שחורים ולבנים

the magic

New member
שחורים ולבנים

מה ההבדל ביניהם? לפני כחצי שנה היו לי את שניהם ולא הבנתי מה ההבדל ביניהם. יש אומרים שלא בריא לפתוח ככה פצעים, אז עדיף להשאיר את השחורים ולא להוציא אותם? זה לא משאיר סימנים? האם זה טוב ללכת לקוסמטיקאית או שזה מסוכן לעור - משאיר כתמים? אם אני שם ספירט סליציל 2% אלכוהול, האם זה יכול למנוע שחורים? במה הספירט בעצם עוזר? האם ספירט על שחורים שכבר קיימים יכול לגרום לצלקות/סימנים בעור לתמיד? תודה רבה מראש על התשובות....

nsr

New member
אההה

אין לי מושג מה זה "שחורים" אני משער שזה ליכלוך שמצטבר מתחת לעור, או שומן, או משהו בסגנון. "לבנים"= כאשר נקבוביות השומן בנקודה מסויימת בעור נסתמת, אז השומן לא יכול להיכנס פנימה. אבל הוא חייב ללכת לאנשהו----> למעלה, לעור. עכשיו כשאני חושב על זה "שחורים" יכולים להיות "לבנים" ישנים שהבקטריות או הזמן עשו בהם שמות (ככה רושמים?) מקווה שעזרתי

the magic

New member
כן...

אז אתה יודע איך מטפלים בזה? האם טוב ללכת לקוסמטיקאית בשביל שתוציא או שזה לא בריא?

nsr

New member
את האמת

אין לי מושג. אני ממש מצטער. תבדוק אם יש לך רופא עור במרפאה במקום מגוריך. אני בטוח שהוא יענה הכי טוב על זה. בהצלחה

nsr

New member
הנה לך אישי הטוב

מצורף קישור לפורום דרמטולוגיה. תפשפש בו קצת יש כל מיני כתבות מעניינות בקשר לאקנה. בהצלחה

למעלה