אני לא עונה בישביל לשמח אותך,
אלא על מנת לתת לך מידע שאת יכולה להפוך לידע. האם את מוכנה לפרט (כאן בפורום) על החוויות המיניות הכי טובות והכי גרועות שהיו לך מגיל יום ועד היום הזה? לא, נראה לי שלא... וגם אם כן, לא בטוח שאני רוצה לקרוא על כך, לא בפורום..... אני לא מוכן לשתף את הדברים האינטימים שלי בפורום... זה נראה לי שגוי לעשות את זה. האם באמת אני צריך להסביר מה זה כוונה? האם באמת אני צריך להסביר כאן מה זה נשימה? האם את באמת לא יכולה לדמיין ,לבצע ולראות איזה שילוב "קטלני" זה הפעלת התכוונות ונשימה מודעת? "נניח שעכשיו אני רוצה לשחזר מקרה מסויים שפעלתי מתוך אי נעימות. אז אני אמורה להסיט את נקודת תפישה שלי לאותו המקום שבה הייתי באותו הרגע???" כן, דא, כאילו? !?! נניח שלא רלוונטי מה את רוצה לשחזר, נניח שאת אמורה לשחזר את כל החיים שלך. את כל החיים שלך, החיים שאת חיה כלואה בתפיסה הסלקטיבית שלך (במקרה הטוב) או בתפיסה המקובעת שלך (במקרה היותר נפוץ). מה השוני (במחינת שיחזור) בין לשחזר אירוע שפעלת מתוך אי נעימות ואירוע שאת גאה בדרך שפעלת? זו שאלה רטורית, אל תעני.... התשובה היא כלום, nothing, nada, שום כלום. אין הבדל בכלל! זה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר. בגדול בזמן שיחזור את עושה כמה דברים, כתתי כבר מה הם (נשימה, התכוונות, הזזת נקודת הכינוס, שמירה על 4 ההסכמות, לקבל את המתנה שמאחורי האתגר שלא ראית בעבר, ...., ...., .... ועוד כמה דברים). יש דרך שאולי תעזור לך (ולאחרים) להבין את ההבדל בין "שיחזור" "לזכור" ו"החזרת כוחות" .... אבל אני לא פנוי בשבועיים הקרובים, ואני לא מעיז לכתוב כאן על דרך הביצוע, כי אז אני אחראי על התוצאות של מה תעשו עם זה, עם מה שהבנתם שאני כותב... לא לוקח סיכוניםי מיותרים כאלו. אגב, מה שעושים מנשימה ובשאיפה יש לו שם נחמד:"התכוונות".