שחיית תינוקות

שחיית תינוקות

שלום לכולם!! התייעצות לגבי שחיית תינוקות. אני מתלבטת האם לקחת את הבן שלי בן החמישה חודשים לשחיה בבריכה. בהתייעצות עם רופא - התברר שאפשר לחתוף מחלות בבריכה אבל כמו ששולחים ילד לגן (אפילו פחות כי יש מערכות סינון וטיהור שעובדות בבריכות מהסוג הזה) מה אתן חושבות? האם כדאי לשלוח. הבנתי שזה דבר מדהים ושמקבלים מזה המון. ברמה האישית וההתפתחותית

מדהים!!! ואם זה בריכה בפיקוח גם

לא יהיו מחלות וכו כי במים יש כלור וחומרים מחטאים שמתאימים לתינוקות. אנחנו הולכות מגיל חודשיים וחצי וזה פשוט עזר לה מאוד- חוץ מהכיף שבבילוי כל יום שישי כולנו ביחד(גם אבא בא בכיף) זה תורם מוטורית, הבנת הסביבה, תפיסת מרחב. הכל הכל היום מיטב צוללת חופשי, שוחה כמו דג(עם תמיכה קלה של היד על הבטן כמובן שלא לבד). קופצת ונהנית עד השמיים אם תרצי תמונות אפרסם לך או שפשוט תחפשי את השירשורים הקודמים ותראי. אני ממש ממש ממליצה ולא מסכימה בכלל עם הרופא

היא ממש צוללת לבד?

הבן שלי קטן ממנה בחודשיים (נולד ב-26.12) וגם הוא מאד נהנה כשהייתי איתו בשחיית נסיון. הוא קצת היה בשוק כשהיא הצלילה אותו ובכה אבל אני מניחה שהוא יתרגל. אף פעם לא ראיתי אותו כ"כ מאושר דרך אגב לאיזה בריכה את הולכת? ובאיזה עיר?

אני גרה בב"ש והבריכה במושב ליד

גם מיטב בכתה בפעמים הראשונות כי זו חוויה חדשה היום היא מכניסה ראש בכוונה לצלול. המדריכה כבר עוזבת אותה מתחת למים והיא עושה תנועות חתירה עם הרגליים ועולה אליי לפני השטח לבד- מדהים. למרות שכבר פרסתמי 500 פעם ולאנשים בטח נמאס אבל.... בשבילך תמונה של מיטב מתחת למים

אז תבואי איזה שישי אחד למסלול

יש גם בב"ש עצמה אבל לא אהבתי שם כל כך למרות שזה יותר מסודר מבחינת חקסינה וכו בעוד שבמסלול זה לא ככה זה ביתי יותר. יום שישי הזה אין כי שבועות אבל תבואי בשישי הבא, אני יהיה שם, שיעור אחד לנסיון - 50 ש"ח ותראי אם תהני

revital1235

New member
../images/Emo176.gifמיטב בקשר לבריכה

מי מפעיל את הבריכה? אפשר בבקשה לקבל את הטלפון? תודה רבה

mamie

New member
../images/Emo207.gif מאוחר להתחיל בגיל שנה?

מישהי מכירה מקום טוב בראשל"צ או נס ציונה?

למעלה