שחקנים

perfecta

New member
במיכאלה?../images/Emo29.gif

אני את נתן ואפרת... ואם את מדברת לא רק ממיכאלה...אז את נתן ואפרת גם...חחח...

i love אפרת

New member
../images/Emo9.gifברור שאפרת כהן!../images/Emo9.gif

אפרתי המלכה
וגם עדי כהןןןן
תבחרו בה היא שרה כזה יפהה

i love אפרת

New member
מה../images/Emo35.gifאת רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

i love אפרת

New member
את לא רואה מיכאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifלמה../images/Emo35.gif

כי זה משעמם.......

הכל אותו דבר- היא רצחה, הוא אוהב אותה, היא בוכה, הוא רוצח, הוא שיכור, הוא מגלה שהוא אוהבת את אחות של אישתו החמישית, זאת שהתאבדה אחרי שגילתה שהוא רצח את אישתו השלישית, כי היא גילתה שאישתו השלישית התאבדה כי הוא רצח את אישתו השניה, שגילתה שהוא בכלל הומו.

חח זה דיי נכון... למרות ש..

בכל טלנובלה יש סיפור מורכב אחר, ובגלל זה כולנו פה מכורים. בכל מקרה נתן רביץ, נירו לוי, ולוסי הם השחקנים האהובים עליי. בזמן כתיבת ההודעה פתאום הרגשתי דז'ה-וו.. אז יכול להיות שכבר עניתי לשאלה הזאת..

מההההההההה?!?!

איך את לא יכולהה להמשיךך לראותת את הסידרהה המושלמתת הזאת..יווו אני כל כךך אוהבתת אותה..איך אפשרר שלאאאא..יוו את הראשונהה שאומרת לי את זה!!! אני מציאה לחזור ולראותת את זהה..כי דווקא עכשיו מתחילים כל הפרקים היפים!!!

אז תאהבי.

אני לא אוהבת. סורי. יצא לי מהאוזניים כל הטלנובלות האלה! הישראליות או לא! הטלנובלה היחידה שלא נמאסה עלי זה תשוקות, וזה בעיקר כי אני רואה אותה פעם בחודשיים.........

hadshot

New member
אולי זה יפתיע אתכם אבל אני אוהבת את

לוסי דובינצ'יק היא יפהפייה ומאוד מוכשרת. לימור אטיאס מגזין חדשות המוזיקה

למעלה