שחזור גלגולים

liat sa

New member
שחזור גלגולים

ערב טוב לכולם במסגרת פרויקט שאני עושה, אני מזמינה אתכם להתנסות בטיפול בשיטת השחזור גלגולים, בטיפול ניתן לנסות ולפתור בעיה או לעלות על דפוס התנהגות שגורם לבעיה, באמצעות כניסה לגלגול קודם, ועל ידי ביצוע תיקון על ידי המטופל ישנו פוטנציאל גדול להעלמות הבעיה בגלגול הנוכחי (שיטת רטרו הילינג ). הטיפול יינתן ללא תשלום , ויבוצע בביתי ביבנה בשעות הערב או בימי שישי או שבת, משך הטיפול כשלוש שעות במהלכן תתבצע שיחה מקדימה וכניסה לגלגול קודם. במסגרת הפרויקט אקבל עד 8 מתנדבים. הינכם מוזמנים לפנות אלי על מנת לתאם את הטיפול. שיטת הריפוי באמצעות שחזור גלגולים היא אחת התגליות המרתקות ברפואת הגוף הנפש והרוח, בפגישה טיפולית אחת (או בודדות) ניתן לעיתים לפתור, בעיות שלא נפתרו בשנים של טיפול פסיכולוגי רגיל לדוגמא, אדם אשר מפחד לטוס, עלול לגלות שמקור הפחד הינו בגלגול קודם ולאחר טיפול באמצעות רטרו הילינג האדם לא יפחד יותר לטוס. ************* ש ח ז ו ר ג ל ג ו ל י ם *************** גלגול נשמות - אמונה אוניברסאלית שאנו לא חיים פעם אחת, אלא חיים המון גלגולים. הרעיון בגלגול - לימוד!, החיים זה בית ספר. נשמה - לומדת וחווה את החוויות מחדש לצורך המשך הלימודים. רטרו הילינג - שיטת ריפוי למצבי ריפוי קודמים בחירת נשמה - הנשמה לפני שמתגלגלת לגוף הפיזי בוחרת את מה שהיא צריכה על מנת להתפתח, לצורך כך היא בוחרת את המשפחה, מדינה, גוף, הורים, חברה וסיפור חיים. ************ ט כ נ י ק ת ש ח ז ו ר ג ל ג ו ל י ם ******** שיחה מקדימה - הסבר על מהות השיטה וכיצד מתבצע הטיפול, בירור הסיבות לרצון לחוות גלגולים קודמים הכנסה להרפיה - הכנסת המטופל למצב של הרפיה עמוקה באמצעות טכניקה של נשימות דמיון מודרך וכניסה לגלגול תוך כדי חווית הגלגול מציאת הקשר להווה - הבנת ההשלכות של הגלגול על חיי ההווה רטרו-הילינג - ביצוע תיקון בגלגול על מנת לתקן את ההשפעה שלו על החיים בהווה חזרה ויציאה מהרפיה שיחה מסכמת ליאת

Curious

New member
אשמח אם...

תרחיבי קצת בדבר הכשרתך ונסיונך בתחום האיזוטריקה ובפרט בשיטת שחזור הגלגולים. מהי מטרת הפרויקט?

Curious

New member
אם כבר...

בטיפול באמצעות שחזור גלגולים עסקינן, מהם הסיכונים בטיפול מסוג זה? מהם הסיבוכים שעשויים לקרות? מהן ההגנות שעל המטפל ועל הפרט להפעיל? האם המתקשר, או המטפל באמצעות שחזור גלגולים יכול לבצע מלאכתו ולתקשר עם גורמים בלא הסכמת המטופל? או מושא התקשור\גלגול? במידה והשחזור בוצע בהסכמה, ולאחר מכן הפרט לא מסכים לכך, האם עדיין המטפל שנכסף לפרטיו האישיים והאנרגטיים של האדם יכול להשפיע עליו, לתקשר, וחלילה להזיק ממרחק?
בישוף, במידה ותבחר להתייחס, אשמח אם תתייחס במישור פרקטי, של מה בדיוק, איך קרה ואילו הגנות מצאת עד כה. ומהן המלצותיך בנושא.

