שחקן החודש

• פותח הנושא dios4
  • פורסם בתאריך

dios4

New member
שחקן החודש

החודש הזה נפתח תוך כדי דיבורים שעכשיו נראה חיפה שונה,חיפה דוהרת,חיפה דורסת..והכוונה הייתה בליגה מכיוון,שעד לחודש וחצי אין משחקי גביע אופ"א. שוב גם בחודש הזה היו איבודי נקודות יקרות.. האיבוד הראשון היה במשחק נגד כפ"ס בו הבקיעו : קייסי, ארבייטמן, קולאוטי. מכבי חיפה רוצה נקמה ממכבי נתניה, 2 דקות מהפתיחה וזה נסגר,מבקיע : שאבייר דירסאו שוב אצטדיון הי"א עושה צרות..והפעם גם מר.אטיאס..מבקיע: שלומי ארבייטמן. חיפה - בני יהודה..ושוב: שלומי ארבייטמן, רוברטו קולאוטי.. בחודש הזה חיפה נצמדה פחות או יותר לצמרת, ושוב עולה ההרגשה שהליגה מחכה למכבי חיפה. שחקן החודש, המעומדים: 1-שלומי ארבייטמן: שהצליח לחזור לעצמו -ככל הנראה- והתחיל להבקיע..משקיע במשחקים,רץ כ"כ הרבה ועושה עבודה טובה. 2-רוברטו קולאוטי: אומנם זה לא רוברטו שאנחנו מכירים,אבל הוא דומה.. 3-דקל קינן: הבחור ששומר על ההגנה שלנו, השתפר כ"כ הרבה, מאוד יציב. 4-רפאלוב: הוא מצדיק את הקרדיט שהוא מקבל מרוני לוי, היה לו חודש נהדר לליאור, השקיע הרבה במשחקים, לא הסתדר לו להבקיע, שוב מה שחסר לו..זה שישחרר את הכדור יותר מהר. אלו המעומדים לשחקן החודש. מאכזב החודש: מיהו השחקן שהכי אכזב אתכם החודש? שער החודש: איזה שער הכי אבהבתם החודש?

עונה

שלומי ארבייטמן הוא שחקן החודש.הוא נתן לחיפה את הנק' באשדוד,כבש שלושה שערים בחודש הזה,וגם כשלא כבש שיחק טוב.ממשחק למשחק וא משתפר והוא מוכיח לכולם שהוא כן חלוץ טוב. מאכזב:אולי חרזי במידה מסויימת.הוא לא נתן משחק טוב מול אשדוד וכפ"ס,וכרגע הולך ומסתמן שהוא יהיה זה שיישב על הספסל,ומשומר זה שיפתח. שער החודש:השער של קולואטי מול כפ"ס

Olympic Hero

New member
שלומי ארבייטמן!

נתן 100 אחוז מעצמו כל המשחקים שהוא שותף, ובהחלט הרוויח את מקומו בהרכב בזכות. מה שהכי חשוב זה שהיה לו את החשק והרעב למשחק יותר מכל השחקנים, וזה גרם לי להעריך אותו הרבה יותר. ראוי לציין גם את משומר לטובה, שפשוט ממשחק למשחק הוא צובר ביטחון ומוכיח את עצמו על המגרש בתפקיד מאוד חשוב עבורנו. המאכזב של החודש הוא ממשיך להיות מסודי, שגם שהוא מקבל דקות הוא עדיין ממשיך להשאר הצל של עצמו, ולא עושה כלום על המגרש. השער הוא ללא ספק הפצצה של דירסאו נגד נתניה.

dios4

New member
שלי

שחקן החודש: שלומי ארבייטמן,תמיד טענתי שלשלומי יש כישרון,והוא יכול,ואולי החודש הוא הוכיח זאת, לא ממש כמו גדול,אבל.. שלומי שפר את משחק ההתקפה שלו כ"כ ..הוא גם עושה הגנה כשצריך, להגיד בזכותו אנחנו לא רחוקים מהצמרת ישמע מגוחך..אבל בחודש האחרון הוא היה שחקן מרכזי,וחשוב מאוד. מאכזב החודש: שוב יניב קטן, אומנם לא מאכזב באותה מידה של אכזבה כמו בחודש שעבר,אבל שוב זה לא יניב קטן שאנחנו מכירים,לא יניב שאנחנו רוצים לראות,אני מאמין שישתפר..בינתיים הוא המאכזב. שער החודש : שאבייר דירסאו,נגד מכבי נתניה!

