שותפות אפשרית 1

Nemo Boy

New member
שותפות אפשרית 1

נורא קשה לדעת שבאחת הפעמים שאני הכי רוצה לזעוק אליך ולבקש את עזרתך, אני פשוט לא יכול. אתה כמובן שם, אני מאמין בכל ליבי שאתה רוצה גם בטובתי אבל העולם אותו אני חי עכשיו מנוגד לכל מה שאתה מייצג. הייתי נורא רוצה להפוך אותך לשותף, שתוכל להנחות אותי בצורה הסמויה כמו שרק אתה יודע. מה שמדהים אצלך זה שכל כך הרבה אנשים משייכים אותך אליהם, הם חיים אותך ומדברים איתך ביום-יום. הם כולם יודעים שאתה קשוב לבעיותיהם גם שהם חוטאים וסוטים מדרך הישר. אצלי הסיפור שונה,אני חי בהרגשה שאולי אני בהחלט סוטה מהדרך, אבל הפעם לא מדרך הישר אלא לדרך הישר. אז נכון, הישר אצלי תמיד היה מאוד עקום ולא ברור אבל אני חש בפעם הראשונה מזה הרבה זמן שנוח לי במקום בו אני נמצא. זה מקום אכזרי שדורש ממך להתעסק בזוטות, זה מקום בו גם עור של פיל לא מספיק. אבל בניגוד למקום בו דרכתי עד עכשיו, פה אף אחד לא משרטט את הגבול. זה מקום עם הרבה צבע וחושניות, מקום שמלמד אותך אכזבה מהי, אבל זו אכזבה שנותנת לך טעם של עוד. ישנה תמיד השאיפה לשלב בין העולם אותו אתה מייצג לעולם בו אני חי עכשיו, אבל הכל נשאר בגדר שאיפה. הנה פתאום דברים מתחילים לזוז, אני מתחיל לפתח משהו. שזה קורה הלב לא מפסיק לפעום מהתרגשות. הוא נורא חיכה לפעימות האלה, מסתבר שהם היו חסרות לו. אני באמת לא יודע מה אתה חושב שאתה שומע את הדברים האלה. אני מקווה שזה לא מעורר בך גועל. זה בסך דברים שאתה בראת. בכל זאת, הפעם בניגוד לפעמים קודמות, אני לא זועק וגם לא מבקש את עזרתך, אני פשוט רוצה אותך כשותף - אלוהים.

BabyBoy1

New member
מרגש

בהצלחה מתוק

מרגיש כל מילה שלך!!

המצב של רבים מאיתנו כ"כ זהה לתחושות שהבעת כאן. אני אישית, מרגיש שכל מילה שלך כאן, כאילו יצאה מליבי. ממש אותן תחושות. אני מאמין שאלוהים מקשיב לך, כואב את כאבך ומבין אותך. אבל מנגד, לעולם זה לא יתיר את האסור. אחחח....כמה קשים וכואבים יכולים להיות חייו של אדם? כמה? יש להם גבול? הקושי הגדול הוא, שאנשים לא מבינים כמה כואבת וקשה ההכרה במציאות שלך כהומוסקסואל, בכמה ויתורים וכאב ההשלמה הזו כרוכה, אם רק היו מבינים קצת, הקושי היה יכול להיות הרבה פחות מכאיב...

הופה! זה בול המצב שלי!!!!!

רק שאני עוד לא נחלצתי ממנו סופית. ממש תודה על הקישור, הבהיר לי את מצבי בפרספקטיבה שונה וחיצונית יותר.

Carmen Sandiego

New member
הקישור לא נפתח לי

באיזה מצב אתה? כל פעם שאני פותח את הקישור נסגר לי הדפדפן.

נסה להעתיק את הכתובת:

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=10941&blogcode=132305 ואגב, לאו דווקא ידבר אליך.

dkey

New member
קישור חשוב

צריך להיות אדם ממש רשע כדי להמשיך ולהונות אישה.

דיי נו, אז נוסף להומאיות שלי

אני גם ממש רשע... מה לעשות?! החיים גוררים אותי להתנהל כך.

