שותפות???

דנה אא

New member
שותפות???

שלום, חדשה כאן. אני עוברת טיפולים של הזרעות בבנק הזרע מתרומת זרע ללא בן זוג. קודם כל , פיספסו לי הרבה פעמים את הביוץ. חודש אחד לקחתי יומיים איקאקלומין, הרגשתי זוועה וגם אז עשיתי הזרעה לאחר הביוץ. החודש אני עם זריקות של גונל אף . עכשיו אני ביום ה-23 , וכבר מרגישה חזק את ההתכווציות של המחזור המתקרב. איזה יאוש. מרגישה מאוד לבד. חברה אחת שלי ילדה לפני מספר חודשים וניתקתי איתה קשר. חברה חדשה שיצרתי איתה קשר מבוגרת ממני במספר שנים ובכלל לא סיפרתי לה על הטיפולים כי לא רציתי שתקנא. החודש הרגשתי שאין לי רצון לקשר איתה, כשאני לא מספרת לה דברים ולפי תגובות שלה בנושא, לא כדאי לי לספר לה. בקיצור , אין לי עם מי לדבר. אני לבד. אני מבינה שרוב הנשים כאן הן עם בן זוג. ואולי לא??? האמת עדיין לא קראתי בעיון דפים קודמים. האם יש לי שותפות למצב ולתחושות? איך מתמודדים עם האכזבות?

k o k o p e l i

New member
בוקר טוב דנה

מאיפה מתחילים לענות? איך מתמודדים עם האכזבות? שאלה לא קלה בכלל, שלדעתי רובנו מחפשות לה פתרון, וכל אחת בדרכה, מוצאת (ולא תמיד) תשובה. לפעמים זה הרצון החזק שמושך אותנו קדימה, וגורם לנו לנסות פעם אחרי פעם ולא להתייאש, ןא ההתעסקות והתקווה משכיחה את האכזבה הקודמת. לפעמים זה פינוק שאנחנו מרשות לעצמנו, וכל אחת בטווח הפינוקים והאפשרויות שלה, ולפעמים זה פשוט לדבר כאן ולפרוק ולשמוע מה שיש לאחרות להגיד , ולקבל חיבוקים אפילו שהם כתומים ווירטואלים. לגבי פספוסי הביוצים, זה חבל ומיותר, אבל זה לא נראה קשור בהכרח לתהליך שאת עוברת, אלא אולי לרופא שאת מטופלת אצלו. תרצי לספר עוד פרטים , באיזו קופה? אצל מי? והכי חשוב, שיהיה בהצלחה.

טלטל11

New member
הי דנה ../images/Emo24.gif

מזמינה אותך להצטרף לפורום חד הוריות מבחירה , שם כל המשתתפות נמצאות או היו בסיטואציה שאת מתארת, יש שם
חם והרבה נסיון בהתמודדות בנושא חד הוריות מבחירה- החל משלב ההחלטה, כלה בהזרעות\טיפולים, והמשך בהתמודדות עם גידול התינוק\הילד לבד. בנוסף- האם יש לך משפחה תומכת? זה יכול מאוד לעזור אם את יכולה לשתף אותם (אמא, אחות, וכד').

דנה אא

New member
אין עם מי לדבר

כאמור אין לי עם מי לדבר בנושא. לא חברות ולא מישהו מהמשפחה. אף אחד במשפחתי לא יודע על הטיפולים שאני עוברת. אין לי קשר חם עם המשפחה .

פּוֹנְג

New member
הי דנה

כאן תוכלי למצוא הרבה חברות שעוברות את אותו התהליך, של ניסיון להרות כמו שלך. מצפות כל חודש וחלקנו אף מתאכזבות כל חודש. אין לנו מרשם של איך להתמודד. בוכים. נופלים. וקמים. כאן גם תוכלי למצוא את אלו שמצליחות ולהתעודד בזכותן. בפורום חד הוריות מבחירה, כמו שהציעו לך תמצאי, נשים שעושות זאת לבד. גם כאן יש, אם כי כאן הנושא המרכזי הוא הטיפול פחות הלבד. מאחלת לך שמצאתי חברות כאן ושם ובעיקר שמהר מאד תמצאי חברות בפורום הריון.

