שחור על גבי עיתון

אפי לוג

New member
שחור על גבי עיתון

כתוב - השר אוחנה בילה בבית מלון והזמין רום סרביס ב- 8,000 ש"ח !!! מעניין מה כללה ההזמנה... מנעמי השלטון.

magy

New member
ערום סרוויס עולה 8000 דולר?

בושה, יש יותר זול....בשוק הכרמל.......

אפי לוג

New member
בהחלט בושה

אלא שהתופעה הזו קיימת אצל כל הסיעות. תנו לי נקודת אחיזה (בכנסת) ואזיז את העולם....

B T1

New member
אפי-לוג.--כוס חלב.....

ברום סרביס עולה 40ש"ח. תארי לך כמה חלב הוא שתה. חוץ מזה, הוא לא האחראי על המחירים בבתי המלון. רק סובל כמו יתר השרים.

אפי לוג

New member
שישתה בירה

רק 28 ש"ח ואחרי השתיה שילך הצידה, יתבייש ויפנה את הכיסא. (ושוב, במידה והספור הוא לא ברווז עיתונאי אלא אמת לאמיתה)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לפי הסכום נראה שאכן הזמין מה שכתבת

אבל בלי חלב (וכנראה גם יותר מפעם אחת). מי יתנני שר (שר שר) כמו של ש"ס, שחרחר (שר שר) מי יתנני שר כמו של ש"ס שחרחר ויממנני. אז אדפוק חשבון (בון בון) בכל בית מלון (לון לון) אז אדפוק חשבון בכל בית מלון למה אינני ? ובחשבון הרום סרויס של שרינו ננוחם.

וכבר נאמר ששררה משחיתה....

לא יודעת באיזה בית צמח, ובכל זאת זו שחיתות לנצל כך את קופת הכלל!!!!!!! כל גימגומי יועץ התקשורת שלו בדבר קיום ישיבות בתל-אביב במלונות הואיל ואים לישכה בת"א... נראות מה זה דחוקות... איך היתה אומרת ורדה רזיאל ז´קונט על זה?... תיזרקו אותם!!!!!!!!!!!!

Sודית

New member
זה בטח כלל....

את....או....חנה.... זה צדק זה??? סודית עם נס קפה בלי סרוויס.

magy

New member
ורדה

אומרת לזרוק אותם.......מהדלת. אני הייתי רוצה לזרוק אותם ממטוס בגובה חמישים אלף רגל....... שיפלו ,,,,לאט........לאט..........לאט.................

אפי לוג

New member
נזרוק אותם

יצמחו חדשים. הוא לא המציא את הגלגל ולא הראשון שבוזז את קופת הכלל. זוכרים את דיניץ? זה שקנה בגדים וגיהץ את כרטיס הויזה של הסוכנות?

magy

New member
מה פתאום הכרטיס של הסוכנות?

זה הכרטיס הפרטי שלו...... היה בכיס שלו? זה שלו. הוא בטח גם ליטף אותו כל היום עם היד בתוך הכיס........

Sודית

New member
זה בטח כלל....

את....או....חנה.... זה צדק זה??? סודית עם נס קפה בלי סרוויס.

B T1

New member
לא השר הבעיה.-

התקנות המאפשרות את זה והחוקים שחוקקו לטובת עצמם והשכר שלהם שצמוד לכל מה שזז חי צומח או דומם. .

טוסקה

New member
כמלונאית לשעבר...

תזכירו לי במפגש הבא לספר לכם סיפורים ממעללי אישים שונים...

magy

New member
רק בשביל הסיפורים..........

אני כבר מזמינה מקום ליום שישי הקרוב......
תתארגנו...... מי לוקח אותי?????????

ממתי מה שכתוב בעתון נכון?

אחד - לא בטוח בכלל שהעתון כותב עובדות. שתיים בלי קשר - שחיתות בצמרת........

B T1

New member
נכון מה שכתוב בעתון רק-----

כאשר נבואה מגשימה את עצמה.

לא יפה להשמיץ אדם גדול...

אוחנה עשהזאת לעצמו? מה פתאום? הוא עשה זאת בשם בוחריו העניים. הוא חשב עליהם בכל רגע משהותו שם. כל שרות שקיבל הוא לא חשב על עצמו, חשב עליהם רצה שייהנו גם הם. מה, לא בסדר????

למעלה