שחקים

NorikoSan

New member
שחקים

עברתי את המיונים הפסיכולוגיים ואמרו לי שאני מתמיינת רק למסלול מח"א. אז הייתי בראיון למח"א ובאותו יום בצהריים גיליתי שהוסיפו אותי גם לאמ"מ. קודם כל זה מוזר כי לפי מה שהבנתי המח"א הוא יותר בכיוון הטכנולוגי ואמ"מ יותר בכיוון המודיעיני. חוצמזה, מה פתאום הם נזכרו? יש מצב שהוסיפו אותי למסלול השני בעקבות הראיון? ואם התראיינתי למח"א זה כולל את המסלול השני או שיזמנו אותי לראיון נוסף אישית לאמ"מ? וד"א, מישהי כאן היתה בקורס פאראמדיקים / מישהו מכיר מישהי שהייתה? בבקשה, זה ממש חשוב לי.... תודה ושבוע טוב!

Boris25

New member
אני באותו מצב כמוך

איזה שעה היית בראיון? איך הלך? נראה לי זה שתי מסלולים שונים אז יהיו ראיונות נפרדים. אני ראיתי שאני מועמד לאמ"מ ערב לפני הראיון למח"א אז לא נראה לי יש קשר. לאמ"מ צריך עוד לעבור מבחני מצב אז יזמנו עוד לשם...בע"ה

NorikoSan

New member
מגניב

אני הייתי ראשונה
והיה די בסדר, נראה לי. האמת היא שהיה ממש נחמד. איך היה לך? גם אותך שאלו על פקס או משהו דומה? בכל מקרה, עכשיו כשאתה אומר את זה, זה עוד יותר מוזר - אנחנו כאילו נמצאים כבר אחרי שלב 4 במסלול אחד אבל לפני שלב 3 במסלול האחר? נו טוב, כמו שאמרת כבר יזמנו אותנו לשם בע"ה, אז אולי אפילו יצא להיפגש... בהצלחה לנו!

cathrinei

New member
שאלה בקשר לראיון

היי! קודם כול,לא נראה לי שהוסיפו אותך לאמ"מ בגלל הראיון,כי אני לפני הראיון וגם אותי הוסיפו פתאום למסלול הזה. גם אני זומנתי לראיון ביום שני,אבל למסלול שוב"ל.יש לך אולי המלצות או טיפים לראיון?מה הם שואלים?הם מתקילים בשאלות קשות? תודה מראש!! =)

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifשחקים-תשובה

כל הדברים הלא הגיוניים שעולים לכם פתאום יכולים להפתר בדרך אחת קלה ונוחה-להרים טלפון לאיתור ופשוט לשאול... אחרי זה אתם סתם תשברו את הראש בלנסות למצוא הגיון בנסתרות דרכי איתור חמ"ן [רמז: אין שם הגיון!] ובקשר לראיון-פשוט תהיי עצמך... אל תלחצי יותר מידי ותעני על הכל בכנות וזה... [עוד רמז: גם אם הולך הכי הכי הכי רע שבעולם-יש מצב גדול שעברת. מנסיון אישי
] בכל מקרה, המון בהצלחות לכם
ואם יש עוד שאלות על שחקים [בגדר בטחון מידע וזה] אז אני פה עד הבוקר [שבוע 12 לקורס קולולולו] שבוע טוב

Bassman

New member
אבל ממה שאני מבין את באע"מ...

הקורסים האחרים "קצת" שונים...

cathrinei

New member
שאלה

קודם כול,תודה על התשובה המהירה
ואני לא בטוחה שתוכלי לענות לי על השאלה,אבל רציתי לדעת אם הראיון שלי לשוב"ל,יכול להשפיע על קבלה שלי לאע"מ..או שלכול מסלול יהיה ראיון נפרד? מבדקי מצב-קראתי במאמרים והבנתי שזה אמור להיות נחמד.יש לך אולי טיפים? אולי קצת פירוט על מה שהולך להיות שם (כמובן,כול עוד זה לא חורג מהשמירה על ביטחון מידע) ?

Bassman

New member
ראיונות שונים לכל מסלול.

מבדקי מצ"ב זה אדיר. פשוט תהיי את ואל תנסי להגזים

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifכמו שאמרו מעליי

לכל מסלול זה ראיון שונה ומבחני מצב זה כיף!
באמת מה שהכי חשוב זה להיות עצמך ולא להלחץ. אם את מתאימה תאמיני לי שלא תהיה להם שום סיבה שלא לקחת אותך... ושוב בהצלחה

Bassman

New member
מה שצריך להבין בשחקים זה

שממיינים את האנשים לא רק על פי טכני/מודיעיני... ממיינים ע"פ סוג האנשים. רוב האנשים שנמצאים בקורס אחד של שחקים היו יכולים להתאים גם לאחר (לפחות אחד אחר...)

למעלה