Curious

New member
נכסף=נחשף

סורי על שגיאות הכתיב, מקלידה עיוור
והמחשבות רצות יותר מהר מקצב ההקלדה המהיר שלי...

liat sa

New member
שחזור גלגולים

הי , אני אנסה לענות על שאלותייך אחת אחת ..... מהם הסיכונים בטיפול מסוג זה? מאחר והטיפול נעשה בהרפיה ולא בהיפנוזה , האדם נמצא במודעות מלאה ויכול כל רגע להפסיק או להמשיך כרצונו , אני לא רואה סיכון . מהם הסיבוכים שעשויים לקרות? סיבוכים אפשריים , נאסר על אנשים הלוקחים תרופות פסיכיאטריות או שהשתמשו ומשתמשים בסמים לעבור טיפול זה והסיבות ברורות , לאנשים בריאים אין סיבוכים אפשריים כי אנשים בריאים מבינים את ההבדל בין שחזור שהוא כמו סרט על חייך הקודמים בטרם הגעת לכאן לבין החיים הנוכחיים . מהן ההגנות שעל המטפל ? אני עושה הגנות אנרגטיות . ועל הפרט להפעיל? הפרט צריך לזכור שהוא בערנות ויכול בכל רגע לומר די . אני לא נכנסת כאן לשדה האנרגטי של האדם , כי אני לא יודעת איך עושים את זה . כל החוויה היא של המשחזר , אני רק מנחה אותו בשלבים , כיצד לעבור ממצב למצב , הוא רואה את הסרט ומחליט אם לספר לי או לא ומה לספר לי (כמובן אם יש פרטים שלא רוצים לספר זו החלטה של המשחזר עצמו). האם המתקשר, או המטפל באמצעות שחזור גלגולים יכול לבצע מלאכתו ולתקשר עם גורמים בלא הסכמת המטופל? אני לא מתקשרת , ובטיפול באמצעות שחזור אין בכלל מצב של תקשור כי המטופל הוא זה שחווה , אני רק מנחה. או מושא התקשור\גלגול? זו שאלה שזה שעובר את השיחזור שואל , אני רק יכולה לעזור לו למקד את השאלה כדי שהשחזור יתן לו את התוצאה שהוא מצפה לו . במידה והשחזור בוצע בהסכמה, ולאחר מכן הפרט לא מסכים לכך, האם עדיין המטפל שנכסף לפרטיו האישיים והאנרגטיים של האדם יכול להשפיע עליו, לתקשר, וחלילה להזיק ממרחק? אין שום כניסה אנרגטית , אני לא יודעת , ולא נתקלתי במישהו שעושה שחזור ע"י כניסה לשדה אנרגטי. דבר נוסף הוא למה שמטפל ירצה להכנס לשדה של אדם אחר ? הרי זו חטטנות , כניסה לפרטיות ........ זה לא מובן לי בכלל . אני מניחה שאדם שמגיע לטפול ורוצה לטפל בבעיה כלשהיא או להסביר לעצמו דבר כלשהו אפילו חוויה נעימה שעובר , בא פתוח לרעיון , אפילו לעצמו כי אם הוא ימנע מעצמו להכנס לתת מודע שלו אזי הוא היחיד שיפסיד כי בתהליך הוא "יעלם"=ירדם לקטע שדווקא חשוב לו לפתרון או להבהרת הנושא עליו בא לשאול. אני אשמח לענות על כל שאלה שיש כאן בפורום,במסנג'ר של תפוז . תודה על השאלות ליאת

liat sa

New member
שחזור גלגולים

קוראים לי ליאת (כמו הכינוי) אני בת 38 מתעניינת במיסטיקה כבר כמה שנים . קוראת בקלפים , מנהלת פורום נומרולוגיה בנענע שבוע שעבר סיימתי קורס שחזור גלגולים אצל ירון זפרן והפרוייקט הוא הסטאג' לצורך קבלת תעודת מטפל . מקווה שזה עונה לך על השאלות ומקווה שתיצרי קשר כדי לעבור את החוויה , שהיא מאוד תחושתית ליאת

