שותפים לרכיבה

senna

New member
שותפים לרכיבה

שלום לכולם. אני רוכב על XR650L בתצורת שטח. מדי פעם רכיבות שטח והרבה מנהלתיות. תמיד היתה קיימת בי משיכה לרכיבת/נהיגת כביש ספורטיבית. לא מזמן יצא לי לסיים מסלול שטח בכביש נס-הרים בדיוק כשעברה במקום חבורת רוכבי כביש (R1, ZX-12, ועוד). ניסיתי לעמוד בקצב של אחד האיטיים מביניהם ובסיבובים די הצלחתי (בישורות... R1 קצת יותר חזק מ XR:) ). נותרתי עם טעם של עוד ואני תוהה אם יש מביניכם שמבקרים בכבישי הרי ירושלים לצורך רכיבות ספורטיביות שאפשר להצטרף אליהם לרכיבה כאילו-תחרותית. חג שמח

lucca227

New member
אתה מאחר באיזה שלוש שנים

פעם, טרום עידן המגרשים, היינו מוציאים את הקיטור בהרי ירושלים כשעוד הייתה אחיזה סבירה בקטע נס-הרים - בית-שמש. האמת, טוב שהפסקנו, מאחר ואופנוע סופרמוטו בכבישים אלה מסוגל להגיע לביצועים גבוהים מאוד וכשמשהו מתפקשש- חוץ מפחות נזק לאופנוע, הפציעות עלולות להיות חמורות בדיוק כמו באופנועי כביש. בקטע הזה, ברוך שפטרנו לפני שמשהו רציני קרה. במגרשים הרבה יותר קל מבחינה פסיכולוגית להגיע לקצה וגם לעבור אותו לפעמים, מה גם שניתן להתחרות ולעקוף אחד את השני (דבילי בעיני בכביש הציבורי). מה שכן, אתה מוזמן לבוא לרכב איתנו במגרש שכן תגלה שגם בתצורת הגלגלים שלך כיום תוכל להפיק מנות מכובדות של פאן. רק אל תגיד שלא הזהירו אותך- אם תידבק בחיידק אתה עלול למצוא את עצמך בתחילת תהליך החימוש. לוקה

45degrees

New member
../images/Emo45.gif רכיבה רגילה בכבישי הרים

כבר לא נראית אותו דבר אחרי רכיבה במסלולים/מגרשים. ניסיתי את מלכישוע כמה פעמים מאז תחילת המירוצים וזה ממש לא אותו דבר. יש כל כך הרבה זמן פנוי בין פניות, אין את אותה כמות זמן בהטיה, אין את הלחץ שקיים במסלול שאינו מאפשר איבוד ריכוז לשבריר שניה, והכי גרוע - יש יותר מדי מכשולים וסכנות להיזהר מהן מכדי שניתן יהיה ללחוץ ממש חזק. אפשר להבין למה לסבסטיאן טורטלי אין רשיון לאופנוע...

senna

New member
פרטים

מתי באמת שפיצרינג פתוח? כמה עולה להיכנס לשם? יש מערכת מדידת זמנים? חוץ משפיצרינג איזה עוד מקומות יש ומה הפרטים לגביהם? תודה רבה

yules

New member
לא ממליץ לך

ביחד עם האדרנלין באים גם הסיכונים שברכיבה ספורטיבית בכביש. מה ש45 ולוקה אמרו לך נכון - תצטרף אליהם לשפיצרינג לאימון ותהנה יותר, וגם יותר בטוח, ואם חס וחלילה תפול, לא תעלה עליך שום משאית, מקסימום לוני עם הטרקטור שלו.

YAIRCCC

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo24.gifסנה חזור הביתה

יא שובב גם על מסלול מסודר יש צורך לדעתי החילפת עור, אלא אם אתה לא מתכוון להגיע לקצה

למעלה