שחמט למתקדמים!

asafasa

New member
שחמט למתקדמים!

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת שחמט טובה בחינם שאפשר להוריד מהרשת, ולשחק דרכה עם חברים או נגד המחשב? אני אודה לו וגם אשחק מולו אם הוא רוצה... :) ביי, אסף

ycyclop

New member
המלצה על תוכנה לא חינם

ואני לא יודע אם ניתן לשחק ברשת, אבל מידי פעם ניתן למצוא במחירות החיסול של באג ודומות את המשחק chess master לדורותיו במחיר של כ-30 ש"ח החל מגירסה 5000 (שאני מכיר ואולי אפילו גרסאות ישנות יותר) המשחק נגד המחשב הוא נפלא. ניתן ללמוד פתיחות והסברים על החשיבה של המחשב. בדביל 30ש"ח זה באמת מציאה

asafasa

New member
היי תודה לך

היה לי את זה (הורדתי מהאינטרנט) לפני ארבע שנים בערך יכול להיות שזה עוד קיים? ועוד שאלה: אני רוצה לשחק שחמט ברשת דרך אתרים. איפה אפשר, מה טוב?

ycyclop

New member
יש המון מקומות שניתן לשחק דרך הרשת

לא בדקתי מה קורה לאחרונה אבל אני חושב שדרך yahoo ו-msn ו-pong ומי יודע עוד כמה מקומות מאפשרים. יש גם את ftp של השח אבל אני לא זוכר אותו כרגע. בקיצור חיפוש קצר של chess online יתן הרבה אופציות

אייני

New member
הכי כייף זה באתר של MSN

תיכנס ל"msn games" - יש שם משחקי שח, דמקה, רברסי וארבע בשורה. מה שנוח אצלם זה שיש להם הגבלת זמן למסע (ארוכה מדיי לדעתי, אבל לפחות מונעת מהשחקן השני לחשוב כל היום ולקוות שתעזוב לפניו כדי שיהיו רשום לו ניצחון...) ויש גם אפשרות משעשעת לשלוח כל מיני "הקנטות", שאלו למעשה הקלטות של שחקנים מהסרטים, למשל: "בור ועם הספר" (גבעת חלפון אינה עונה) "יש לו תאבון גדול" (חגיגה בסנוקר) ועוד...

למעלה