Curious

New member
תודה רבה על התשובות, ועוד שאלה:)

אם הבנתי נכון, הרי שאינך מבצעת תקשור ושחזור גלגולים על בסיס אנרגטי. מה שאת עושה זה למעשה לפנות לאני העליון של האדם ולנסות לדלות משם את חוויותיו, הלא כן? האם את יכולה לצייר גבול בין חוויות ש"באמת" נעברו ונחוו על ידי הנשמה לבין פנטזיות של תת מודע וה"אני העליון"? אם כן, אזי כיצד את עושה זאת? ואם לא, והתקווה שלך היא שהאדם יעשה את ההבחנה בין חלום למציאות, אזי אילו כלים את מעניקה לו? האם הוא באמת יכול לעשות זאת? תודה וסופ"ש נעים

liat sa

New member
הי סקרנית

אז ככה , אני לא פונה לאני העליון של האדם , אלא מנחה אותו כיצד הוא מגיע לשם . בעיקרון הסיפור שעולה , אם המשתחזר מתחבר אליו , הרי שהוא מתאים . הרי לפעמים קורה שאנחנו מזדהים עם דמות בסרט או בספר או עם סיטואציה מסויימת ולא מבינים למה. למשל אני רציתי להבין קשר שיש לי עם אדם מסויים , חבר שנמצא כרגע בחיי ,שאני לא מצליחה להסביר אפילו לעצמי , מה קורם לנו להיות בקשר והשחזור הראשון שעשיתי היה לבדוק את הנושא , והתברר לי שהיינו בקשר רומנטי שלא הצליח להתגשם והוא מת במלחמה . עכשיו לי זה נראה נכון ואמיתי ומסביר לי מדוע אני לא יכולה לשלוח אותו לדרכו , אבל גם אם זה לא נכון , איך אני יכולה לדעת . באחד השיחזורים שעשינו בה למדנו כיצד לחוות שיחזור עבור המטופל , במידה והמטופל אינו מצליח לעשות זאת , הבחורה שעבדה איתי ראתה אותי בתור דמות מסויימת ואפילו נקבה בשמה, חיפשתי את השם בגוגל ומצאתי , וקראתי את סיפור חייה של הדמות , שמאוד מתאימה לי באופי למרות שהוא גבר . עכשיו אני מתחברת לזה וזה מרגיש לי נכון. כלומר כל אחד והרגשתו שלו , יכול להיות שמטופל יעלה סיפורים , אבל מה גורם לו דווקא להמציא את הסיפור הזה ? , שבו הוא יכול לתת מענה לבעיה שמציקה לו , הרי שהוא עושה דרך כלשהיא לפתור את הבעיה שלו. שבת שלום.

yperelman

New member
סתם לשתף

חוויה נהדרת לגלגל ולהתגלגל. עברתי קורס דומה במכללה בה למדתי ומאוד נהנתי. שיהיה לך בהצלחה בסטאז' ובהמשך יוסי

טרף טרף

New member
ואז מה...../images/Emo189.gif../images/Emo13.gif

אני לא מתייחס בשאלה דווקא לטכניקת השחזור אלא למה שכתבת כאן: "הרעיון בגלגול - לימוד!, החיים זה בית ספר. נשמה - לומדת וחווה את החוויות מחדש לצורך המשך הלימודים"-לפי מה שלמדת, מתי כבר הנשמה סופסוף מסיימת את יעודה ולמדה כל מה שצריך ללמוד, ויכולה לחזור להתאחד עם האחד/מקור בהרמוניה המושלמת? תודה

טרף טרף

New member
אני מתיחס לרעיון של ידיעה, התנסות

והוויה, ז"א יש רק את האחד המושלם(ידיעה), שלב שני יש את הנשמה שמתנסה וחווה את הדברים(התנסות) ואח"כ הנשמה מתנסה בכל מה שצריך ואז חוזרת להתאחד עם המושלם בצורה האופטימלית(הוויה מושלמת)...