Olympic Hero

New member
לא יודע מה איתך..

אבל קטן בשלושת המשחקים האחרונים שלו נותן יכולת לא רעה(ומול פ''ת הוא אפילו היה עוד יותר טוב).

dios4

New member
אבל..

המאכזב זה שאני יודע שקטן יכול לתת עוד הרבה יותר ממה שהוא נותן היום.

Benn Is Kane

New member
עונה:

שחקן החודש: שלומי ארביטמן. התברג בהרכב, משחק מעולה, כובש, פעיל, והעיקר שהוא רוצה. רואים שמשהו בראש של הילד הסתדר, והוא ממש רוצה להצליח. נראה שכשהוא משחק באגף ימין הוא תורם יותר מכשהוא משחק כחלוץ. חוש מעולה עבר עליו, אבל מה שחשוב זה שהוא ידע איך להיאשר עם היכולת הזו. מאכזב החודש: רפאל אולארה. כל ההתנהגות שלו לא נראית טוב, הוא לא משחק טוב, וכל עוד הוא ממשיך להראות כמו דוגמנית יותר מכדורגלן, כנראה מקומו לא בחיפה. שער החודש: דירסאו מול נתניה. שער אדיר, מבישול מעולה של בוקולי. חוץ מזה, שעד שדירסאו כובש, זה חייב להיות משהו טוב (כולם זוכרים את הבומבה מול ליטקס, הבומבה מול הפועל סרדינייה בגביע, ואת הגול שלו מול מכבי פ"ת...).

adiryosef

New member
שחקן החודש

שחקן החודש הוא שלומי ארבייטמן כבש שלושה שערים ב4 משחקים,וחוץ מהשערים הוא גם משחק טוב,בהחלט הוא הרוויח את המקום בהרכב לעוד הרבה זמן. גם ליאור רפאלוב היה טוב רק חבל שהוא לא יודע לשחרר את הכדור,אם הוא ילמד לשחרר את הכדור יותר מהר,הוא ידע גם לכבוש וגם לבשל. מאכז החודש: בוקולי במשחק נגד אשדוד לא היה מתאים לו הצורה שבה הוא קיבל את האדום,לא ציפיתי מבוקולי לדבר כזה,וגם הוא לא שיחק כל כך טוב בחודש האחרון. שער החודש:של ארבייטמן נגד אשדוד, הוא בעט כדור קשה מעל כמה שחקנים.

אסִי

New member
../images/Emo45.gif

שחקן החודש: שלומי ארבייטמן. אם בעבר הוא היה נכנס בתור חילוף והיינו שומעים קולות שאמרו "חילוף אידיוטי, למה רוני לוי מכניס אותו בכלל?", אז היום זה השתנה. ארבייטמן פותח בהרכב ומספק את הסחורה בינתיים. שרק ימשיך לעבוד כך, בשקט, עם הנחישות והרצינות שמאפיינת אותו עוד מהפגרה (כבר אז ראיתי את השיפור אצלו ואת כמות השערים שהבקיע במחנות האימונים ובמשחקי האימון). חשוב לי לציין גם את אלון חרזי ואייל משומר, שלאורך כל החודש האחרון מציגים כדורגל איכותי. מאכזב החודש: תתפלאו, אבל אין לי שום שחקן בקבוצה שאיכזב אותי החודש הזה. הקבוצה חוזרת לעצמה לאט לאט, למשחק עם הכדורגל היפה והלחימה על הדשא. שער החודש: דירסאו נגד נתניה.

