שחרור קיטור

Funky Giraffe

New member
שחרור קיטור

- ב11.4 הדג נחש יופיעו במופע רגאיי מיוחד בפסטיבל צאלים. אז נכון שזה יפה שבזמן האחרון יש הרבה מופעים "מיוחדים" כמו ח7, והחגיגי בבארבי, ועכשיו זה, מצד שני - למה דווקא רגאיי? לא יאה להם לעשות מופע Fאנק מיוחד ועצבני כמו בימים ההם? למה הקהל הנאמן יותר לא זוכה לדברים שיחממו את הלב? - בטאוואר רקורדס הDVD עולה 79, והאודיו 79. אני לא חושב שצריך להכביר במילים, במיוחד בגלל העובדה ש: א. בראשית ירד ב. סאגה ירד ג. הסולואים של מוהר, אלון וספי ירדו מלוטוס - והם היו נקודות אור אדירות במופע הזה ד. אין שום שיר חדש ה. אין שום שיר גנוז ו. אין רמיקסים ז. למה לפצל אותם, בראב ראבק - זה מה שקיבלנו כשהבטיחו לנו מארז כפול? עבודה בעיניים!!! אני לא מוכן לקבל את זה, כשמחלקים את ההופעה ל2 חלקים שווים בסי דיז וקוראים לזה מארז כפול זה תסלחו לי - רמאות... כנ''ל לגבי הוספת ההדרן כבונוס. כן אוכל לומר שסרט המסע משחק יפה בדיסק הזה דווקא... - פעם הדג נחש הצהירו שהם לא מוכנים להופיע בניצנים בגלל שנהרגים שם צבי הים. "היו לי פעם עקרונות - מכרתי את כולם..." בבומבמלה הקרב ובא ביום שבת כמו שהבנתי מהם הם הולכים להופיע שם... אז האם אני מתעצבן לשווא או שאני צודק?

idanri

New member
צודק גם צודק

עם הקטע של הסולואים בלוטוס הם יצאו ממש מלוכלכים. הסולואים הם באמת מה שעשו את הביצוע הזה לכל כך יפה בלייב. זה שגנזו 2 שירים מההופעה ושמו 4 שירים שגם ככה הם חלק מההופעה בתור בונוס זה באמת לא פייר. לגבי הפיצול לדיסק DVD ואודיו - גם זה קטע מלוכלך. לדעתי,הכל היה צריך להימכר בחבילה אחת שתעלה כ-120 ש"ח.

Funky Giraffe

New member
די, די, די 120 זה יקר אש גם

אביב גפן שהוא ממוסחר יותר מכל המדינה הזו מוכר 3 אלבומים וDVD ב99 שקל...

ההבדל הקטן,

בדיוידי כמובן אתה יכול לצפות ולהאזין להופעה ובאודיו,אתה יכול רק להאזין להופעה. ועידו אתה צודק. במילה אחת,אכזבה(דיי גדולה)

מה שכן

אני מתענג על כל שניה של "לא מוותר" וליאור(?) שלא תחשוב שאמרתי את ההודעה בנימה מתנשאת ,כמובן.

WuTang21

New member
אז גם לי יש מה להגיד על זה..

למי שלא זוכר... אביחי פה.. עידו זוכר בטוח יש לי עוד יוזר FuckMeImFamous בכל מקרה.. כמו תמיד.. נשאר נאמן.. קונה ת'מקורי.. קניתי ב"צליל" כל אחד מהם עלה לי 79.90 זה כי אין ברירה.. אבל... א. אני מוכן להשקיע יום של עבודה.. וזה משכורת של יום בשבילי.. בשביל שתיהם (אני יודע.. המצב אצלי קשה..) אבל.. עדיין.. רוצים שאנשים יקנו מקורי.. אז למה מפצלים את זה, אחרי זה מתפלאים למה אנשים מעדיפים לצרוב, כי שוחטים במחירים אבל אין מה לעשות, יש לי מחלה וקניתי מקורי. ב. עידו, תנסה להשיג תגובה למה הורידו את הסולואים של אלון ספי ומוהר.. כי אם יש שיר שאני אוהב זה לוטוס.. והבנתי את זה לפני בערך 4 חודשים שזה פשוט קטע ענקיייייייי !! קטע פאנק מדהים !! והביצוע במופע שראיתי בDVD לא חידש לי הרבה.. וזה דווקא קטע שאפשר לשחק איתו הרבה ! חבל חבל חבלללללללללללללללללללל !! נשמע לי טוב דווקא הסולואים שלהם.. איך פיספסתי ת'מופע ?!!? בכל מקרה אחלה דיסקים.. נהנה מכל שניה.. פיס לכולכם !! אני עדיין חי ! אוהב אתכם !

idanri

New member
לפי מה שהבנתי מיאיא חתכו את הסולואים כי....

אמרו שזה ארוך מידי בשביל לפתוח את הדי וי די(וואט דה פאק?!)

SV Design

New member
אתה אומר לדג

שהם מכרו את העקרונות שלהם ושהם מופיעים בבומבמלה כשאתה והלהקה שלך גם מופיעים שם ? P: אז לא אני לא אומר לך לא להופיע אבל גם לדג לא.. ותכלס זה כן שחיטה במחיר אבל זה כי טאוור רקורדס וצליל בעצמם יקרנים אני אבדוק כמה זה עולה בתו השמיני בירושלים אם יש את זה שם..וזה בטוח יהיה יותר זול.. ואני לא צריך להגיד לך שיש הרבה דברים שצריך להחזיר את הכסף עליהם ורק אז נשאר לדג כסף שהוא ממש רק שלהם וגם הוא בעצמו מתחלק בין כל חברי הלהקה.. והמופע המיוחד הוא של רגאיי כי אני חושב שהפסטיבל בצאלים הוא פסטיבל כזה של רגאיי..אז זה יותר מתאים לעשות מופע רגאיי.. ובח7 הייתה אחלה הופעה ובאמת היא הייתה מיוחדת ושווה ולפי מה שהבנתי גם בבארבי היה מגניב..

Funky Giraffe

New member
אני לפחות לא הצהרתי שאני לא מופיע שם

כי "הם הורגים את צבי הים" וב' אני לא רואה על זה שקל - להפך - אני רק מוציא ומוציא על נסיעות ושאר הדברים - סתם כי זו אחלה חשיפה אנחנו עולים על הבמה הזו

SV Design

New member
"סתם כי זה אחלה חשיפה"

זו באמת אחלה חשיפה והיא ממש תעזור ללהקה שלך להיות מוכרת ולהשיג קהל של מעריצים... אז זה לא שאין לזה חזרה ושזה רק בזבוז של כסף לנסיעות.. ובסדר אני מבין ואני לא מדבר בשם הדג אז אם הם ירצו הם יענו אבל אני עדיין לא חושב שזה כזה נורא שהם מופיעים שם...

moshe alfasi

New member
אתה לא יכול להגיד למישהו

לא לעשות משהו בגלל סיבה עקרונית שלו... זה אפילו קצת מצחיק. רק בנאדם מת לא משנה את דעתו.

למעלה