liat sa

New member
מתי גומרים ללמוד

כאשר למדנו את כל השיעורים שהיינו צריכים . כולם עוברים את אותם השיעורים רק כל אחד עובר אותם בזמן שנוח לו ועל פי בחירתו. הלימודים או השיעורים או התיקונים כפי שכל אחד קורא לזה יכולים להעשות רק בגוף פיזי , כי רק לגוף פיזי יש את היכולת להרגיש ולחוות , כאשר אתה נמצא במצב נשמה אזי אתה לא יכול לחוות כלום , אומרים שלמקום מעבר אנחנו חוזרים לצורך הטמעת הידע שלמדנו בחיים שעזבנו באותו רגע . מי שלא תלמיד טוב , עושה את השיעורים שלו שוב עד שהוא מפנים ולומד אותם , ומי שתלמיד טוב מתקדם מהר. בסופו של דבר כולנו נגיע לאותו מקום , כל אחד ואחת על פי קצב התקדמותו . אני מאמינה שעצם החזרה אל המקור הראשוני כנשמה יודעת מלמדת אותו , כי הוא אינו יכול לחוות כי אין לו גוף פיזי , בגלל זה הוא יצר לנו גופים פיזיים . אבל מה זה משנה בעצם מתי חוזרים אליו , השאלה הכי חשובה היא מה עושים עם הידע שיש לך כאשר אתה מבין שהחיים שלך לא נגמרים במוות , ובגלגול הקודם היית הודי , חייל במצרים , או נערה בהרמון ? והתשובה שאתה מוצא בתוכך היא בדרך כלל מה שמקדמת אותך הלאה ועוזרת לך להבין את השיעור הנוכחי שלך. ליאת

טרף טרף

New member
תודה על התשובה../images/Emo13.gif

אותי זה דווקא כן מקדם בחיים הללו לדעת שיש תקווה ושיש מטרה בסופו של דבר, זה עוזר לי להיות יותר רגוע ולהבין את השיעור/תיקון/התנסות הנוכחית. אפילו בגלגול אחד יש כמה התנסויות, למשל אני פעם הייתי בדת היהודית האורתודוקסית, אח"כ הייתי אתאיסט(הקצה השני) ועכשיו אני מקבל את ההנחה שיש ידיעה, התנסות, ואח"כ הוויה-החזרה למקור. בהצלחה

yperelman

New member
מסכים כמעט להכל

"תלמיד טוב" ו"תלמיד לא טוב" טוב או רע ובכלל הדואליות היא מתוך הנפרדות. ברמת האחדות יש לימוד מתמשך.מקומה של הנשמה בדרך וההתפתחות שלה מגילגול לגילגול תלוייה מן הסתם בלא מעט דברים, חלקם לא בטוח שנבין לעומק כל עוד אנו חווים ותופסים את הדברים ממקום של נשמה בתוך גוף (והבינה היא גורם מופלא אך בד בבד מגביל). שבוע טוב יוסי

טרף טרף

New member
נכון, זה לאו דווקא טוב ורע

אלא יותר בחירה שלך איך לעבור את הדרך וההתנסות הזמנית: אתה יכול לעשות דברים מזיקים כמו לאכול אוכל מקולקל/לפגוע באחרים ואז זה חוזר אליך כמו בומרנג, או לפעול מתוך ההיגיון ולעשות חיובי ולחוות יותר אושר, או כמו הרוב לעשות גם דברים "טובים" וגם "רעים" ולחוות את התוצאות השונות של הדברים השונים הללו, ככה אני מבין לפי מה שקראתי בספרים שונים שעוסקים בנושא.

liat sa

New member
אכן , אין טוב ורע

כמו שאין אור וחושך .אחד משלים את השני , אחד נובע מהשני . עצם העובדה שכל פעם אתה משהו אחר , דווקא נותן משמעות לחיים האלו , ולרצון שלך לדעת ולהבין מי אתה ולאן מועדות פניך , אבל עצם העובדה שאחרי שמחזירים ציוד , חוזרים חזרה נותנת משמעות שלהרבה דברים בחיים שלנו כאן אין משמעות , מסובך , אבל זו הרגשה , או בעצם סוג של ידיעה שאתה מתמודדים ברגע שחווים את זה . ליאת

למעלה