שחקנים מעולים

נפנף10

New member
שחקנים מעולים

היי פשוט מדהים איך שהמלהקים עשו עבודה מצויינת בבחירת שחקנים מעולים, שלא כמו בסדרות הקודמות, בעיקר " לגעת באושר ", כאלה שחקנים גרועים לא ראיתי מיימי, בעיקר שרון דוראני, קשה לי להאמין שהיא התקבלה על פי "כישוריי" המשחק שלה בלבד... נחזור למיכאלה, אין על יונתן רוזן, הוא השחקן הכי מעולה ששיחק אי פעם בטלנובלה. אושרת 21

את צודקת!!

בחרו שחקנים פשוט מדהימים! כמו אפרת ומן ונירוו המושלמיםםם

2maya

New member
נכון!! במיכאלה בחרו את השחקנים...

הכי טובים שיש (אפרתו'ש, נירו, נתן...) לכן הטלנובלה היא הכי טובה שהיתה ותהייה

כולנו נהיה מסביבך ונדאג לזה שלא

תקראי לו ככה...... אם תרגישי צורך לקרוא לו נתי תגידי למישהו מאיתנו ונדאג שהוא לא ישמע... חחחחחחחחח..................... אמא שלי אמרה לי כזה אין לך סיכוי אז תשלחי....אז שלחתי ואתמול קיבלתי מסר חיובי.......... אמא שלי כמעט התעלפה שהיא שמעה..... ואני אומרת לה זה מתי שנהיה בחופשה אז היא אמרה שזה בסדר ואני כן הולכת.......

טלטלוששש..../images/Emo70.gif

אנחנו נפגוש את נתןןןןןןןןןןןןןןןןןן(*משננת*) יואוו איזה פאדיחות יהיה אם הוא ישמע אותי..חחחח.. יאאאאאאא

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחח

אני בטוחה שבסוף יפלט לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה נתי קטן ולא נתן....

כןןן אמאאאאאא

ואזנתי יחנוק אותייייייייייייי יואוו אני לא מצליחה להיתרגל........ -------------------- נתן*נתן*נתן*
אחחחחח נתןןןןן

*נתן אני מתה עליך*

*נתן???????* *נתן..!!!!! לאן ברחת לי?* *בואאאאא אני רוצה חתימה..!!!!!!* *תחתום.."לעדה באהבה.*." *חחחחחחחחח נתןן שליי אני מתה עעליךךך*

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחחחחחח

פדיחות חחחחחחח לא נורא לא יפלט לך תקווי לפני שאת אומרת לו אהההההההההה נתי תעצרי! תחשבי על החלום שלך חחח סתם לא תעצרי תחשבי טיפה ואז תגידי בנימוס"נתן" האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

j e n n y lopez

New member
חחח ההיתי אפילו מוכנה שהוא

ואפרת
ירצחו אותי!! רק שאני יראה אותה
וגם אותו

למעלה