שו?

S a v a g e

New member
שו? ../images/Emo12.gif

כמדי שבוע, מוצגת בפניכם פינת ה-"שו?
". בפניכם מוצג צילום עמוד החדשות של "וואלה!" מהיום, בו הוכנסו מספר שידרוגים ושינויים. עליכם למצוא כמה שיותר. המנצח יקבל הרצאה בחינם על התפתחות השיעה במדינה הצפוואית המוקדמת ותפקידה ככלי פוליטי להנחלת שליטתם של השבטים השליטים. תמותו. *הקרדיט שאמור להנתן לאחד ממשתתפי הפורום על אחד השדרוגים ינתן בהודעת התוצאות. שב בשקט. סססמולן.

V e n e r a

New member
אני לא מבינה במחשבים

יש באמת מחשב במחיר כזה???? חוץ מזה כל הנשים הקבוצתיות נראה לי הגיוני בהחלט, גם רבין מחובר לוואלה , כבוד. ליבני היא יותר חסידה מפוטמת מאשר ג'ירפה... כל המורדים הפקיסטנים בני מזל מאזניים. איזו הקלה שיש מקלחות נוספות, מלבד הגזים... אין מסך שמחירו לא נגמר ב-9, לא משנה במה הוא מתחיל....וסוף סוף שמים נשים אמיתיות בפרסומות! כבוד על היוזמה... בק אליך...

S a v a g e

New member
ולהלן ההוכחה

להודעה הזו של חוי- הרי לנו דוגמא לעתודאית משועממת שיושבת בבית כבר חודש, וכל כך שמחה להזדמנות ניצול הזמן שהפינה שלי הציעה לה, שהיא מצאה דברים שבכלל לא נגעתי בהם
. אבל סחתיין

V e n e r a

New member
ידידי לצרה

כזכור לי אתה שמת לב לזה שאני כותבת רק בשעת עומס לימודים. השביתה נמשכה מספיק זמן וצברתי המון שיעורי בית ודוחות להגשה. היום התחלתי לעשות אותם.... הרי התוצאות. אבל הי, טוב שיש מישהו משועמם כמוני

GMN

New member
אני יודע אני יודע

שמת שם תמונה של אמא שלך! מוהאהא...אני הורג את עצמי מצחוק

Guy24Gold

New member
אני יודע מה הכי דפוק במחשב שלך

את משתמש בווינדוס. ואפילו בעברית. איכסה

ננסה

ב"ה ילדים היכרויות נשים פומביות, שלום חבר יש מיני למעלה. וואלפדיה [?! יש דבר כזה?לא מכירה] הגירפות עם לבני?! כל הפקיסטן למינהם. ואין לי כח למצוא עוד.

gavrik

New member
local intranet

והפופיק של האישה החושנית בפרסמות של רוצה בנות נוטה יותר מדי לצד שמאל, זה צורם בעין

the shroit

New member
ננסה גם..

כי גם ככה אין לי מה לעשות.. אז ככה.. ציפורה ליבני לא חלק מהג'ירפות ומן הסתם אם אתה מפרסם את האונ' שלך אתה כן רוצה שאנשים יבואו ללמוד אף אחד לא ירצה את הדבה גם אם היא תהיה באישה האחרונה עלי אדמות מקלחות זהב?! WTF?? שלום חבר הלוו רבין הלוו וואלה BUY נשים,נשים פומביותת נשים קבוצתיות יותר מידי נשים.. אההה ילדים הכרויות-לפדופילים שביניינו אוקיי לא מצאתי יותר..

shlomitosh

New member
כמה אישה מצידי..

שכחתי להחליף לניק הנורמלי.. בכל אופן מצאתי עוד.. (כן משעמם לי מאוד!!) כתוב בק במקום Back

Cobe Anan

New member
../images/Emo12.gifאיך אף אחד לא שם לב לזה../images/Emo35.gif

הבנאדם יושב ומשדרג את עמוד הבית של וואלה. נראה לכם באמת שיש לו חברים
זיידמן
מישהו פה מלכלך עליך שאתה חבר שלו

Seidman

New member
אמרתי לו

אבל הוא החליט להתעלם זה למה אם לא תראו אותו בפורום בזמן הקרוב, תדעו שגם אני התעלמתי.

tkuihehr

New member
אני אהבתי את המבזקים

"מחריף המאבק בפקיסטן" "נגמר המאבק בפקיסטן" ובכלל את החדשות: "תל אביב - מת גבר" ואקספון [חברת טלפון בשיחות לחול] הפך לסקספון ולמטה בצד שמאל, כדורגל שמח? וגם כל מה שהם למעלה אמרו

למעלה