שטויות עם גלולות..

Y10000

New member
שטויות עם גלולות..

בוקר טוב! אשמח לתשובה למי שיודעת.. אני כבר כמה שנים על הרמונט.. כרגע אני בצבא, והצבא לא מספק הרמונט יותר.. יצא מצב שלקחתי גלולה אחת של הרמונט ביום ראשון האחרון ונגמרו לי הגלולות (כי לא היו לי.). החליפו לי לפמינט. מראשון לא לקחתי גלולה ויש לי דימום. לקחת את הפמינט מעכשיו? או להתחיל אחרי המחזור? תודה!

Maldini Girl

New member
שאלה אלייך

1.מי זה החליפו? רופא צבאי? עברת בדיקה? שאלת מישהו לפני ההחלפה?מוזר, כי הצבא לא נותן פמינט. 2.לא הבנתי- נגמרה לך החפיסה באמצע וישר התחלת לקחת חדשה? או שחיכית אחרי המחזור והתחלת לקחת פמינט במקום הרמונט?

Y10000

New member
עונה...

הרופא במאוחדת החליף לי את הגלולות.. הצבא עשה לי בעיות עם הרמונט אז החליפו לפמינט.. לקחתי כדור אחד של הרמונט ואז נגמר לי אז הפסקתי עד שהביאו לי את הפמינט.. מאז לא לקחתי...

muse18

New member

אם את משתמשת בהרמונט את יכולה לבקש מרשם לא הבנתי מה הבעיה במאוחדת אבל חבל שהחליפו לך למשהו אחר כשאת כבר מסתדרת עם מה שאת רגילה.. בעניין השאלה השנייה עדיף להתייעץ עם רופא נשים.. או שאולי יש מישהו שיודע יותר טוב ממני..

Y10000

New member
תודה רבה!

אחרי שיחה עם רופא נשים החלטתי שאני אחכה עד למחזור הבא, ובסיומו אתחיל עם הפמינט.. כן לצערי הצבא זה מקום בלי הרבה הגיון ומוזר שפתאום הפסיקו להביא את זה :\

למעלה