ג ג ב ש ו ש New member 25/10/05 #165 כפרעליהההההה../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif אין עלייה בכל העולם הזהההההה
S Senior Baron New member 25/10/05 #141 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמת את 3 אהבותיי הגדולות ביותר ברצץ בסדר הנכון... רוני, שאקירה, שירי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שמת את 3 אהבותיי הגדולות ביותר ברצץ בסדר הנכון... רוני, שאקירה, שירי
ג ג ב ש ו ש New member 25/10/05 #166 ../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo88.gif גועלללל
../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo88.gif גועלללל
S Senior Baron New member 25/10/05 #169 האווווווווווווו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif למה ככה על אהבתי הגדולה ביותר???
האווווווווווווו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif למה ככה על אהבתי הגדולה ביותר???
ג ג ב ש ו ש New member 26/10/05 #201 מהיום הראשון שהיא הייתה ../images/Emo88.gif באודישנים של כוכב נולד אמרתי זאתי אצלי וככה זה עד היום.. אני לא אוהב אותה ואת ההתלהבות שלה.. הרבה אומרים לי שאני לא אוהב אותה בגלל נינט אבל זה ממש לא ככה..הן דווקא חברות ממש טובות ת'אמת,אנשים בהלם ממני כמה אני לא אוהב את האישה הזו..אבל מה נעשה
מהיום הראשון שהיא הייתה ../images/Emo88.gif באודישנים של כוכב נולד אמרתי זאתי אצלי וככה זה עד היום.. אני לא אוהב אותה ואת ההתלהבות שלה.. הרבה אומרים לי שאני לא אוהב אותה בגלל נינט אבל זה ממש לא ככה..הן דווקא חברות ממש טובות ת'אמת,אנשים בהלם ממני כמה אני לא אוהב את האישה הזו..אבל מה נעשה
S Senior Baron New member 26/10/05 #208 גמני בהלם../images/Emo2.gif ת'אמת היא כן טיפה מתלהבת אבל אם לשפוט לפי המראה שלה כיום היא כל כך מדהימה אולי זה אני חחח אני חולה על גמדות בעיקר בלונדיניות
גמני בהלם../images/Emo2.gif ת'אמת היא כן טיפה מתלהבת אבל אם לשפוט לפי המראה שלה כיום היא כל כך מדהימה אולי זה אני חחח אני חולה על גמדות בעיקר בלונדיניות
ס סוכריה16 New member 26/10/05 #209 היא ממש לא מתלהבת... היא מדהימה.. והיא שרה מושלם.. לשים X סתם מפעם ראשונה שרואים אותה בלי בכלל להכיר זה לא יפה... היא באה לכוכב נולד, והיא שרה פה, היא נראית טוב.. אין היא ההה-זמרת בנתיים בישראל.. אחרי מירי מסיקה..
היא ממש לא מתלהבת... היא מדהימה.. והיא שרה מושלם.. לשים X סתם מפעם ראשונה שרואים אותה בלי בכלל להכיר זה לא יפה... היא באה לכוכב נולד, והיא שרה פה, היא נראית טוב.. אין היא ההה-זמרת בנתיים בישראל.. אחרי מירי מסיקה..
S Senior Baron New member 26/10/05 #210 ../images/Emo45.gif שלוש הגדולות בארץ לדעתי הן שירי, מירי ומאיה
נ נועם המתוקה New member 26/10/05 #202 ../images/Emo99.gifמהממת../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif