שחקן מכללות בפוקוס - רוי היברט - גורגטאון

שחקן מכללות בפוקוס - רוי היברט - גורגטאון

נסיון שני לפינה השבועית או תלת חודשית
והפעם, הסנטר גדול המימדים של גורגטאון רוי היברט סניור שנה רביעית בן 21 (צעיר יחסית) סנטר 7ft2 שהם שני מטרים שמונה עשר סנטימטרים (יותר משאק לא?) 278 פאונד שהם 126 קילו כינויים - ביג רוי, פרנצייז היברט חזר השנה לעונה רביעית ואחרונה בהויאז תחת פיקודו של בנו של המאמן האגדי עם המגבת ג'ון תומפסון, ששמו כמה מפתיע גם הוא ג'ון תומפסון (השלישי). בכך הוא מנסה ללכת בעקבותיהם של יואינג, מורנינג ומוטומבו. נראה האם גם בnba יהיה לו אפקט דומה לכמה מאחרוני הסנטרים הקלאסיים של הליגה. בכל שנה הלך והשתפר, כאשר בעצם לא היה לו בכלל נסיון אמיתי בכדורסל לפני הקולג'. בשנה שעברה זכה להימנות על הנבחרת הראשונה של הביג איסט, ולהוביל יחד עם ג'ף גרין את גורגטאון לפיינל פור, ולזכייה בטורניר הביג איסט, ראשונה אחרי שנים רבות. כך שהשנה מצפים מגורגטאון להגיע רחוק, למרות חסרונו של גרין. (ג'ף גרין הרוקי בחירה שש שעבר לסיאטל בעסקת ריי אלן) השנה גורגטאון מדורגת 11 ומובילה את הביג איסט עם מאזן כולל של 20-4, ו-10-3 בטבלה הפנימית של הליגה. ממוצעי היברט השנה הם 13 נקודות 6.6 ריבאונדים ושתי חסימות למשחק (מוביל בשלוש הקטגוריות בקבוצה), בהתקפה מאוד מאוזנת ללא קלע-על. שישים אחוז מהשדה וקצת יותר מהקו. כמו כן השיג ארבעה דאבל-דאבלים. סגנון משחקו הוא לא של אנרגיה מתפרצת אלא משחק אטי ויציב עם מגוון תנועות באזור הצבע שהוא ממשיך לשפר, כולל זריקת-וו יעילה במיוחד ויד רכה. אחת הבעיות שלו היא מחסור באגרסיביות וקושי במשחק פיזי. סך הכל, אחרי שנה שעברה ציפו ממנו לעשות הרבה יותר השנה מבחינת מספרים ויכולת והוא נשאר על המקום. מצד אחד הוא נחשב לשחקן חכם ויעיל, מצד שני יש ספקות בנוגע ליכולתו לעלות לרמה הבאה ולשחק עם הגדולים בnba מבחינה אתלטית, פיזית ואפילו כושר. לא ברור באיזה מקום ייבחר בדרפט הקרוב, והאם קבוצות מחפשות בכלל סנטרים עם סימני שאלה מעל ראשם? כמו תמיד, נקבל תשובות חלקיות בחודשיים הקרובים...

o f r o n

New member
"מחסור באגרסיביות וקושי במשחק פיזי"

אלו חסרונות מאוד משמעותיים לשחקן כ"כ גדול ואיטי, והבחור כבר בשנה האחרונה אז אין לו יותר מדי זמן לעבוד על זה. בקשר לדראפט...בואו נראה, יש לנו שחקן ענק (מבחינה פיזית), איטי, לא אתלטי, חסר כושר שקולע 60% מהקו...המממ....איזה קבוצה אנחנו מכירים שלוקחת שחקנים כאלה (למרות שהם נוגדים לחלוטין את סגנון המשחק שלה)?

POB2?

למרות שאני בספק. אני חושב שגם פטריק אוברייאנט עוד יתפתח להיות סנטר סולידי, אם יתנו לו דקות משחק. היברט עבר 4 שנים אצל תומפסון שידוע כמגדל סנטרים. אני מאמין שהיברט יתפתח להיות סנטר סולידי של 10 10 ו2-3 חסימות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אפילו אני שמעתי עליו ../images/Emo13.gif

האמת שהוא לא נשמע לי מלהיב במיוחד, אני מניח שבשנים הקרובות נראה אותו משוטט באירופה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פייזר היה שחקן NBA לגיטימי

בשעתו הוא לא היה הזחל"מ שהוא כיום ובעונת השיא שלו הוא היה שחקן של 14 נק' למשחק. היברט לא קולע 14 נק' במכללות אתה מצפה שהוא יקלע את זה ב-NBA. ואגב, פייזר שיחק SF ב-NBA

אני בכוונה בוחר שחקנים

שאחר כך לא תשמע עליהם יותר
אולי בליגה היוונית השניה מה עדיף, לכתוב על "קווין דוראנט הבא"? ביזלי? ביסלי? מה דעתך לעודד קצת כתיבת מכללות בפורום? לפי שם הפורום צריך ייצוג של חמישים אחוז yeah right...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רק מחכה שמישהו יעשה את זה

לצערי הרב אני לא בקיא במכללות ולכן אני זקוק לעזרתם של אלה שכן מתמצאים (כמוך
) מבחינתי כל המרבה הרי זה משובח אבל לצערי אני לא יכול לתרום יותר מידי בנושא ואני רק מקווה ללמוד מכם.

