שחור ראש שלווני

ziv_13

New member
שחור ראש שלווני

שלום לכולם!! היום בצהריים עזרתי לאבא שלי להעביר כלי מתכתי מאוד גדול. בזמן שהעברנו אותו ראינו שיש שם נחש קטן (לא יותר מ20 ס"מ), עזבנו את הכלי ונתנו לנחש לזחול משם. אחרי זה התברר לנו שהנחש הוא מסוג "שחור ראש שלווני". אנחנו יודעים שהוא לא ארסי אבל בכל זאת היינו רוצים לדעת קצת יותר עליו (כמו מה הוא אוכל)

salingre

New member
זיו זה עלה כבר בפורום ו...

אני חושב שתפסת אותו ... (יכל להיות שאני טועה ) כי דבקה מה הוא אוכל.... טוב כדי לעודד אותך לשחרר אותו (או שאני טועה ) אז שתידע שלא יודעים מה הוא אוכל... לא יודעים מה הוא אוכל ועוד אחד מהמשפחה הזו כך שגם זה לא חוקי לגדל אותו ואת הסוג הזה זה גם לא כל כך אפשרי...

החי והצומח של ארץ-ישראל כרך 5

זוחלים ודוחיים. עמודים 132-133. "בשבי הוא ניזון בחרקים (צרצרים)". בפעם הבאה לפני שאתה קופץ תכתוב שעד כמה שאתה יודע וקראת לא ידוע על תזונתו. אבל אל תפסול ניסיון של אחרים.

salingre

New member
אני לא מנסה ליקטול אבל

מדריך לזוחלים ולדוחיים בישראל פנחס אמיתי ועמוס בוסקילה עמ'258 "מזון:לא ידוע ; יש הטוענים שהוא ניזון מפרוקי רגליים קטנים

salingre

New member
...

אני לא מנסה לקטול אף אחד (ובמיוחד לא אדם מנושא כל כך) פשוט זה מה שכתוב... "יש הטוענים" זו טענה אבל תנסה להאכיל אותו בצרצרים (אם הוא אצלך) או שתשחרר אותו (אם הוא אצלך)...

ziv_13

New member
תשמעו...

אני לא יודע מה הבנתם ממה שכתבתי אבל הכלי היה בחוץ ואנחנו נתנו לנחש לזחול משם (כלומר - ללכת לדרכו, שיחררנו אותו). ככה שאני לא מגדל אותו (לא הייתה לי גם כוונה כזו) ואגב, תודה על העזרה! אחלה פורום יש לכם פה.. (חוץ מכמה פראנואידים CREAPY!!)

למעלה