שחקן החודש

• פותח הנושא dios4
  • פורסם בתאריך

Cade Foster

New member
רפאלוב לא כבש שער

מאז ה-6:0 נגד נצרת עילית בעונה שעברה וגם זה היה בפנדל. רואים אותו הרבה פעמים במצבים ששחקן בעמדתו חייב להבקיע והוא פשוט לא מפסיק להחמיץ. אם אין לו את זה אז פשוט אין לו את זה, לא יעזור כלום. לבוקולי יש חוש לשערים, קולאוטי, קטן, ארבייטמן... אבל לא רפאלוב. בישולים? עם הזמן זה יגיע...

TheWiseGuy

New member
זה לא נכון שאין לו את זה

יכול להיות שהוא לא יודע להיות במקום הנכון בזמן הנכון כמו שקולאוטי למשל יודע אבל יש לו בעיטה מצויינת בשתי הרגליים, יש לו אחד על אחד טוב ואין סיבה שהוא לא יכבוש שערים. גם בעונה שלו בנוער הוא כבש משהו כמו 10 שערים ובישל איזה 20 שערים ככה שיש לו את זה. זה שהוא עוד לא מצליח לכבוש ולבשל בצרורות גם בבוגרים זה רק שאלה של זמן ואולי גם שאלה של תפקוד על המגרש.

אסִי

New member
רפאלוב לא צריך להיכנס לסטטיסטיקה

מה שהוא צריך זה את הדקות, להתפתח ולהראות מה הוא יודע. נגד מכבי נתניה ובמשחק האחרון נגד מכבי פ"ת שמתי לב איך הוא שלח כמה כדורים גדולים קדימה, כדורים שמזכירים קצת את ברקוביץ' (ואני לא מגזים), והיה שותף להרבה מאוד התקפות. וזה מה שהוא צריך להוכיח כרגע. אז אומנם הוא לא עשה שום דבר משמעותי עדיין שיגרום לנו להגיד שהוא ראוי להיות שחקן החודש, אבל מצד שני הוא לא צריך בינתיים להיכנס לסטטיסטיקה של הכיבושים והבישולים ולא צריך להיות שחקן החודש. הוא צריך את הדקות כרגע והוא צריך להוכיח את עצמו לא בסטטיסטיקות. אם זה יקרה, הוא גם יוכיח את עצמו בסטטיסטיקה מאוחר יותר.

ליאור

מוכיח את מקומו הוא מצוין במגרש גם בליגה גם באופ``א נגד ליבורנו...שולט בכדור משחק נכון נלחם...חסרה לו אמנם המסירה האחרונה קצת,אבל זה יבוא במהרה,אני אוהב את הילד הזה.

Cade Foster

New member
הבחירות שלי

שחקן החודש שלומי ארבייטמן מאכזב החודש רוברטו קולאוטי.. שוב
השער של דירסאו...

eran 89

New member
אוקיי

שחקן החודש: ארבייטמן- אחרי שלא סבלתי את הצורה שהוא שיחק בה, באמת שהוא מתחיל לשנות את הדעה שלי עליו. נלחם ומשקיע ואפילו כובש. מתחיל להראות מה שציפיתי ממנו כשהגיע. רק שימשיך ביכולת הזו ולא יתעסק בדברים אחרים. מאכזב: עד שמתחילים לשחק טוב אין לי כוח לחפש דברים שליליים. שער החודש: דירסאו מול נתניה, למרות שגם השער שלשום היה יפה לעין.

שוב הוכח שהצעירים הם אלה שנלחמים

זה ודאי שאם נבוא לבחור את השחקן שהשפיע הכי הרבה בחודש האחרון זה ארביטמן , אבל אני דוקא היתי בוחר את הזר המלך שלנו גוסטבו בוקולי, אני יודע שאתם מרימים גבה ולא מבינים מה אני רוצה בכלל, אבל בכל זאת החלטתי לבחור אותו כי התרשמתי מאוד מהמחויבות שלו לקבוצה , שגם שמשחק בקישור האחורי (תפקיד שכמובן היה מעדיף לא לשחק שם) מקריב את כל כולו למשחק ונלחם על כל כדור, וכמובן שלא נשמע ממנו שום ביקורת כלפי המאמן, עד כדי כך שאמר שאם לוי יגיד לו לעמוד בשער יעשה זאת. זה שחקן אמיתי.

dios4

New member
אתם בחרתם!

הצבעה קלה הייתה לכם, בכדי לבחור את שחקן החודש ססגר את שנת 2007 עם אופטימיות זהירה. שחקן החודש : שלומי ארבייטמן. שלושה שערים ב-4 משחקים מאזן טוב,לשחקן שלבינתיים מצדיק את הקרדיט שהוא מקבל! שער החודש: השער של שאבייר דירסאו נגד מכבי נתניה. מאכזב החודש: מסתבר שכל אחד כאן חושב אחרת, יש כאלה שחושבים שיניב עדיין לא מספק את הסחורה,ומבחינתם הוא מאכזב. והאנטי מסודי. והם צודקים כי החודש שעבר מסודי הוכיח גם כשהוא מקבל צ'אנס הוא לא מספק ת'סחורה. ועוד דבר..שחסכתי מעצמי לשאול, נקודת האור בחודש..כי נראה לי כולם יבחרו ברפאלוב- משומר.

למעלה