שחקנים לרקראטיבו

אסִי

New member
שחקנים לרקראטיבו

התחלתי שמירה כמובטל. רקראטיבו מהליגה הספרדית הסכימה לקלוט אותי כקבוצה הגדולה ביותר שיכולתי לקבל לדעתי, אלא שאז גיליתי עד כמה יהיה קשה להוביל אותה להצלחה ועד כמה שזה יהיה אתגר גדול יחסית לאחד כמוני שלא עוקב אחרי הליגה הספרדית. הגעתי למועדון שהוא די הרוס - מאמנים שאי אפשר למצוא אפילו בליגה הלאומית בישראל, רמה אימונים ירודה, רמת שחקנים ירודה והכי גרוע זה שאני לא יכול לשפר בכלל את הסגל - הבעלים לא העמיד לרשותי שום תקציב להעברות, למרות שביקשתי וניסיתי לשנות את התקציב, אבל לא היה ניתן בגלל שכמעט כל תקציב המשכורות היה מלא. ז"א שמבחינה תקציבית יהיה לי קשה מאוד להחתים שחקנים בקבוצה. לבינתיים עשיתי סוג של מהפכה במועדון - הבאתי כמה מאמנים טובים יותר מהקודמים, שאותם פיטרתי באישור ההנהלה שהסכימה לשלם את הפיצויים שלהם. הבאתי שמונה מאמנים חדשים שכבר די הסתגלו וחל שיפור גדול בכושרם של השחקנים ובתפקודם באימונים עם עליות נחמדות כבר בהתחלה. אבל הבעיה היותר גדולה שלי היא שאין לי אפשרות לחזק את הסגל. ניסיתי בהשאלות לשחקנים נורמאליים, אבל הקבוצות שלהן לא מסכימות להצעות. בכל אופן, אני זקוק לחיזוק בעמדת השוער בדמות שוער חזק לקבוצת מרכז טבלה שכזאת (יש לי שוער מושאל שהוא הנורמאלי היחיד מבניהם, אבל גם הוא לא יישאר לעוד הרבה זמן), אני צריך אהיה להחתים כמה בלמים צעירים כבנייה לעתיד, אני צריך מחליף או שחקן חזק (אם יתאפשר) לעמדת הקשר הימני ואני צריך עוד חלוץ חזק בעתיד למרות שההתקפה פחות מלחיצה אותי. אשמח לשמוע על שחקנים חופשיים או אפשרויות להשאלה כי בחיפושים שלי במנוע (בסיס נתונים לארג') לא מצאתי הרבה דברים רציניים, וגם אם כן הם לא הסכימו לבוא או שהעלויות הכספיות היו הבעיה כי יש לי תקציב מאופס. תודה.

sok777

New member
היי, הנה כמה שחקנים.

בשביל העונה הראשונה תנסה להשאיל צעירים או זקנים (שהיו פעם תותחים) כדי שיהיה לך גם נסיון וגם שחקנים טובים. נתחיל דווקא מחלוץ - תנסה להשאיל או את בנדנטר של ארסנל, או את בוז'אן של ברצלונה. קשר ימני - יש כל מיני קשרים ימניים באורוגוואי שאולי אפשר להשאיל. תנסה. אולי את ג'רמיין פנאנט.. בלמים - יש את Berno, הבלם האגדי מסאו פאולו. אבל הוא יקר.. לא יודע אם אפשר להשאיל אותו. יש את David Luiz הבלם הברזילאי שהופך למצויין. תחפש בלמים בנבחרת הצעירה של צרפת ואיטליה. שוער - תשאיל שוער זקן. הכי טוב. דודק, קודיצ'יני... כאלו. בכלליות אני מציע לך לחפש בנבחרות, זה תמיד עוזר.. (גם בנבחרות הצעירות)

DrBall20

New member
אוקי.. כמה שחקנים..