הודאה

אני בדרך כלל לא מתמצא עד שמגיע הטורניר, ואז רואה משחקים בטלוויזיה (ומנסה כוחי בניחוש עץ הטורניר...) אז זאת הזדמנות בשבילי קצת להכנס לעניינים, לחקור טיפה מי נגד מי כל כמה זמן אני עובר על התוצאות / טבלאות / דירוגים באתר של espn כדאי שתוסיף קישור לשם

SSPB

New member
אני גם מתעניין

רק שקשה לעקוב אחרי איזה חמש מאות מכללות וכל השחקנים שרובם הגדול בסוף יהיו רופאים או מהנדסים לכן שווה לעקוב אחרי המכללות המובילות ובמיוחד אחרי הפרוספקטים שיהיו שחקנים מקצוענים אחרי הקולג`. אני גם מוכן לתת מדי פעם תוצאות מעניינות או איזה הבלחות של השחקנים המובילים. (כמו ביזלי עם ה 40 ו17 שלו שלשום..)

SHNIK

New member
לא כתוב בשום מקום

ששחקן NBA לגיטימי חייב לקלוע 14 נק' למשחק... הליגה חסרה סנטרים ונוכחות בצבע, והיברט עם הכח שלו בכיף יהפוך לטעמי להיות אחלה רול פלייר בליגה, מה גם שלטעמי הוא הבשל ביותר לNBA מהמתעתדים להבחר בדראפט הקרוב. שניק.

ראיתי אותו די הרבה העונה

החברה מESPN אוהבים לשדר את הקבןצה מניו יורק -והאמת התרשמתי מאוד נרה היה,שכלפעם שהוא קיבל כדור בצבע הוא סיפק את הסחורה עם מהלכים מאוד מרשימים וקליעה בכלל לא רעה יחסית לממותה שהוא -רק שתבינו הוא 2.18 מפחיד שבנוי לתלפיות -אפילו אם הוא יהיה כשלון מסחרר הוא עדיין ישחק את מירב שנותיו בNBA(גבוה גדול וחזק שמסוגל לחסום הוא עדיין מצרך מבוקש בליגה) ולא ינדוד באירופה הבעיה בגורגטאון היא שיש הרבה שחקנים שלרמת מכללות הם מספיק טובים(גאלאס,סאמרס הבן של יואינג)אבל בחיים לא יצליחו ברמה הבאה-פשוט כי יש עשרות כאלה ולכן הוא לא מקבל מספיק כדורים בצבע שמסבירים את המומצעים הבינוניים שלו הוא עובד קשה באימונים,משתפר הדרגיתית(זורק עונשין הרבה יותר טוב בחצי השני של העונה) ולפי הדיווחים הוא שקט וממושמע הסיבה לאי היציאה לדראפט בשנה שעברה(והפרישה המאוחרת) היא היחסים ההדוקים עם המאמן ואי הוודאות בקשר לכניסתו ללוטרי-דבר שנראה מובטח השנה והיה בספק בגלל הבציר המשובח בנה שעברה מבחינתי,במקרה הרע הוא יהיה קדריק פרקינס עם יותר נוכחות במקרה הטוב הוא יהיה שחקן של דאבל דאבל מפחיד עם לפחות חסימה וחצי -הכל תלוי איזה קבוצה/מאמן יקלטו אותו בשנה הבאה

SSPB

New member
גאלאס=וואלאס התכוונת לג`ונתן וואלאס

הרכז שלהם. ואני מסכים למה שאמרת שסנטר 218 ס``מ שיודע לעשות תנועה או שתיים בצבע תמיד ימצא קבוצה ב NBA. וכמו שאמרת הוא קולע בשישים אחוז אז נראה שאם היה מקבל יותר כדורים היה מגדיל את הממוצעים שלו.

Itai7

New member
גם אני עוקב קצת אחריו בESPN

ESPN אוהב לשדר את גורג'טאון, אבל אתמול הם שידרו את טקסס AM נגד טקסס לונגהורון בחיים שלי לא ראיתי כזו שחיטה של הלונגהורנס(דוראנט לשעבר,אולדריג',גיבסון,פורד,), מי שבאמת הרשים אותי שם זה DJ אוגסטין פשוט שחקן יוצא מהכלל.

למעלה