אנה מ

New member
הי דנה ../images/Emo24.gif

קודם כל - את לא לבד. יש פורום מקסים (שטלטל כבד דיברה עליו) של חד הוריות מבחירה, שתחושת השותפות בו הינה כשל משפחה גדולה ותומכת. רוב המשתתפות בפורום בשלבים שונים של ניסיונות ו-הריונות מתרומת זרע אנונימית. כך, שהרבה לבטים, שאלות, שמחות מתבהרים, וכולן עברו את אותן שאלות וספקות בשלב כזה או אחר, ויכולות לתרום ולהרגיע. אז - את מוזמנת בחום למשפחה הגדולה של

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. כמו שאמרו לך, בקצה המסדרון ימינה תוכלי למצוא את פורום חד הוריות מבחירה, ושם תגלי את הבית החם שחסר לך כל הזמן. את מוזמנת לשבת בסירה שלנו ולחתור. לקבל תמיכה וחיבוק ביום רע וצהלולים כשבקרוב תכנסי להריון
. נועם

שירן55

New member
הגעת לבית חם ../images/Emo185.gif

וכמו שהציעו לך -פורום חד הוריות מבחירה הוא גם כן תומך מאוד.
ב ה צ ל ח ה

דנה אא

New member
תודה לעונות

על העידוד והחיבוקים. האמת, שנכנסתי לזמן קצר לפורום חד-הוריות והיה לי רושם שכל המגיבות הן עם ילדים.

noa37

New member
דנה, ../images/Emo24.gif

אני מצטרפת לכל הממליצות ומזמינה אותך לבוא אלינו לפורום חד הוריות מבחירה. יש בינינו כאלה עם ילדים (אבל גם הן עברו את כל השלבים שאת עוברת עכשיו), כאלה שבהריון, וכאלה שעדיין לא בהריון אבל מנסות (כמוני למשל) ואפילו מתלבטות שעוד לא יצאו לדרך. את מוזמנת בהחלט לפורום חם ותומך.

קשכפית

New member
הלו דנה

קודם כל בהצלחה רבה. דבר שני לדעתי האישית בלבד אין מה להסתיר בטיפולים האלה, אני מדברת על זה חופשי וממליצה לכל אחת לעשות זאת, אין במה להתבייש וכל אישה שעוברת טיפולים כאלה ואחרים צריכה ללכת עם הראש למעלה, למה זה פשע? עשית משהוא רע למישהוא בטיפולים האלה? לא צריך לנתק קשרים ולא צריך לקנא באף אחת ולא לחשוש מקנאת אחרים, במה יש להם לקנא? הטיפולים זה לא ממש פיקניק לא ככה? אם יש לך חברה שמגיבה בצורה לא נעימה אלף זה לא ברור לי למה, דבר שני אם היא חשובה לך תדברי על זה איתה ותגידי לה מה את מרגישה ותשאלי מאיפה זה בא לה להגיב בצורה שהיא מגיבה. או שאם היא לא ממש חשובה שתלך ותחפש את החברים שלה, את צריכה שהחברים שלך יהיו חברי אמת אחרת הם לא ראויים ולא שווים את החברות שלך. אני באמת מרגישה וחושבת שלעבור תהליך של הפרייה מתרומת זרע או מבן זוג זה עניין אישי של כל אחת והמשפט הסיום הוא חייה ותן לחיות חפשי חברים קצת יותר פתוחים וחכמים וגם את ברגע שתהיה עם הראש למעלה בכל נושא בחיים וככה תציגי את זה זה יראה אחרת. תמיד תזכרי שאין לך במה להתבייש לא גנבת, לא הרגת ולא הזקת לאיש. זהו, תפנימי. חיבוק!!!

Blue velvet

New member
מסכימה עם חלק מהדברים

צריך לשמור על קשרים עם אנשים שטוב בחברתם. עם מי שלא, רצוי לנתק קשר. לגבי החשיפה של עניין הטיפולים, אני חולקת עלייך. זה עניין אישי מאוד, ולא כל העולם צריך לדעת על כך. נכון שלא פשענו ולא אשמנו, אבל כמו שאיננו חושפים את חיי האהבה שלנו בפרהסיה, כך אין מקום גם לדבר על הטיפולים גלויות עם כל אחד.

למעלה