אממ מבוז'אן תשכח חח הם לא מסכימים לשחרר אותו אפילו למחצית אחת.. אבל............. אתה יכול להשאיל את גיא אסולין, הנתונים שלו לא משהו, אבל בתור אחד שהעלה אותו לבוגרים בעונה הראשונה הוא תותח. הוא אפילו כבש שלושה שערים בליגת האלופות, אז יש לו יכולת בטח שברקראטיבו כמו שתיארת אותה.. מי עוד מי עוד? וואי ,סמארס ממנצ'סטר סיטי. יש לי שמירה עם סיטי והוא פשוט סקורר! משום מה הוא משחק ברזרבים שלהם, אז הוא כמעט בטוח יבוא אליך.. תיאו וולקוט יכולה להיות אופצייה מעניינת. גם מור החלוץ של אסטון וילה. גודיינסון ותוראם מבארסה בהחלט יכולים להגיע לקבוצה שתתן להם מקום בהרכב הראשון.... אהה וקשר אחורי, joan manuel torres, אין לו משחק ראש בשיט, אבל חוצמזה הוא תותח. רק בן 22. כדאי לך להשאיל אותו לעונה או שתיים, ואחרי זה לקנות אותו.. וחוצמזה, תנסה לתפוס שחקנים שמסתסכים עם הקבוצות שלהם ועוזבים, הם לא נשארים בשוק הרבה וישר מוצאים קבוצה, אז תשתדל שהקבוצה הזו תהיה הקבוצה שלך.. בהצלחה

אסִי

New member
אז ככה

קודם כל תודה לשניכם על העזרה. בנוגע לחלוצים, אחרי כמה משחקי אימון נראה לי שאני אסתדר בינתיים איתם. ההתקפה ומרכז המגרש פחות מדאיגים אותי. התברר שגם השוער שיש לי עכשיו הוא ברמה די טובה יחסית, נתתי לו לרוץ לאורך כל המשחקי ידידות בשער ויש לי אופציה לרכוש אותו תמורת 1.7 מאא"ק אתונה אם אני לא טועה. לגבי הקשר הימני, נתתי לסקאוט שלי לרוץ לחפש שחקנים בשוק. הוא מצא כמה שחקנים לא רעים בכלל (את אף אחד לא משחררים בהשאלה לצערי חוץ מגיא אסולין של בארסה) ומצא עוד כמה לא משהו גם לספסל שלי, כי המטרה היא להתפתח קדימה. בכל אופן, הבאתי בסופו של דבר את אסולין אליי. הוא נראה נחמד בתור שחקן ספסל. היו שני שחקנים שהסתכסכו כבר עם המועדונים שלהם והוצאו למכירה בחינם, לצערי הם פנו למועדונים אחרים. זה מה שיש בינתיים, היו משחקי אימון די טובים (בלי הפסדים - 6:0 על קבוצה מליגה שנייה וניצחון 3:1 על רג'ינה הוסיפו לביטחון של הקבוצה). נקווה שיהיה בסדר. שוב תודה על העיצות והשחקנים. שמתי עין על כמה שחקנים שהבאתם לי פה ואני אחפש בנבחרות הצעירות כשרונות, רק הכסף זאת הבעיה אבל אני מאמין שגם זה יבוא לאט לאט. חתיכת פרוייקט הקבוצה הזאת, ועוד לאחד שלא ממש מתעניין בליגה הספרדית.

כמנג'ר של קבוצה כקטנה

אתה כל הזמן צריך לרחרח בכל חור ולחפש איך לחזק את הקבוצה ואיך לשפר את המצב הכלכלי. תמיד תבדוק שחקנים שהחוזה שלהם קרוב לסיומו, להשקיע יותר זמן בלבדוק שחקנים זולים בנבחרות צעירות למשל, כל הזמן לחפש מה למכירה ולהשאלה. מהמשחק שלי ממה שאני זוכר אני יכול להמליץ לך על: patrik lomski- קשר חלוץ פיני שהחתמתי אותו בחינם בתחילת המשחק. jukka lehtovaara- שוער פיני מעולה עוד קשר פיני מעולה בשם mikaמשהו (אין לי גופן כזה), הוא נמצא בלבסקי סופיה בהתחלה, והוא נורא זול תבדוק גם את jara nestor מקולו קולו. תמיד יש שחקנים טובים שלא מסתדרים עם המאמן אז הם יורדים לספסל (ולפעמים לקבוצה השניה), תנסה להשאיל אותם.

ben060

New member
הכי חשוב

אל תתן לסקואטים מנוחה, אם אין לך כאלה תביא אותם. אצלי בדרכ הם אלו שמבאים את השמות הגדולים

למעלה