שחקי אותה מותק!!!!

123יעל

New member
שחקי אותה מותק!!!!

טוב, הסתקלתי על משהו באתר של פוקס קידס (אל תשאלו.. הייתי צריכה לחפש שם איזה משהו...) ואני רואה שם כתבה שנקראת "שחקי אותה מותק!" אינסטנקטיבית אני נכנסת... והם מפרסמים שם את הסרט שלי!!!!( טוב הסרט של ג'סיקה...) בקיצור, כמובן שהכתבה כתובה בשפה נמוכה כדי להסביר לילדים וזה, אבל יש שם אפשרות לזכות בכרטיס זוגי לסרט!!!! אם עונים על שאלה מפגרת!(לפחות בישבילנו היא מפגרת...) ו... המון ילדים הגיבו על הכתבה והם מאוד מתלהבים מהסרט!!! יש לסרט הזה עתיד! לפחות בקרב ילדים קטנים.... טוב אם אתם רוצים לראות את הכתבה לחצו כאן

123יעל

New member
אופסי... וגם סורי שלא ניצלתי שירשור

דבר ראשון הקישור שנתתי הוא לחידה שאפשר לזכות בכרטיסים! אם אתם רוצים להכנס לכתבה עצמה אז או שבצד של העמוד יש "עוד כתבות" ומתחת "בחר מהרשימה" ואז תחפשו "שחקי אותה מותק"... או שתלחצו כאן (אולי עכשיו זה יעבוד...) וגם סורי שלא ניצלתי שרשור, םשוט שעד שיש לי משהו מגניב לספר לכולם אני רוצה שזה יהיה מיוחד! ושכולם יראו!!!

123יעל

New member
בבקשה! ו../images/Emo32.gif משהו ראה עכשיו ריקוד

משהו ראה עכשיו ריקוד צמוד? היה לא מזמן בסינמה....(בכבלים הדיגיטלים) איל אני אוהבת!! וזה רק עשה לי עוד יותר חשק לראות האני!! (זה קשה לי מידיי לקרוא לזה "שחקי אותה מותק") כי אני אוהבת את הסיגנון הזה של סרטים! גם היפ הופ וגם ריקודים!!! עוד 12 יום!!! נ.ב מה זה? השירשור שלי עם עצמי??? חחח וגם שני...

ברודי

New member
סחטיין...../images/Emo45.gif

ומה בדיוק את עושה באתר פוקס קידס...? אה? אה?
זה רק אני או שהשאלה היתה קצת קשה...?

123יעל

New member
יאי!!! אני בטאגליין!!!../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif

סוף סוך שעת הפירסום שלי הגיעה!!! ברודי, חזרתי להיות משוחדת!!!!!
ואמרתי לא לשאול מה עשיתי באתר של פוקס קידס... אבל אם כבר, חיפשתי משהו לפעולה מגניבה שעשיתי (שדרך אגב הייתה מעולה!!!)

ברודי

New member
הצ'ק של החודש יגיע במייל../images/Emo11.gif

יש לי טראומה מזה, פעם בפורום אחר הבאתי כתבה מאתר ערוץ הילדים ובמקום להתעסק בכתבה התעסקו במה עשיתי באתר ערוץ הילדים... כן, אני גולשת באתר ערוץ הילדים!! חחח סתם.. זה היה במקרה אז אני מבינה לליבך |חיזקי ואימצי|!!

למעלה