שחיקה מתמשכת

דנה2909

New member
שחיקה מתמשכת

תסלחו לי על מה שאני עומדת להגיד פה, אולי זה קצת נוגד את הרוח הקלילה של הפורום אבל אני חייבת לפרוק את זה. נמאס לי . נמאס לי מאנשים מטומטמים שמתפרצים למשרד על הבוקר, בלי בוקר טוב, וישר מתנפלים עלי על מה שכן עשיתי ומה שלא, מזכירות דפוקות שחושבות שבגלל שהן יושבות ליד המנכ"ל הן יכולות להרשות לעצמן מה לדבר כמו בהמות. נמאס לי מהצביעות ומהסכינים בגב, ומזה שכל הזמן צריך להזהר וללכת על ביצים. נמאס לי ממנכ"ל שמנהל את החברה שלו כמו בסיס צבאי ומחליט החלטות על בסיס גחמות. נמאס לי לשבת במקום עבודה כי אין לי שום דבר אחר בחוץ. אקדמאית עם תואר וותק של שנה, ובחוץ לא מחכה לי כלום! בא לי לקחת את הרגלים ולברוח מפה רחוק כמה שאפשר. כמה אפשר לחיות מסוף שבוע לסוף שבוע, ומחופשה לחופשה וגם כשזה מגיע, לבלות את רוב הזמן בשינה, כי את כל השבוע העברתי במלחמות. עוד לא צהרים של יום ראשון ואני כבר מתה שהשבוע יגמר. ידעתי שלא הייתי צריכה לקום מהמיטה היום. תודה על האוזן, סליחה על ההתפרצות..

jahnon

New member
דנה יקרה

כמו שאת יודעת (או לא!?) התחבבת עליי ביותר עקב סמיכות ימי הולדת, דבר שתמיד, אך תמיד, מלכד אנשים זרים. התעצבתי עד למאוד לשמוע את מר יגונך (וואלה אני ממש לירי היום) וכמעט באתי לידי דמעות, אבל! מכיוון שאת אקדמאית עם תואר וותק של שנה מובטחני שאם תחפשי תמצאי עבודה אחרת, אבל עד שזה יקרה קבלי תרגיל מחשבתי שיעזור לך לעבור את השבוע בסבבה. עשי לך רשימה של אנשי המשרד (של כל אנשי המשרד). על כל מעשה שמישהו מעצבן אותך (הבוס משאיר אותך שבת, המזכירה תקעה סכין) את מורידה פריט לבוש מהמישהו הספציפי. כל יום יהיה זוכה יומי ובסוף השבוע יהיה את הזוכה השבועי העובד או העובדת שיזכו בתואר השמוק/ביצ´ית השבוע בתואר מפוקפק זה יזכו אלה אשר נותרו ערומים ועריה. אין כמו לדמיין את חבריך וחברותיך לעבודה ערומים לגמרי כדי לעודד אותך (או להגעיל אותך). כמו כן את יכולה להביא את החתולים של השכנה והבנאים בהמשך הרחוב לעבודה ואז אושרך יהיה מושלם....

חופשי, יקירתי, חופשי

עצם העובדה שאנו עושים רושם קלילים במרב הפעמים, אין זה אומר שאסור לספר גם על דברים מעצבנים (ומי כמוני מזדהה עם הרגש הכה אהוב הזה). השאלה שנשאלת היא: מדוע את נותנת להם לעצבן אותך? הרי ידוע לך שעצם העובדה שהתעצבנת, הופכת אותם לחזקים ואותך לחלשה? מי הם בכלל שיעזו לעצבן אותך? כמובן שקל מאוד להגיד, אל תקחי ללב, אבל הפרקטיקה היא הרבה יותר קלה משאת משערת. קחי אוויר, שימי לך מסביב תמונות של אהובייך, משפחתך, חברייך ושלי, היזכרי בהם, הביאי שעשועים שונים לעבודה, וחשוב מכל: מצאי לך אוזן קשבת בעבודה, החושבת כמוך ומרגישה כמוך, וקטרו לכם להנאתם כל יום בהפסקת הצהריים. לדעתי, נקמות קטנות עשויות להנמיך את סף השעמום ולהעלות את רף ההומור בעבודה. בנוסף, זכרי תדיר שזו בסך הכל עבודה ובביתך הקט ממתינים לך החיים האמיתיים. סביר להניח שזו לא תהיה עבודתך האחרונה, ובטח לא המעצבנת ביותר מכולן.

דנה2909

New member
בסך הכל עבודה..

למה הם מצליחים לעצבן אותי באמת? כבר חשבתי שהצלחתי לפתח איזושהי חסינות לשטויות שלהם. אולי זה שעל הבוקר היא התפרצה עם טענות מפה עד הודעה חדשה כאילו זה מחכה שנים, אולי זה שהיא הרשתה לעצמה בכלל לדבר ככה החוצפנית הקטנה.. כבר תכננתי אלף דרכים להעלים לה את הרגל מעץ שלה. ובאמת הדבר היחידי שאיכשהו הרגיע אותי (חוץ מלשעמם אתכם עם השטויות שלי) זה הפרצוף המחייך של הכלבה שלי שמתפקד בימים מסויימים כשומר מסך במחשב שלי. זה אמנם רק עבודה, אבל יווו, איזה מעצבנת..

דנה2909

New member
ג´חנון יקירי

הצלחת לא רק להעלות חיוך על שפתי, אלא אפילו לגרום לי לצחוק בקול רם. הצעות מוצלחות כאלה לא שמעתי הרבה זמן, אני לא בטוחה שאני רוצה לראות את המוסד הגריאטרי הזה (ממוצע גילאים 55 בערך) במערומיו אבל אולי... נראה..

שרוניק

New member
אויש, אני כל כך מבינה אותך

אני בעצם התחלתי את דרכי בפורום הזה, עם שאלה דומה. למה כל הזמן דורכים עליי בעבודה?? (ותודה לאל, הם כבר די הפסיקו מאז שעשיתי להם בי"ס בזכותכם). תראי, אין לזה מתכונים מושלמים. זה נורא מבאס לבוא לעבודה שאתה לא נהנה ממנה ושרק מעצבנים אותך כל הזמן. יכול להיות שזה משהו שאת עוברת, וזה יוצא החוצה בגללם. יכול להיות שלא מצאת לך באמת מישהו שם ששוה לדבר איתו. תפסיקי להתעצבן מהם, סתם אנשים בלי חיים שמחפשים לאמלל אותך, ונראה לי שזה ממש מצליח. תעני להם בציניות, כמו שאני עושה, אז אולי ירדו ממך, אבל לא בטוח שיאהבו אותך..

דן צ

New member
ברומא התנהג כרומאי

אם הם מניאקים תתנהגי כמו מניאקית אפ הם נחמדים תתנהגי בנחמדות אם הם פותחים את הג´רה שלהם אז תפתחי עליהם את הג´ורה שלך אם הם מנומסים אז תתנהגי אליהם בנימוס אם הם מתנהגים כמו בני זונות אז תתנהגי כמו.......... לא, בעצם עד כאן , ילדה טובה מבית טוב

למעלה