שחייה לתינוקות

קרן מוס

New member
שחייה לתינוקות

באיזה גיל ניתן להתחיל עם חוג פעילויות במים לאם ולתינוק? מישהי מכירה מקום באזור השרון? תודה

מגיל 3 חודשים

נועמים בצור יגאל - ממליצה אקווה בביבי בהוד השרון - חברה שהייתה המליצה גלגל הצלה בכ"ס - לא ממליצה בכלל.

../images/Emo207.gif איפה מלמדים שחיה לתינוקות

באיזור רחובות? מקום טוב, אמין וידידותי? ביתי כבר בת 3 חודשים וחצי ואני ממש רוצה להתחיל איתה?

תודה רבה

אני אשמח לקבל פרטים נוספים על כך. ימי ושעות פעילות, מחירים וכדומה.

annes

New member
קבלי קישור:

אנחנו משלמים 280 ש"ח לחודש, שזה עבור 3-5 שיעורים בחודש, איך שיוצא - יש קבוצות בכל מיני שעות, בשעות אחרה"צ באמצע שבוע ובשישי בבוקר

ldkoren

New member
מגיל ארבעה חודשים לפי מיטב זיכרוני

מומלץ מאוד בבית איזי שפירא ברעננה. המדריכים נפלאים ואפשר להמשיך עד גילאים גדולים (כי יש המון חוגים וחוגי המשך ושתי בריכות)

בעקרון מ3 חודשים אבל אפשר גם לפני

אנחנו מגיל חודשיים וקצת במים והיום היא צוללת חופשי, אוהבת את המים חבל על הזמן הנה תמונה שלה מתחת למים.

vonder

New member
לגבי הצלילות- גם אצלך היא לא אהבה

בהתחלה? עמית הוצלל בפעם הראשונה ביום שישי ולא ממש התלהב מהעניין, מן הסתם, שכן הוא עוד לא יודע שצריך לסתום את האף ולסגור את הפה, וכו'. כמה זמן לקח לכם עד שהיא למדה לצלול והתחילה להנות?

S r 35

New member
אצלנו בחוג השחיה לא מצלילים תינוקות

המדריכה עושה את זה בשלב מאוחר יותר, ורק אחרי שהילד כבר עבר תרגילים ומשחקים שמכינים אותו לזה. היא טוענת שהצללות מיותרות בגילאים הקטנים.

ההפך!!! ככל שמתחילים להצליל צעירים

יותר ככה הם מתרגלים לעניין מהר יותר. המדיכה שלנו הסבירה לנו שעד גיל 3 חודשים בערך עדיין יש לילד את האינסטינקט של לעצור נשימה מתחת למים(אל תשכחי שברחם הוא מוקף במים ולכן כמה שיותר קרוב לגיל הזה יותר טוב כי ככה הם לומדים לשחזר את האינסטינקט הזה.

יש גישות שונות בנושא הזה

זה נכון שעד גיל 4-6 חודשים הרפלקס עוד קיים והם יכולים לצלול בטבעיות מבלי לבלוע מים, אבל גישה נוספת מציעה לא להצליל, אלא לתת לילד לעשות את התהליך לבד ולהחליט מתי הוא צולל. לפני כן מלמדים לנשוף בועות וביטחון במים, מדגימים להם צלילה וכשהם מוכנים הם עושים זאת בעצמם. אני מתחברת יותר לגישה השניה (וניסיתי עם אדר את שתיהן).

S r 35

New member
../images/Emo45.gif נכון

ובאמת אנחנו עובדים הרבה על נשיפת בועות ופיציק נהנה מזה מאוד!, גם אני ניסיתי את שיטת ההצללות עם הילד הבכור שלי, בזמנו ונראה לי שהילד בטוח יותר על פני המים, לפחות בהתחלה. חוץ מזה, המדריכה שלנו עובדת גם ב"איזי שפירא", יש לה המון ניסיון עם תינוקות ואני סומכת על מה שהיא אומרת.

למעלה