שחיקה בעבודה

yael2221

New member
שחיקה בעבודה

30 שנה עובדת בנק באותו סניף!! זה לא טרוף? איך יוצאים מהמצב הזה של "בא לי להקיא" ? לאחרונה ביקשתי לעבור למחלקה אחרת בתוך הסניף ואכן עברתי אבל כלום לא השתנה בתוכי ואני בגיל 50 וצריכה פרנסה, המנהלים "מגעילים", העובדים אוכלי אדם,ואני כבר לא יכולה לסבול יותר יש פיתרון?

הבחנה בין קולות פנימיים שונים

שלום יעל מעניין, איך היית קוראת למקום הזה בתוכך שממנו את זועקת ט י ר ו ף ! ! נסי לחשוב איזה שם יש למקום הזה בתוכך. הרבה לפני שתוכלי לחשוב במושגים מעשיים את תהיה חייבת לשאול את עצמך ולהתיידד עם המקום השפוי הזה שרואה את המציאות וקורא לה בשם. זהו כנראה מקום פנימי רגיש וקשוב, שחש וקולט אבל עדיין לא למד כיצד לבטא את עצמו במציאות. לכן תדרשי לחזק אותו ובמקביל ללמוד לנהל את הקול המחוייב למציאות שלוקח אותך יום יום לאותו סניף כבר 30 שנה. גם הוא חלק ממך, חלק דומיננטי. עזבי את הסובבים, זה שרע להם והם מוצאים את זה כדי לא להרגיש כמה קשה, זה לא יציל אותך. את נדרשת ללמוד להקשיב רק לעצמך ולהתמקד בתהליך החיזוק, משם יבואו פירות. לא עבודה קלה אבל אפשרית. זה תהליך שרבים משתיקים אותו במלים כמו "קביעות" ו"פנסייה" אבל שוכחים שהם חיים עכשיו עד אשר פתאום מגיעים מים עד נפש. את מוזמנת להכיר כמה מאמרים ולנסות למצוא מתוכם חיזוק. בהצלחה, אמיר דרור

למעלה