שחקנים לקבוצה

Soul Cake Duck

New member
שחקנים לקבוצה

למי שלא קרא את הפתיל שלי ושל העכבר הרציני (ולמה שתקראו משהו באורך כזה), אנחנו מתכוונים להקים קבוצה חדשה למו"ד. אם מישהו כאן רוצה להצטרף, הוא בהחלט מוזמן לספר לנו.

snift

New member
פרטים

קבוצה פרונטלית ? באיזה איזור בארץ ? כמה שחקנים ?

BluePrint

New member
למה חשוב הגיל?

כשאני שיחקתי בקבוצה, טווח הגילים בינינו עבר את ה-6 שנים. היינו שחקנים גרועים, אבל הקבוצה היתה מגובשת למדי וללא התיחסות לגיל.

DDN

New member
בטח שחשוב.

חברים בני 24 לא ישחקו עם ילדים בני 14. יש גילאים שהפער הגילי נהייה משנה.

l o s t

New member
די די אן סתם גזען גיל !!!!!!!

סתם ! אני מעוניין להצתרף ... לא ממש משנה גיל אבל משנה איפה ....

arik7

New member
DDN לדעתי הגזע(נ)ית כנראה צודק.. :-

יש משהו במה שDDN אומר למרות שהעניין תלוי עד כמה הפערים הם משמעותיים בגיל יותר חשוב ... בבגרות. אני מכיר אבא לילדים גדולים שיושב בכיף עם חבר´ה בגיל ילדיו הקטנים, כשאני שיחקתי הפערים שהיו מעבר ל-5 שנים , לא הפריעו בכלל למשחק , החבר´ה הצעירים היו שחקנים יותר טובים אפילו... בכל אופן , בתור אחד שחדש בפורום וקצת בתחום , והפעם האחרונה ששיחק ברצינות (פרט למחשב) מו"ד הייתה לפני 10 שנים בערך , גם אני מעוניין ...

Gilgam69

New member
יש חשיבות מסוימת לפער גילאים

בקבוצה אחת שאני משה"ם בה, פער הגילאים הוא 4 שנים ובקרוב יהיה 6. בקבוצה השניה שאני משחק בה, פער הגילאים הוא 8 שנים. אבל יש הבדל בין פער גילאים של 8 שנים בגילאי 22-30 לבין פער גילאים של 22-14. הגילאים עצמם חשובים לא פחות מהפער ביניהם. כמו ש-DDN אמר, שחקן בן 24 לא ישחק עם שחקן בן 14. אבל הגיוני שאותו שחקן בן 24 ישחק עם שחקן בן 34.

DDN

New member
איך בדיוק 6 שנים?

מי הולך לגדול אצלנו בשנתיים?

ברוכים הבאים למזכירות

נא להרשם כאן ולמלא את הטופס הבא: גיל: מיקום: לוח זמנים מועדף: ניסיון מישחקי: שונות: תודה והמשך קליטה מהנה :)

pumiforever

New member
מילוי שאלון ../images/Emo6.gif :

גיל: 15 (שואף ל-16). מיקום: רעננה. לוח זמנים מועדף: עדיף שאתם תגידו לי את שלכם... ניסון משחק: מו"ד 3 שנים (שחקן, אבל בעיקר ש"מ). שונות: פומי שולט
. נ.ב. ראיתם איך השקעתי עם כל ההדגשות והענינים.....

Shadowmage

New member
פרטים.

גיל: 23. מיקום: ראשל"ץ לוח זמנים מועדף: סופי שבוע. ניסון משחק: מו"ד מהדורה ראשונה, מוד"מ מהדורה שנייהShadowrun , Twighlight 2000, Rolemaster. שונות: אני משחק בשיטות שונות כבר כ-10 שנים, וברוב הזמן הייתי DM.

ארו

New member
פרטים:

פרט ראשון - אני שונא לחשוף פרטים ! בן 26, משחק לסרוגין כ-10 שנים. מגורים : גבעתיים (גר לבד, כך שאפשר אצלי) משחק מועדף : מו"ד (3) , m.e.r.p , מוכן לנסות גם מאהבות חדשות... זמן משחק מועדף - שישי בערב, חמישי בערב, שבת אחה"צ, ובעצם כמעט תמיד, בהתאם לאילוצי לימודים. כל דבר מעבר לזה , תשאלו. בוקר טוב.

arik7

New member
ברוכים הבאים לגיהנום...

גיל : 24 מיקום : ת"א (לא משנה) לו"ח זמנים מועדף : אין זמן נסיון משחקי : 3 שנים ,בעיקר שחקן

Soul Cake Duck

New member
עוד קצת על הפרטים הטכניים...

אנחנו קבוצה של 3 אנשים עד כה, שה"מ ושני שחקנים, כך שיש מקום לעוד שניים-שלושה. הכוונה כרגע היא לשחק בסגנון מו"ד-3 (עם חוקי בית מסויימים, כמובן). הגיל הממוצע מסתמן כרגע כ- 21 או 22. אנחנו גרים בין רחובות לאזור השרון, כך שת"א, ראשל"צ וכו´ מתאימים ביותר. לגבי המערכה שנשחק, אני מתלבט כרגע בין שתי מערכות מוכנות שיש לי. אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות הוא לפרט קצת לגבי שתי המערכות, ואז לקבל תגובות מהפורום.

למעלה