שחור,לבן ומה שבין

שחור,לבן ומה שבין

הי אני לומדת בח"ול וגרה עם שותף כבר שנה בערך והקשר בינינו מאוד לא ברור.. אני יודעת שהוא לא אהבת חיי אבל למרות הכל הרגשות שם.יש בו הרבה דברים שאיני יכולה להסתדר איתם ושאני יודעת שהוא לא יוכל לשנותם.אינני יודעת בעצם מה אני רוצה לומר כאן.השורה התחתונה שניסיתי להתחבר עם עוד אנשים וזה לא ככ הלך ואולי למרות הכל הייתי רוצה שדברים יסתדרו בינינו יוצר,להרגיש חופשיה ליזום ולעשות איתו דברים ולא לעצור את עצמי כל רגע בגלל החשש מדחייה.עלי לציין שיש בינינו הרבה רגעים פיזיים אבל אני מרגישה שהוא גם עוצר את עצמו רגשית כי הוא גם לא יודע מה אני רוצה.. הבעיה שלי היא פשוט שאני נורא חסרת ביטחון בקשר אליו ולכן מחשבת כל צעד קטן כולל לבוא אליו לחדר סתם כשלבד לי או סתם לבוא לישון איתו בלי לשכב איתו או לומר דברים שאני מרגישה באותו רגע.ואני יודעת שהכל תלוי בי בעצם בהיחשב בעובדה שאני הבוגרת מבין שנינו ושמישהו צריך לקחת את המושכות בידיים ואולי הוא רק מחכה שאני אעשה זאת כבר.הבעיה שמאיזשהי סיבה לא ברורה נורא קשה לי.אולי כי אני יודעת שזה לא מה שאני מחפשת בסופו של דבר לחיים העתידיים ,רק שכרגע אלה הם החיים שלי והמצב כפי שהוא ,לא עושה לי טוב ואולי למשך הזמן שנשאר לי כרגע עד לקיץ,זה יכול להועיל לי.אולי אני צריכה להתרגל לעובדה שלפעמים אין שחור ולבן ויש אמצע גם וללמוד ללכת גם בדרך הזו ,גם אם היא זמנית אבל יכולה לעשות טוב יותר באותו רגע..

למעלה