שחקנים מקומיים

just do ti

New member
שחקנים מקומיים

אתמול הוחלט שבכדורסל יהיו תמיד 2 מקומיים על המגרש. גם פיפא הוציאה חוקים חדשים של כמות שחקנים מקומיים מסויים בסגל וכמות מסויימת של שחקנים שגדלו בקבוצה. אני לא זוכר בדיוק את המספרים.. אני חושב שלפי איך שזה נראה ז באמת חשוב החוקים האלה. זה מחבר את האוהדים יותר לקבוצה וזה נותן יותר צבע וצביון לקבוצות.. החוקים האלו גם יצמצמו את הפערים בין הליגות - להזכירכם איאקס היתה אחת הקבוצות הגדולות באירופה עד שכל ההולנדים יצאו בעקבות חוק בוסמן.. אני באופן כללי מנסה לשמור על זה במנגר... אפילו עשיתי לפני איזה שנתיים נסיון והחזרתי לליברפול את מקמנמן פאוולר (ברוך הבא "גוד"!!!!) וגימי רדנאפ.... לא הלך מי יודע מה אבל נהנתי בכל זאת:) מה אתם אומרים?! איך אתם מתנהגים במנגר?

LevL

New member
תודה על הרעיון

עכשיו אני אנסה לעשות משהו דומה בבארסה

אין ספק

למשל במנג'ר החזרתי את ברקו ורביבו לחיפה, ואת חזן בתור איש צוות, ורוני לוי שהחלפתי נתתי לו תפקיד מקצועי. אני אוהב לתת ג'ובים לאנשים שבמציאות הייתי רוצה לראות בקבוצה שלי. באינטר למשל, אין לזה שום ערך מבחינתי...אני מודה ההיסטוריה של אינטר לא מעניינת אותי יותר מאשר ההצלחה עם הקבוצה.

../images/Emo45.gif

קודם כל, יש לציין שזאת לא החלטה כלל-אירופית גורפת אלא החלטה בישראל שיהיה ניתן לרשום כמות בלתי-מוגבלת של זרים אך בכל עת במשחק יהיו 2 ישראלים על הפרקט, החלטה שלקוחה מן המודל הרוסי. אם אני זוכר נכון, החוקים אומרים שקבוצה חייבת לרשום מס' מסוים של שחקני בית לליגת האלופות או משהו כזה. בכל מקרה, לדעתי זה מבורך. צ'לסי, למשל, משתפת לרוב המקרים רק 2 שחקנים אנגליים, שלא נדבר על שחקני בית, ולפעמים רק 1 - למפארד. אז במקום שהכסף הגדול יביא את השחקנים הכי טובים, אני בעד חוקי פיפ"א, שיהיה מקום גדול לכסף ולרכש ובכל זאת פיתוח שחקני בית.

אבל במנג'ר?

במנג'ר אני לא רואה את המקום של זה. יכול להיות נחמד, אבל זה דווקא משהו שפחות חשוב לי, אישית.

just do ti

New member
אני אוהב משחק מציאותי יותר

אני גם אוהב כל מיני שטויות קטנות כמו שחיפשתי בלם צעיר לליברפול ומצאתי את דניאל אגר שבחיים לא שמעתי עליו קודם ואז בניטז הביא אותו. עשה לי את החודש... ולמפארד לא גדל בצלסי - הוא בא מווסטאהם שם הוא תפס תמקום של...... ברקו

Benn Is Kane

New member
צ'לסי?!

1. לאמפרד הוא לא שחקן בית, הוא גדל בווסטהאם ביחד עם ג'ו קול. 2. לאמפרד, ג'ו קול וג'ון טרי=3 שחקנים אנגלים בהרכב הראשון.

קרייטון

New member
וג'ון טרי הוא שחקן בית.

צ'לסי היא דוגמא רעה. כי שלושה שחקנים זה יחסית הרבה לשאר אריות אירופה. באירן היא היחידה שעוד איכשהו שומרת על שחקנים גרמנים בהרכב. לשאר הקבוצות אפילו מאמן בן לאותה ארץ אין (חוץ מבאיטליה ששם כמעט כולם מאמנים איטלקיים).

התבלבלתי ../images/Emo122.gif

ב'שחקני בית' התכוונתי טרי במקום למפארד. וג'ו קול הוא לא שחקן קבוע בהרכב של מוריניו.

Benn Is Kane

New member
הוא עולה הרבה פעמים.

בכל מיקרה, למוריניו אין "הרכב קבוע". יש לו כמה שחקנים מועטים שאפשר להחשיב אותם כקבועים, אבל שאר השחקנים תמיד מתחלפים.

למעלה