שחקתי אותה אלוהים...
בעבר השתתפתי הרבה בפורום זה. לא אחזור על הסיפור שהיה לפני כשלוש שנים.(התקף פסיכטי שהובחן כסכיזופרנייה). בכל אופן, כבר תקופה ארוכה שהיה טוב מאוד. הבן לומד באוניברסיטה, חבריו חזרו אליו,היה במילואים פעמיים בשנים אלה-והוא ביחידה מובחרת, שותף לנעשה במשפחה ובסביבה... אמנם הוא המשיך לקבל זריקת ריספרידל במינון 25 . אך הפסיכיאטר עסכים לבקשתנו שזה יהיה אחת לשלושה שבועות. אך אני, משום מה, שיחקתי אותה כאלוהים, והחלטתי שהכל בסדר, ואת הזריקות , שגם ככה זה המינון הנמוך ביותר שיש, הבן שלי קיבל אחת לחודש ולפעמים אף אחת לחודש וחצי. ולצערי הרב, במשך כל השבוע אני רואה למול עיניי נסיגה מיום ליום.אין לי כוח לפרט, בטוח שחלק מכם מכיר את התופעות האלה או דוחות לאלה. היום בצהריים אנו כבר נטוס לפסיכיאטר והוא יתן לו זריקה במינון 37.5 , שכבר הרבה הרבה זמן הוא לא קיבל. ונדרשתי, ובצדק, ע"י הפסיכיאטר להקפיד שבני יקבל הזריקות אחת לשבועיים. נקודה. המעיים מתהפכות לי מחרדה שהמצב לא יגיע למה שהיה אז. הרגשת יאוש וחוסר אונים אופפת אותי. כולי תקווה, שלאחר הזריקה היום במינון הזה ולאחר שנקפיד שכל שבועיים בני יקבל את הזריקה אז המצב יחזור להיות טוב כפי שהיה. שיהיה לי כוח ולכולכם!