שחור בעניים

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
שחור בעניים

אתם מבינים אנשים משרד הרווחה וויתר במקום לגבות אלפי שקלים ממקבלי השלמת הכנסה במכה אחת הוא יחלק את זה לתשלומים! בואו נקרא ביחד הידד למשרד הראוי לכל שבח. פשוט בושה, לוקחים ממשפחות את מעט הכסף שיש להם, לוקחים להם את האוכל מהפה. לא מדובר על מחוסר עבודה מדובר על אנשים עובדים שהמשכורת שלהם פשוט נמוכה מידיי. מדובר על אנשים שהם לא עצלנים כמו שמנסים להכתים את המובטלים אלא הם אנשים עובדים אשר מרוויחים מעט כסף אבל עדיין ממשיכים לעבוד בחריצות. ועוד דבר משרד הרווחה מקצץ בקיצבאות שנשים גרושות אשר הבעלים שלהם לא משלמים מזון מקבלות. מדובר בנשים גרושות עם ילדים אשר הבעל שלהם אינו משלם מזונות כפי שנקבע בחוק. ומשרד הרווחה נותן להם קיצבה שתעזור להם להסתדר בלא תשלום המזונות. מדובר על השכבה החלשה מבין השכבות החלשות. עוד קיצוץ אשר ממש לא איכפת לממשלה לעשות עוד קיצוץ שהדגל האדום מתנוסס עליו. ברגעים אלו אני ממש גאה להיות אזרח במדינה הזאת ולכן אהלל אותה כל הכבוד מדינה על צדק חברתי! אולי הודעה זו היא מעט דמגוגית בגלל הרגש שהכנסתי אבל מה לעשות שהודעה זו נכתבה מתוך רגש... הודעה זו נכתבה במחשבה על משפחות שעכשיו ירעבו יותר שעכשיו יוכלו, למשל, להשקיע פחות בחינוך ילדיהם וכתוצאה מכך אין יותר לפרט אני היחידי שמרגיש ככה?

mayakol

New member
אביב, כמה שאתה צודק...

אבל לצערי זו רק אחת מתוך טעויות רבות שקורות במדינה שלנו בתחום החברתי-כלכלי. הרשה לי לומר לך שאתה פשוט בנאדם מעורב ואכפתי... כן ירבו כמותך.

למעלה