שחכתי להודיע משהו

שחכתי להודיע משהו

עברי לידר היה ברדיו בגלגל"צ לפני יום או יומיים.. ודיבר על כל מיני דברים..ושוב הוא מזכיר את הסינים עם המשחה להלבנת פיטמותXD ולקראת הסוף..הוא גם ביקש להשמיע שיר של ביורק..all is full of love וזה בגלל שהשדרנית שאלה אותו..מזה בשבילו חיים מושלמים.. אגב גילתי שביורק הופיעה בקיסריה שהייתי בת 6
(מה אתם אומרים עברי היה שם?) מה שבטוח שאני לא
ביום שלישי שעבר ב 21..היא הייתה בת 41..ואני בת 16 גחגחגח נסחפתי אנחנו פה בשביל Eעברי לא?
קיצור מישהו שמע תריאון ברדיו?

ונטורי

New member
אני וואי זה היה ראיון ממש טוב! היה

כיף לשמוע אותו צוחק הרבה הוא גם אמר שהתקליט הראשון שהוא קנה היה של תיסלם ובאנגלית בגיל 6-7 אהבתי את הראיון הוא סיפר על המערכת יחסים הכל..

maymayush

New member
זה ממזמן...

טוב, הגזמתי... אם אני לא טועה מהחופש הגדול. בכל אופן, זה מהתוכנית "מדברים בשקט" עם לילך ברנע, שידור חוזר. זה לא שהוא שוב הזכיר את הסינים והמשחה להלבנת פטמות, הוא הזכיר את זה רק פעם אחת, בראיון הזה. בכל אופן, שמעתי חלק ממנו שוב... עברי עדיין חמוד כמו בפעם הקודמת. וקצת מוזר (כן, אני מדברת על הקטע עם הפטמות).

mayagb

New member
שמעתי, זה היה שידור חוזר

התוכנית של לילך ברנע, מדברים בשקט, בגלגל"צ.כל שבוע אומן אחר, אבל עכשיו זה שידורים חוזרים על הזמן..

לא לא לא..

אתם טועים זה לא היה שידור חוזר...כי היא שאלה אותו איך היה לו הסיבוב הופעות בחו"ל.. ואת ההוא מהחופש הגדול שמעתי זה לא אותו אחד..

למעלה