוצות מכבי ביום ספורט שנערך ברעננה בחג סוכות 1928
ועל כך גם יש מסמכים סמלים תמונות וחומר ארכיוני כתוב (שוב עובדות )

אז אישית אני ממליץ למי שמחפש היסטוריה טוב יהיה באם יבקר בארכיון ההיסטורי של רעננה
ב. הייתי מציע להניח לנושא ... בין עם ישנים טוב או ישנים רע בין עם מתגעגים או סתם מנסים להכפיש
הנהלת אגודה המכהנת כחוק לאחר בחירה....או סתם מתוק קנאה וצרות עין.... בעיני הנושא הזה סגור
אך באם נראה לך שיש מקום להקים משהו לטובת כלל הציבור .. התגייס נא חפש לך תורמים הקם עמותה ונסה לפעול
להקמת בית ציבור או פרטי לגוף זה או אחר..... ואת נושא מכבי רעננה שווה להניח בצד

חג שמח לכולם

למעלה