שו7

Skatce 24

New member
שו7

למי יש את הדיבוב הגרוע ביותר בדיביזי? בוו-יאק של דיבוב.

Dragonboyz

New member
חח

באמת דיבוב גרוע ממש לא קשור לבוו אני מקווה שכשבוו יהפוך לסופר בוו יהיה לו קצת קול יותר עצבני הקול הכי טוב בסידרה זה של מקיטה

vegeta2

New member
הקול הכי גרוע הוא של...

גוטן, זה נשמע כאילו הוא תינוק שיכור שהביאו לו אגרוף לשיניים ואחרי זה ניסה לחכות את וידל....

Matrix man

New member
חחחח

אמאל'ה היום הצצתי ב4 וחצי לטלוויזיה ונחרדתי ממה שאני רואה.. יש הבדלים רציניים בין הטונים של הדמויות בדיבובים השונים... במיוחד גוטן שמדבר כמו שתיארת בדיוק... וגם טראנקס הילד יש לו דיבוב דפוק ביותר...זה נשמע כאילו זה אותו מדובב של טראנקס מהעתיד שמנסה לחקות את ילד עם פיגור... ( אולי זה באמת הוא? o_O) הדיבובים הנורמליים היחידים בעברית הם של וג'יטה (AKA מקיטה) ושל יאמצ'ה...

לידיעתכם, הדיבובים של לירון הם

דיבובים מעולים, אז- שבו בשושו, או ש... *מאיימת עליכם עם מסטיק בובאלו שמשומש על ידי פליפה קולומבו* חוץ מזה, בתשובה לשאלה שלך, לירון מדובב את טראנקס בעתיד ובהווה ><

Gohan

New member
דווקא להפך..

הדיבוב של בוו די דומה ליפנית, והוא יותר טוב מרוב הקולות האחרים

URNFS

New member
הדאביז! הם שורצים בכל מקום!

*פותח דפי זהב* *מחפש מדביר דאביז*

Gohan

New member
יפנים זה סאקס?

סורי ילד, אבל יפנית זה המקור, וזה גם ללא ספק הדיבוב הכי טוב.

Gohan

New member
אתה ראית ביפנית שאתה מדבר?

וטוב נו, אני מניח שזה טיפשי להתווכח על טעם...

gokussj2

New member
אני מנצל פה לשאלה על טראנקס מהעתיד

כשהוא פוגש את גוקו בפעם הראשונה ובוחן אותו ע"י זה שהוא תוקף אותו עם החרב אז גוקו מתמודד איתו בלי בעיה השאלה שלי היא מה היה קורה אם נניח גוקו לא היה מספיק חזק אז מה טראנקס היה תוקף אותו עם החרב והורג אותו?

Matrix man

New member
תשובה

טראנקס הרגיש את האנרגיה הגבוהה של גוקו והוא ידע שגוקו יוכל להתמודד עם המכות של החרב.

gokussj2

New member
אם הוא הרגיש את האנרגיה אז למה

בכל זאת הוא היה צריך לבחון אותו

Matrix man

New member
כי הוא לא סמך עליו

בשבילו הוא סתם איזה איש מת מהעבר שבולמה לא מפסיקה לדבר עליו

Skatce 24

New member
אכון לא ראיתי ביפנית אבל...

יש לי משחק עם הדיבוב היפנית והוא סאקס

gokussj2

New member
גם אם היפני הוא המקורי זה לא אומר ש

הוא הדיבוב הכי טוב לכל אחד יש דעה אחרת לגבי מה שנשמע לו יותר טוב זה עניין של העדפה אין פה טוב או לא טוב כי ברור ששני הדיבובים הם על רמה בנוגע לעברי פה כבר העניין הוא אחר כי השפה שמשתמשים שם היא הרבה יותר נמוכה וטיפשית וגם הקולות ממש לא מתאימים אבל יכול להיות שהם עשו את זה בכוונה שיתאים יותר לילדים לכן הם גרמו לסידרה להיות יותר ילדותית

Gohan

New member
אמרתי שלא?

אמרתי שזה עניין של דיעה ולכן אין טעם להתווכח.. וזה ממש לא 'ברור' שהדיבוב האמריקאי הוא על רמה, אבל ניחא... ושוב, סתם לעניין, הקול של בוו ספציפית דומה למקור, כלומר, ככה הוא אמור להיות..זה שבאמריקאי עשו אותו שונה זה משהו אחר...אבל במקור הוא אמור להישמע ככה, ולכן הוא מתאים.

למעלה