Carmen Sandiego

New member
אתה לא רשע

החיים גוררים אותך כי אתה זורם בלי לקחת את עצמך בידיים. אתה חי את החיים שלך בשביל אחרים ולא בשבילך. מתי היתה הפעם האחרונה שעשית משהו בשביל עצמך?

הנה, עכשיו נסעתי לחו"ל בשביל עצמי

לא שזה עזר לי במשהו. המצחיק הוא(או-העצוב הוא), שיש כאן סתירה פרדוקסלית שחוזרת על עצמה בתגובות למצבי-כהומו החי עם בת זוג. מצד אחד, אני חי איתה כי אני אנוכי ודואג לעתיד שלי על גבה. מנד, אני חי איתה בשביל לא לפגוע בסביבה הקרובה שלי בכך שאני הומו (כיום אני במצב שגם איתה אני חי בכדי לא לפגוע בה בידיעה המרה שאני הומו צבוע ושקרן). מה שבטוח הוא, אני לא חי את החיים שלי בשביל אחרים!!! אני חי אותם בשביל עצמי! אני איתה כי אני פרנואיד ריגשי-סביבתי, מגן על עצמי בכך מפגיעה. (וזו החומה שלי !!Carmen Sandiego-The man behind wall כל אחד וחומותיו...)

ממ...

הייתי שואל אחרת: כמה זמן אני חושב שהיא תוכל להחזיק מעמד איתי? (עם חושים מאוד מחודדים, אפשר לחוש שמשהו בקשר ביננו משובש). כרגע אני ב"חופשה" ממנה. לי נראה שבמידה ואחליט סופית שאני כן רוצה לחיות חיים שקריים כסטרייט, אחזיק איתה מעמד עד סוף חיי. גם אם זה יעלה לי ביוקר(בין פיזי ובין נפשי). אבל רק בתנאי אחד: שאאסור על עצמי להתאהב בגבר(מה שתיסבך אותי כרגע).

Carmen Sandiego

New member
באמת איך היא לא שמה לב

העובדה שהיא תמימה לא גורמת לך להרגיש יותר אשם? למה אתה רוצה לגרום לעצמך סבל? אתה יודע, יש דבר שנקרא אושר, ואנשים בד"כ שואפים להגיע אליו. אתה צריך לשבת איתי על קפה וסיגריה מתישהו.

חח...חמוד אתה

רוצה מאחורי הקלעים כמה מילים? תן מסנג'ר או אייסי, הכרחי לפני קפה! בעעעע...לא מעז לחשוב על חשיפה... טוב נו, בסוף אתה כולה ילד בן 19 עם שיגעונות של בן 30, בוא נעשה שיחה אחת מאחורי הקלעים. שלב ראשון לגישוש - מסנג'ר. שלח לי בפרטי הודעה, כשיהיה בא לך.

Carmen Sandiego

!!The man behind the wall באותה מידה יכולתי לשאול אותך גם למה אתה רוצה לגרום לעצמך סבל? אתה יודע, יש דבר שנקרא אושר, ואנשים בד"כ שואפים להגיע אליו. ואל תגיד לי שאתה מאושר מהחומת האדישות שבנית סביבך...

Carmen Sandiego

New member
אני מאושר

אבל אם אתה לא מאמין, אל. אני לא גורם לעצמי סבל, ואני שואף להגיע לאושר. אני לא יודע למה אתה חושב שאני אדיש, אני סתם לא מתרגש בקלות, יודע, נונשלאנטי. ואני לא מבין איזה חומה יש סביבי, אני פשוט בניגוד לכל בני האדם אחרים שכל כך סומכים אחד על השני, לא פושט את עורי ונותן לכולם לעשות בי כרצונם. :)

"מאושר" או "שואף להגיע לאושר "?

סותר! חח...תקשיב (למילים הכתובות) חמוד כתבת שאתה לא מתאהב ולא תתאהב, אם זו לא חומה מבוצרת סביבך, אז מה זה?

Carmen Sandiego

New member
סליחה

אני מאושר ושואף לשמור את זה כך. חומה מבוצרת? זה אומר שאני לא מתאהב וכבר הופכים אותי לפאק של הטבע. מה לעשות, לא כולם מתאהבים ולא כולם רוצים לרוץ בשדה אירוסים עם בן זוג.

למעלה