שחר דיין ז"ל

ofriai

New member
שחר דיין ז"ל

התמונה שמופיעה בהודעה של דונסקי צולמה בכמון ב- 28.02. היה יום נפלא באותו היום. תנאים מצויינים. היינו רק שחר ואני בעמדה. השעה הייתה סביב 11:00. טסנו כחצי שעה ונחתנו למטה ליד תחנת הדלק. כשעלינו חזרה חצי אגודה כבר התכוננה להמראה בעמדה. יצא לנו לטוס בסופי שבוע ביחד. שחר,דונסקי ואני ידידים מהסוג שכולכם מכירים - מפנטזים ביחד על איך נטוס, במהלך השבוע, ומשתדלים להיפגש ולטוס בסופי שבוע. שלושתנו לא מותיקי הענף אבל למדנו להכיר אנשים נהדרים בדרך. הרבה זמן לא ראיתי מישהו כל כך מאוהב בספורט כמו שחר. בימים האחרונים ניצל כל הפסקה בעבודה ללכת ולטוס, אפילו 20 דקות זה משהו, היה אומר. ביום ד' היתה הטיסה הלפני אחרונה שלו בנתניה. ביום ה' בבוקר עוד דיברנו על יום ו', התברר כי רק שחר יילך. לא נוכל להצטרף אליו. ביום ו', בשעה 11:00 כבר לא ענה בנייד. כנראה היה בהכנות אחרונות. הנייד כנראה נשאר ברכב. אבדנו חבר וידיד, עפרי

avitamim

New member
כ"כ עצוב כ"כ כואב...

אני גולש לשעבר (12 שנים) שלצערי לא רתמתי עצמי לגלשן בטיסה בגרירות בנען, היינו שלושה דואים מקצועיים כולל אנוכי, ובכל זאת זה קרה, למזלי ריסקתי רק את הקרסול מגובה 12 מטר (צלילה לקרקע עם הגלשן) ממנה אני סובל היום משתי דברים:1. הרגל עדיין כואבת לי. 2. אני רוצה לטוס בגלשן ולא יכול...(פסיכולוגית). לשחר לא היה מזל, קראתי את הכתבה בידיעות אחורונות והכל חזר אלי, קשה למצוא מילים לנחם המשפחה בכאב בצער ובאובדן יקיר. יהי זכרו ברוך ולא תדעו צער.

ביום שלישי לוקח אותך בכח מהעבודה

השיחה האחרונה עם שחר. זה היה ביום חמישי בערב (רישום השיחה עדיין מופיע במכשיר הפלאפון שלי). שחר רצה שנבוא איתו למבוא-חמה, אבל זה לא הסתדר לשנינו. רצה הגורל. "ביום רביעי הייתי בנתניה והיה גדול. לא יעזור לך, ביום שלישי אני לוקח אותך בכח מהעבודה". כך, בטון השמח הזה שהיה תמיד בקולו הוא קבע. יאללה, בסדר שחר. ביום שישי הגעתי לעבודה וקראתי ידיעה ראשונית ומבולבלת על תאונה במבוא-חמה. ידעתי ששחר שם והתקשרתי אליו. השארתי הודעה במענה הקולי "תתקשר אלי שאדע שאתה בסדר". לא ידעתי שבאותו זמן כבר לא היה בין החיים. האמת המרה התגלתה לפרטיה בשעות הבאות. מי שהיה היום בהלוויתו גילה שלאיש יש המון חברים ואוהבים. לא זוכר הלוויה כל כך גדולה. שבחים רבים נאמרו על אישיותו כאדם, אב, בעל וחבר. דברים מהלב. עולם ומלואו נעלם. אמרתי היום לעופרי, מעל קברו של שחר, שאף פעם לא חשבתי שנמצא עצמנו בסיטואציה זו. נורא. חברים, המחיר יקר. יקר מאוד. לכל הפחות אל תפספסו את השיעור. בדקו עצמכם טוב טוב בעת ההרתמות ושוב לפני ההמראה. אל תמריאו מתוך לחץ. אם אתם חוששים ולא משנה מדוע, בטלו המראה ובדקו עצמכם שוב ושוב ושוב. ושלא נצטרך עוד לעמוד מעל קברי חברים ולנחם משפחות. יהי זכרו של שחר ברוך.

נפתחה תיבה למילות ניחומים

נפתחה תיבת דוא"ל למילות ניחומים למשפחת דיין. כתבו את מילותיכם אל: [email protected] המכתבים יודפסו ויועברו לאלמנתו.

למעלה