שחקן החודש.

dios4

New member
שחקן החודש.

איזה חודש, איזה חודש..חודש קשה עבר על מכבי חיפה ובמיוחד עלינו האוהדים קולאוטי לא פוגע, קטן לא ביכולת טובה, דוידוביץ' מורחק מ 4 משחקים. קינן משליך כסא לכר הדשא..מגרלשווילי מבייש את העדה ומקבל מכות.. חודש רע מזה..לא עבר על מכבי חיפה!! כל שאני נזכר במה שהיה לנו..אני מתבאס, לכן אין לי חשק לכתוב מי הבקיע, מי בישל..ומי בלט בואו לבחור : שחקן החודש: מאכזב החודש: הרגע המבאס בחודש: ושער החודש:

dios4

New member
שלי

שחקן החודש: ליאור רפאלוב מאכזב החודש: רוברטו קולאוטי הרגע המבאס: כשבאדיר הבקיע את השני של הפועל ת"א שער החודש:הגול השני של יניב קטן נגד הפועל ת"א

drorBIN

New member
שלי

שחקן החודש: ליאור רפאלוב- הכי פחות גרוע מאכזב החודש: קולאוטי אין ספק (גם דוידוביץ', אלמדון ,מגרלשווילי, קינן .... ראויים לתואר המפוקפק). הרגע המבאס בחודש: הגול ה-3 של הרצליה, אז הבנתי שהסיפור נגמר לחלוטין. שער החודש: קטן נגד הפועל ת"א.

b o k o l i

New member
שלי

שחקן החודש: איל משומר מאכזב החודש: קולאוטי (לזרוק) הרגע המבאס בחודש: ההפסד מול הכח ר"ג שער החודש: חחח כמה שערים הכנסנו החודש? השער של קטן סביר

שלי..

שחקן החודש: משומר מאכזב החודש: אולארה/ אנדרסון (אנילא סגור מי יותר מזיק) הרגע המבאס: ה4-0 להרצליה שער החודש: מכיוון שהבחירה לא רבה אז הגול של בוקולי נגד בני יהודהף אחרי המסירה היפה של רפאלוב

Benn Is Kane

New member
עונה...

שחקן החודש: יניב קטן, אלון חרזי מאכזב החודש: אלמדון, אולרה. הרגע המבאס בחודש: המשחק מול מכבי הרצליה, השער מול הכח. שער החודש: ה-3:0 מול הפועל ת"א.

אממ ננסה

שחקן החדש: ליאור ומאור הרשימו לטובה למרות שקשה לציין מישהו,מאכזב החדש: כל הקבוצה ובפרט אולארה שלא מתאים גם למכבי טירה...הרגע המבאס בחדש: המכות בין דירסאו לחיים שמשם התחילה השרשרת של ההתנהגות הזו,שער החדש: ללא ספק השער של יניב אם כי גם יניב ראוי לקטגורית ``המאכזב``...

שלי:

בס"ד שחקן החודש: יש שלושה שהכי בלטו אצלי למרות המצב העצוב של כל הקבוצה... רפאלוב, ארביטמן, וניר דוידוביץ מאכזב החודש: בערך כל הקבוצה... אבל הכי הכי אולארה וקולאוטי. הרגע המבאס בחודש: ה 4-0 ולקרוא את הכתבות והתגובות של התיקשורת ואוהדים על זה... ושער החודש: ת'אמת אני לא כ"כ זוכרת גולים.. כבר שבועיים לא הבקענו! אולי הגול של בוקולי.. הוא לפחות לא היה בפוקס.

eran 89

New member
שלי

שחקן החודש: שלומי ארבייטמן מאכזב החודש: קולאוטי הרגע המבאס בחודש: כל המשחק מול הרצליה ושער החודש: השני של קטן מול הפועל (השער השלישי בסך הכל).

שלי

שחקן החודש;חרזי . מאכזב החודש; חרביטמן,אולארה, קולאוטי,דירסאו, מגרלשוילי,אלמדון. הביאוס של החודש; השער המיותר של באדיר בדקה ה96. שער החודש;קטן מול הבועל

שלי

שחקן החודש;חרזי . מאכזב החודש; חרביטמן,אולארה, קולאוטי,דירסאו, מגרלשוילי,אלמדון,(לא הבנתי איך הצלחתם לבחור רק אחד). הביאוס של החודש; השער המיותר של באדיר בדקה ה96. שער החודש;קטן מול הבועל

שליי

שחקן החודש: שלומי ארבייטמן מאכזב החודש: מסודי, אנדרסון, קולאוטי, אולארה ושאר ירקות (ירוקים =/) הרגע המבאס בחודש: כל המשחק מול הרצליה שער החודש: השני של קטן מול הפועל

adiryosef

New member
אם יש שחקן החודש אז

שחקן החודש:רפאלוב,משומר מאכזב החודש:קולאוטי,אולארה,מסודי,אנדרסון. הרגע המבאס בחודש:הגול של שוקי נגר לקראת סוף המשחק,וכמובן כל הגולים של הרצליה. ושער החודש:השער של חרזי נגד הפועל.

