שחיתות או תום לב

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
שחיתות או תום לב

אני בא מתיכון שיש לו 2100 תלמידים התיכון החליט לעשות צעד מקורי לתקופתנו והחליט לעשות תלבושת אחידה משני סיבות אחת ביטחון ושני שיהיה זול יותר הביטחון לא מתקיים כי קל יותר לזייף חולצה מאשר לזייף כרטיס תלמיד (שהוא כרטיס מגנטי עם התמונה של התלמיד) ובעניין הכסף חולצה עולה 25 שקל ולהשוואה חולצות של בתי ספר אחרים באותו סגנון(כיתוב בצד העליון שמאלי של שם בית הספר)עולות 15 שקלים עד פה הכול יפה אבל בחולצה שלנו בצד של הגב יש כיתוב גדול (גדול יותר מכיתוב שם הביה"ס) "FOX" לסיכום אני חושד שלאור 2 הטענות של ביהס שלא מתקיימות ולאור זה שעל החולצות יש פירסומת לפוקס ואני מזכיר התיכון שלי הוא ענק 2100 תלמידים וכל אחד קונה כמה חולצות.... בקיצור לא מריח טוב האם זו שחיתות או פשוט תום לב שגובל בטיפשות

יכול להיות שזה שאירגן

קיבל משהוא מהצד תמורת האירגון . היום לא עובדים לשם שמיים .

אנ´לא יודע מי מהם אבל...

כנס לאתר של משרד החינוך ויש שם דף שבו אפשר להעביר תלונות ושאלות למנכ"ל ונראה מה תהיה תשובתה. אין ספק שזה מריח לא טוב!

היתר לקבלת תרומות מגוף מסחרי

ישנה דרך בה גורמים מהקהילה יכולים לתרום למוסדות חינוך. בדרך כלל מדברים על תרומה לביהס כגוף ואז התרומה היא של מזגנים וציוד. במקרה זה נראה כי חברת פוקס תרמה את החולצות ןביה"ס מקבל כסף עבור הפרסומת שהתלמידים עושים לפוקס

jeto

New member
יו הו..! אצלנו בביהס יש מדי פעם יום

BSD פרסומות כמו שכבר מזמן נהוג בארה"ב.. מצב אחד זה כדי לממן הופעה של להקה.. מצד שני זה מרקיב את מוחם של התלמידים רפי השכל ומתכנת אותם להיות אזרחים טובים )עוד על אזרח טוב למטה(.. ביום כזה אני הולך למעוז האחרון של המחשבה החופשית )שאפילו שם כבר יש עיניים לאח הגדול.. אבל זה למטרות טובות.. כדי שלא יגנבו ספרים..( אזרח טוב: 1. יודע מתי לשתוק 2. יודע מתי לא לחשוב 3. יודע שהדרך היחידה לאושר זה רכוש 4. יודע שכל מה שאומרים לו באמצעי המדיה הוא נכון 5. יודע שאזרח רע הוא אדם ברברי

אצלנו בכלל

יש לבית-םפר אתר באינטרנט, ונתנו לנו חולצה שאליה פרסומת ענקית של האתר, וזאת נחשבת חולצה סטנדרטית של בית-הספר

חמדנית

New member
מנפחים לילדים את המח../images/Emo67.gif

פעם לפני המון שנים לימדו בתוכנית האגדית "הילדים משכונת חיים" שאסור להאמין לפרסומות בעיתון ובטלוויזיה. אמא של יוני הסבירה ליוני שפרסומות והאמת לא תמיד הולכים ביחד. בימים ההם לא היו פרסומות בטלביזי אלא רק ברדיו ובעיתון. היום הפרסומות רודפות את הילדים לתוך שערי בית ספר בהסכמת מערכת החינוך!

lili5

New member
את מכתבך הפנה גם למנהל ביה"ס

ובקש ממנו תשובה עניינית.

למעלה