שחרור

stאסתי

New member
שחרור

ההרגשה הזאת של שחרור מוחלט כשאמא שלי עוברת את הגבול ונהיית ממש מגעילה היא די משכרת. אתמול רבתי איתה ובשלב כלשהו היא אמרה: "אם תהיי דתיה ולא חרדית את לא הבת שלי יותר"(מענין מה היא תגיד על לא דתית בכלל) "אני אשב עלייך שבעה" "אני לא אבוא לחתונה שלך" "את הורגת אותי" ועוד ועוד ועוד ההרגשה הזאת שאני יכולה לעזוב בשקט בלי לפחד לפגוע בה היא משחררת כי עם התנהגות כזאת שלה אולי מגיע לה להיפגע,או לפחות אפשר פחות להיזהר. אני בטוחה שרובכם שמעתם את זה

rigoletto111

New member
"אמא, אז בגלל שאם אני אהיה דתיה

לא אהיה הבת שלך, החלטתי לא להיות דתיה. הכל בגלל שאני אוהבת אותך". משפט פתיחה טוב, לא?

עדישי56

New member
חחח...

ואחרי חיבוקים ונשיקות תמשיכי את המשפט עד הסוף ותגידי- החלטתי לא להיות דתיה בכלל! משום סוג!

חי אדר

New member
השיעבוד לטקסיות

אכן התנהגות כזו באמת מקלה את הדרך אל החופש. והאמת שאני מפעם לפעם נדהם מהאופן בו הורים דתיים מתיחסים להחלטות של ילדיהם. הקיצוניות הזו מפחידה ומדאיגה היא מקדשת את הטקסיות ובו בעת הורסת את הרוח הפנימית. בשם האל הורסים את חיי האנושות. דומני כי כבר האל עצמו עיף ויגע מהחרדה הדתית הגדולה הזו ומתוך יאוש זועק ע"י נביאו " הלוואי אותי עזבו ותורתי שמרו". כאשר ייתכן הכוונה היא: עזבו את המרוץ והדבקות מסביב לפרקטיקה הטקסית ותחת זאת שמרו את האנושיות שבכם. אך נראה לי כי קריאה זו נשארה בודדה במדבר ונזנחה לה.

אולי. ואולי

יכול להיות שהיא באמת מתכוונת למה שהיא אומרת אבל פעמים רבות בעבר, הורים שהזהירו את ילדיהם כך, חזרו בהם לאחר שהילדים עזבו. לא תמיד זה כך אבל יש כאן כאלו שיכולים לשתף אותך בניסיון שלהם.

o0 Get Out 0o

New member
עידוד ....

הרי במילא לא תחזרי לדת נכון אז אין מה לעשות או שאמא שלך תקבל את זה או שהיא תמשיך להגיד לך דברים מגעילים בכל אופן אני מחזיק לך יד שלא תשברי ולא צריך להיות אכפת לך מאמא שלך אם לה זה גם לא אכפת

למעלה