שחקני קולנוע

מתח

New member
שחקני קולנוע

ראיתי היום את שבעה חטאים, בפעם החמישית. את מועדון קרב ראיתי לפני כמה ימים, כמו גם את 12 קופים. ראיון עם הערפד גם כן ענק, וסרט גרוע עוד לא ראיתי בכיכובו של בראד פיט - מה שמביא אותי למסכנה שהבן-אדם פשוט שחקן ענק. הוא יודע באיזה סרטים לשחק, וכשהוא משחק - הוא עושה את זה מצויין. עוד שחקן שאני מאוד מעריך הוא ברוס וויליס, כוכב סרטי האקשן ה``אינטליגנטיים`` (כמו ``מת לחיות``, שם הכל ריאליסטי ואמיתי, כולל הרובים שהם עותקים של רובים אמיתיים). כמו גם, הוא משחק בכל מיני סרטי דרמה פסיכולוגית כמו החוש השישי שממש עשו לי את זה. בקיצור, אני מת עליהם, וכמה שאני מעדיף שחקניות על שחקנים - עוד לא ראיתי שחקנית שהגיע לרמה כזאת של משחק וסלקצית סרטים (חוץ מאולי קאמרון דיאז שנדלקתי עליה ב``There`s Something About Mary`` וכמובן סיגורני וויבר, הלוחמת האמיתית היחידה). תגובות, הערות, שחקניכם האהובים? אה, דרך אגב, הסצינה הסופית של ``מועדון קרב``, כפתאום מתחיל להתנגן ברקע ``Where is my Mind`` של ה-Pixies ו-בום, עם הגיטרות, בניין נופל, ועוד אחד, ועוד אחד... אוי, זה העביר בי צמרמורות. מרלה סינגר, איפה את גרה??

Black Star

New member
בדיוק היום!!

בדיוק היום דיברתי על זה עם אמא שלי. ``הרצאה`` שנתתי לה על כמה כוכבים- ג`וני דפ, בראד פיט וקיאנו ריבס שיכלו בקלות ללכת על משבצת ה``פריטי בוי`` ולקחת תפקידים קלים ושכל הקהל יאהב אותם, אבל החליטו להתמקד באמת במשחק איכותי. אני לעומתך כן יודעת גם להעריך את כישוריהם הויזואליים המהממים (!!!). לראות את בראד פיט פשוט לוקח ממני נשימה כל פעם מחדש. ובכל זאת אני יותר מעריכה אותם על משחקם הפשוט מדהים.. ו``שבעה חטאים`` זה פשוט סרט ג-א-ו-נ-י. הגעתי רק ב- 11:30 הביתה אז הספקתי לראות הפעם רק את הסוף, שזה החלק הכי טוב בסרט. הבנייה של המתח, המשחק של כל אחד מהשחקנים המעולים- אין מה להגיד, אחד הסרטים הטובים ביותר שאי פעם נעשו. גם על ברוס וויליס אני מסכימה איתך, אני פשוט מתה על איך שהוא משחק, יש לו מין הומור, אירוניה כזו במשחק שלו. אין, אין לו תחליף- למרות שהוא כן היה יכול לעשות בחירות יותר טובות לסרטים שהוא עשה (זה לא שאני לא אוהבת אותם, but he could do better). שמע, מתח, נראה לי אנחנו באותו ראש. יש לך אייסיקיו? יאללה ביי ביי יעלי. Immerse your soul in love --

מתח

New member
יעלי

שימי את שלך פה... אני אוסיף אותך. אני נמנע מלתת את זהותי בפורום :) ואגב, ג`וני דפ - לא יודע, אבל גם קיאנו ריבס גדול בבחירות שלו. למה אין נשים חזקות בסרטים, שאפשר להתרפק עליהן? איזה באסה. :)

rastotman

New member
מה עם

זאתי שאני שוב שכחתי את השם שלה עם האף המעוות שקיבלה את כל הפירסי מיפעל חיים בערך, ותמיד משחקת את הנשים המעניינות האלה ואין לה סרטים שהם לא לפחות חצי חמודים? נוו.. איך קוראים לה?? מהסרט הלא ממש מוצלח הזה על האיש שלא רצה לגעת באישתו כי הוא העדיף להיות חבר שלה, זאת ששרה [אפילו השיר הכי מוכר שלה נעלם לי מהראש {לפחות אני זוכרת איך קוראים לקורין אלאל}]. טוב, אתה יודע מי זאת, מה איתה למשל?

N0

New member
איזה סרט...

מועדון קרב הזה פשוט סרט מצויין N0 ראה אותו פעמיים בסנימטק (כנראה גם בגלל שהיה לו מסחן במתמטיקה יום אחרי...) ושזה פשוט סרט מצויין. וwhere is my mind גם כן מעלה נוסטלגיות (N0 סוף סוף סיים להוריד את כל הפסקול !!! ). ואת ראיון עם ערפד כל כך אהבתי (סוף סוך ערפדים ששווים משהו בסרט...) הבעסה שהקלטתי אותו ואני לא מוצא את הקלטת... ברוס וויליס גם גאון אבל הסרטים האחרונים שלו ממש לא משתווים למה שהוא עשה פעם ( הבנתי שThe Kid שבכלל לא ראיתי לא היה משהו, וללכת על הכול וארמגדון ממש לא משתווים לחוש השישי (Aאומנם יצא אחרי) ולאלמנט החמישי למת לחיות וספרות זולה שכל סרט מהם הוא פשוט יצירת מופת). N0

למעלה