שחיקה

Mi Sh Mi Sh

New member
שחיקה

זה לא דבר נחמד במיוחד, אבל מתי בערך התחלתם להרגיש שחיקה? נראה לי שאני בעיצומה של תהליך כזה
התחלתי לאבד סבלנות עם לקוחות שפעם הייתי נגררת איתם לשיחות של חצאי שעות, או קרוב ל 50 דק' שיחה. אין לי כבר כוח לברר עבור אותם לקוחות וממש לנסות לעשות מעבר, אני נותנת להם את התשובה, מנסה לבדוק שוב אם אפשר לעשות משהו חריג. אם א"א אז די. היו לי כבר 2 לקוחות שהייתי ממש אסרטיבית איתם. אחד שקילל אותי אישית ולא הפסיק לצרוח עד שצרחתי עליו בחזרה שהוא לא נותן לי להגיד משפט אחד ברצף ושאם הוא לא יפסיק אני לא אוכל לעזור לו, ועוד אחד אתמול שהיה עובד בחברה, מנהל של משהו, שאיים שאם תוך 24 שעות לא נחזיר לו כספים, שמגיעים לנו כי הוא השתמש בשירות וצריך לשלם עבורו, הוא מגיע למנכ"ל החברה. אמרתי לו שתוך 24 שעות זה לא יקרה כי זה יוצא בשבת בצהריים וכבר ממש התחלתי להתעצבן עליו. מה עושים?

אוי, כמה שאני מבין אותך . הייתי שם

אמנם זה לא ממש העבודה שלי אבל זה השפיע מבפנים שזה היה יותר גרוע מבחינתי. מה עושים? מדברים עם מישהו מהעבודה. מבקשים קידום/ תפקיד אחר / פרוייקט/ חופש/ חופשה ללא תשלום. קודם כל איך היה התפקוד שלך עד עכשיו? רגיל או בולטת מאחרים? יש לך ותק ונסיון שיכול לקדם אותך? חייבים לדבר ישירות עם המנהל/ת או ראש צוות אחראי משמרת וכ"ו. כמו שאמרתי בעבר, נציגי שירות נשחקים מהר כי זו עבודה לסטודנטים ולכן אם תגידי שנשחקת זה לא ממש יעזור... תלוי מי המנהל/ת שלך. תבואי עם הצעות ייעול או פתרונות למצב שלך ואם אין לך קרבה לראש צוות אל תגידי שהלקוחות נפגעים כי זה רק יפגע בך. תגידי, אני לא מאמין שאני כותב אז זה
שאת מרגישה שאת יכולה יותר לתרום לחברה. נשמע מפגר אבל תלוי איך אומרים את זה. הכי חשוב, אל תתייאשי לפני שניסית הכל - גם למחפש מקום אחר ולעזוב. תאמיני לי, הייתי יותר משנתיים נציג וכבר אחרי שנה הרגשתי שזהו. ניסיתי, יזמתי, כעסתי ובסוף משהו זז. ועוד משהו. והיו תקופות שעשיתי כמעט מה שרציתי ואהבתי והיום הרזומה שלי עזר לי להתקבל למקום עבודה חדש, רחוק מההמולה... תחושה של
? המלצת היום של פסיכולוג בגרוש - להוציא את זה החוצה. מה שעשית עכשיו זו התחלה טובה

למעלה