שלי->שלומי ארבייטמן

תמיד ידעתי שהוא שחקן טוב תמיד האמנתי בו ידעתי שהוא לא יאכזב. אני שמחה בשבילו אני מאחלת לו הצלחה בהמשך ובע"ה אירופה. את כל השאר כבר אמרתם.

שלי :)

שחקן החודש: שלומי!!!! המאכזב: אני חושבת שממש כל הקבוצה נתנה מעצמה וכולם השקיעו ונתנו את הנשמה ככה שאף אחד :))))) שער החודש: של דירסאו מול נתניה...!

פעם ראשונה שכולנו בחרנו באותו שחקן

מגיע כל הכבוד לארביטמן,שהתעלה מעל לכל שחקני חיפה,ויותר מזה,כל הכבוד לארביטמן שהתרגל יפה לתפקיד חדש,שלדעתי מאוד הולם אותו..כי מתי שהכדור בצד שמאל,ארביטמן נכנס לרחבה (לא בצורה הכי טובה לדעתי,אבל טובה מספיק כדי לנגוח או להלחיץ את ההגנה)והוא בהחלט מספק את הסחורה..שהכדור נמצא אצלו הוא יכול להיכנס לאמצע הרחבה ובגלל שהוא שמאלי אז יהיה לו יותר קל לבעוט..אז מה שאני בא להגיד-ארביטמן שחקן מאוד טוב,שהוא משחק בצד ימין..אז כל מי שחשב שאני שונא אותו,מה עכשיו תגידו?

Olympic Hero

New member
האייקון מנסה להגיד שלמעשה

טחנת את הנושא מכל הכיוונים. אני מתפלא שהיה לך מספיק מילים כדי לכתוב את ההודעה הזו...

לדעתי

עם כל הקרדיט לשלומי אני בוחר בליאור רפאלוב הבחור הצעיר והמוכשר שמוכיח את המקום שלו בהרכב ללא ספק...מאכזב החודש לדעתי קטן שלא מצדיק את הסכומים המשולמים עליו...

TheWiseGuy

New member
כדי שרפאלוב יהיה שחקן החודש

הוא צריך להתחיל להכנס לטורי הסטסטיסטיקה. כל עוד הוא לא כובש ולא מבשל שערים הוא לא יכול להיות שחקן החודש. שחקני החודש ואולי גם שחקני השנה עד עכשיו אלה כל קבוצות ליגת העל שלמרות החולשה הגדולה של מכבי חיפה הם חיכו לה ולא ברחו.

Cade Foster

New member
רפאלוב לא סקורר, וגם לא קרוב לזה

התפקיד שלו זה לא לשים גולים, הוא פשוט לא יודע לתת גול. אבל זה לא נכון שהוא לא מבשל, הוא בישל את שער השיוויון לקטן מול הפועל פ"ת... נכון שזה לא הרבה אבל זה לא נכון להגיד שהוא לא מבשל

TheWiseGuy

New member
זה לא מספיק

הוא קשר התקפי והוא צריך לדעת גם לכבוש וגם לבשל. זה שהוא נתן איזה דארדלה ליניב קטן נגד פ"ת שקטן כבש מזה, זה ממש לא מספיק. אם התפקיד שלו לא לשים גול אז של מי זה כן התפקיד? רק של קולאוטי? כמו זנדברג, קטן, טל, פראלייה, עטר, רביבו...שחקנים ששיחקו פחות או יותר בעמדה שלו בעבר, הוא צריך לדעת גם לכבוש וגם לבשל. כרגע הוא עושה דברים יפים אבל חסרה לו המסירה האחרונה ויותר חדות מול השער. לדעתי, הוא גם לא משחק בעמדה שאידיאלית מבחינתו אבל זה כבר נושא אחר.

למעלה