שחקתי אותה אלוהים...

סמסרה1

New member
שחקתי אותה אלוהים...

בעבר השתתפתי הרבה בפורום זה. לא אחזור על הסיפור שהיה לפני כשלוש שנים.(התקף פסיכטי שהובחן כסכיזופרנייה). בכל אופן, כבר תקופה ארוכה שהיה טוב מאוד. הבן לומד באוניברסיטה, חבריו חזרו אליו,היה במילואים פעמיים בשנים אלה-והוא ביחידה מובחרת, שותף לנעשה במשפחה ובסביבה... אמנם הוא המשיך לקבל זריקת ריספרידל במינון 25 . אך הפסיכיאטר עסכים לבקשתנו שזה יהיה אחת לשלושה שבועות. אך אני, משום מה, שיחקתי אותה כאלוהים, והחלטתי שהכל בסדר, ואת הזריקות , שגם ככה זה המינון הנמוך ביותר שיש, הבן שלי קיבל אחת לחודש ולפעמים אף אחת לחודש וחצי. ולצערי הרב, במשך כל השבוע אני רואה למול עיניי נסיגה מיום ליום.אין לי כוח לפרט, בטוח שחלק מכם מכיר את התופעות האלה או דוחות לאלה. היום בצהריים אנו כבר נטוס לפסיכיאטר והוא יתן לו זריקה במינון 37.5 , שכבר הרבה הרבה זמן הוא לא קיבל. ונדרשתי, ובצדק, ע"י הפסיכיאטר להקפיד שבני יקבל הזריקות אחת לשבועיים. נקודה. המעיים מתהפכות לי מחרדה שהמצב לא יגיע למה שהיה אז. הרגשת יאוש וחוסר אונים אופפת אותי. כולי תקווה, שלאחר הזריקה היום במינון הזה ולאחר שנקפיד שכל שבועיים בני יקבל את הזריקה אז המצב יחזור להיות טוב כפי שהיה. שיהיה לי כוח ולכולכם!

ד קובי

New member
היי סמסרה

מאחל לך ולבנך חזרה למצב שהיה יקירתי. אם עם קבלת הזריקות הוא תפקד יפה והכל היה בסדר למה לא לדאוג לשמור על זה? יקירתי הקפידי על הטיפול למענו ולמענכם... בהצלחה מכל הלב

סמסרה יקרה

אל תתני לעצמך על הראש . זה יכול לקרות לכל אחד. לפעמים אני כל כך מתקשה להתמודד עם המחלה של אימי שאני מדחיקה את זה בכלל שהיא חולה. אני מבינה אותך , אני גם הייתי רוצה לשכוח מכדורים וזריקות של אמא שלי. אגב - אני לא מבינה למה האחריות של לקחת את הזריקות היא שלך ולא שלו ? אם הוא הרגיש טוב לא ניתן לבקש ממנו שיקפיד להגיע למרפאה בזמנים הקבועים לו ? אם הוא הולך למילואים אז הוא בטח יכול לעשות גם את זה , לא ? אם הוא יקבל את התרופות המצב אמור להשתפר תוך שבועיים עד חודש , אני מאמינה שעם זריקות הישפור במצב הוא יותר מהיר. מאחלת לך המון כוחות ! תהיה חזקה - יהיה בסדר . בהצלחה @@@@@@@@@

זריחה 2

New member
סמסרה יקרה ,בואי ואספר לך משהו בנושא ..

למישהי שקרובה לי מאד (לא בתי) התפרצה מחלת הסכיזופרניה לפני כ-6 שנים.... היא אושפזה פעם אחת ומאז..
לא הפסיקה מעולם את הטיפול התרופתי... עבדה במשך כל השנים,נהגה, עברה משברים כמו,אהבה נכזבת,משברים במקום העבודה,אבל,התגברה על הכל.... כמו גדולה המשיכה עם הכדורים ולא איבדה את האיזון. לפני כ- 8 חודשים בחלוף 5 שנים למחלה,גם אימה עודדה אותה שאפשר להפסיק עם הכדורים,האמת היא,שגם אני הייתי בטוחה שהכל בסדר, הנערה הבריאה ואינה זקוקה לתרופות.. לפני חודש היא החלה להשתנות,מצבי בילבול וכל מיני סממנים למחלה. אימה,טסה איתה לפסיכיאטר,והוא אמר להן שהיא על הגבול,זאת אומרת,באם לא תתחיל לקבל תרופות מצבה הנפשי יתדרדר, היא התחילה שוב עם הכדורים,ומאז,מצבה יציב. יש לי הרגשה שגם את תפסת אותו ברגע הנכון,סעי לפסיכיאטר קבלי מרשם ותתחילו שוב עם הזריקות.. בשורה האחרונה,..אנחנו חושבים שמגיע זמן שנרפאים מהמחלה..אנחנו טועים ! את הטיפול התרופתי צריך לקחת עד 120. דעתי.

סמסרה1

New member
תודה לכולכם, ולהלן ההתפתחויות....

טוב, אז היום טסנו לפסיכיאטר והוא הזריק לו ריספרידל במינון גבוה יותר. במקום 25 - קיבל 37.5 . הפסיכיאטר אמר שגם בעוד שבועיים יתן לו אותו המינון ויהיה בסדר. אחר כך שוב כנראה נרד ל- 25 . אבל, חייב לקבל פעם בשבועיים. הכי הכי מאוחר שלושה שבועות ויום לא יותר מאוחר. כולי תקווה ותפילה, שהמצב ישוב להיות כפי שהיה לפני שבוע זה. בריאות לכולנו ולבני ביתנו.

סמסרה1

New member
ל-ד קובי

תודה תודה אתם ממש יודעים איך לחמם את הלב כאן בפורום

ד קובי

New member
תודה סמסרה זו המטרה שלשמה התכנסנו

לשתף, להתרגש, לפרוק, לתמוך זו המטרה שלנו כאן... יקירתי שולח לך חיבוק לחיזוק
ומאחל שהכל יסתדר לטובה

למעלה