Cade Foster

New member
שלי

שחקן החודש: ניר דוידוביץ'. היחיד ששומר על יכולת טובה כמעט בכל משחק. מאכזב החודש: קולאוטי. או שהוא לא מורגש, או שהוא מורגש רק כתוצאה מההחמצות המזעזעות שלו. הרגע המבאס בחודש: שהקהל מוחא להרצליה כפיים אחרי השער הרביעי. ושער החודש: ללא ספק הפצצה של קטן מול הפועל ת"א (השער השלישי)

Cade Foster

New member
משנה

במאכזב החודש במקום קולאוטי אני נותן את התואר לאולארה. לא שלקולאוטי התואר הזה לא מגיע, אבל אולארה היה יותר מאכזב ממנו. בזמן האחרון הוא פשוט חור בהגנה.

אסִי

New member
שלי

שחקן החודש: שלומי ארבייטמן - משקיע, נלחם ורוצה יותר מכולם (כן, גם יותר מליאור רפאלוב). חבל שרוני לוי הוציא אותו נגד הרצליה בדקה ה-40 והכניס את גזל בחילוף מוזר מאוד וחבל עוד יותר שהוא הולך לוועדת משמעת על זריקת חולצה בגלל החילוף הזה. מאכזב החודש: רפאל אולארה - אדיש מאוד למצב של הקבוצה, כבר לא נלחם על כל כדור, הוא כבר לא סוגר את החורים אלא רק יוצר יותר חורים, גורם מפריע בהגנה, לא פתח את העונה בצורה טובה, ונראה שהוא די שבע מאליפויות ומהקבוצה. הרגע המבאס בחודש: המשחק נגד הרצליה. ושער החודש: השני של קטן נגד הפועל ת"א.

שלי

שחקן החודש ארבייטמן מאכזב החודש אולארה שער החודש השער של חרזי מול הפועל ביאוס החודש הפצצה של אסולין מעל ידיו של דוידוביץ

Olympic Hero

New member
בחירותי+נימוקים

שחקן החודש:ניר דוידוביץ'. כן חנק לא חנק, זה כבר לא משנה. דוידוביץ' נטו הציג יכולת מעולה בכל המשחקים שהוא שותף(בעיקר בטורניר הערוץ הראשון), ואני מאוד התרשמתי שניר מנסה להיות אחד מהשחקנים השקולים בתוך כל המערכת. מאכזב החודש:רפאל אולארה. מתחיל להזכיר לי משבוע לשבוע את אנדריי אוסטרובסקי. בלם שבעונה הראשונה שלו היה מעולה, ובעונה השנייה שלו עשה הכל חוץ מלהיות מעולה. אולארה פשוט לא מתואם בשיט', לא עם שאר שחקני ההגנה, לא עם השוער והכי חשוב - אפילו לא עם עצמו. הרגע המבאס בחודש:להפסיד להרצליה זה באמת כואב, אבל להיות במשחק מול הכח עמידר ר''ג, לעמוד 90 דקות בגשם ורוח חזקה(בלי מטריה יש לציין), ובסוף להרגיש שהשתינו עליך בקשת, פגע בי באופן אישי הרבה יותר. שער החודש:השער של רפאלוב מול דינמו קייב בטורניר הערוץ הראשון. למרות שהשער של קטן היה יפה ברמות, הוא הגיע כטעות של טועמה. השער של רפאלוב לעומת זאת, היה תוצאה של התקפה קבוצתית מעולה שלא ראינו כבר המון זמן מההתקפה של חיפה.

שלי.......

שחקן החודש: שלומי ארבייטמן.... מאכזב החודש: קולאוטי הרגע המבאס בחודש: ההפסד מול מכבי הרצליה :( ושער החודש: כבר כמעט שלא זוכרים כאלו רגעים :(..... אבל- של קטן מול הפועל.

למעלה