שותף גבר

kn1234

New member
שותף גבר

שלום אני צריכה בדחיפות את עזרתכם אני בחורה בת 32 ולפני כשבוע עבר לגור איתי בחור שותף בן 30 עד כה חוץ מחבר שהייתי חיה איתו לא גרתי עם גבר שאני לא מכירה השותף הוא בחור מאוד נחמד וסימפטי אבל עדיין לא הסתחבקנו ממש. הבעיה היא שיש לו הרגלים שאותי ממש מקוממים ואני לא יודעת כייצד להעיר לו עליהם . לכן אמנה כאן את הדברים המקוממים אני בחורה ביישנית וללא הרבה ביטחון. *הוא משאיר את התחתונים המלוכלכים שלו על ריצפת האמבטיה או תולה אותם ליד מגבת הפנים שלי *הוא לא נועל את דלת הכניסה בלילה * משאיר את הדוד דולק (למרות שהדוד הוא חדש והמים מתחממים תוך שעה) * משאיר עיקבות באסלה(לא פיפי) כמו בשירותים ציבורים מה עלי לעשות איך לפנות אילו בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!Help

kkarinn

New member
פשוט להעיר לו בעדינות...

גם לי היו בעיות כטלה עם השותף (אלה הבעיות הקטנות, הוא ממש עבר אצלי סדרת חינוך). אל תעשי הכל ביחד, כל פעם שאת רואה משהו, תגידי לו בצורה יפה שזה מפריע לך והוא יכול לא לעשות את זה, וזהו...

chicka

New member
בהחלט להעיר לו !

הכי מקומם זה העובדה שדלת הכניסה נשארת פתוחה בלילה, כאילו מה - אתם גרים באיזה כפר פילנטרופי שיש בו אחווה בין כל התושבים ? זה נראה לי אחריות מינימלית... בכל אופן,אני הייתי מושיבה אותו לשיחה,ואומרת את כל הדברים בבת-אחת, לא טיפין טיפין-אחרי הכל את צריכה לגור איתו וזה לא לעניין שתסחבי את הכל בבטן. פשוט תגידי לו שיש כמה דברים ששמת לב אליהם שלא נוח לך איתם ואת מבקשת שינהג אחרת, את התחתונים שלו שיזרוק ישר לסל האשפה, את הדלת לנעול,חיסכון בחשמל בסופו של דבר זה אינטרס משותף לחסוף בכסף וכו'. אין פה בכלל עניין של ביישנות או חוסר ביטחון - זה לא דייט שאת צריכה להיות נבוכה, פשוט לבוא ולהגיד !

a d i s h

New member
שיחה דחוף !!!!

בתור מי שגרה עם שותף מלוכלך במשך שנה, תעשי איתו שיחה עכשיו ואל תשמרי דברים בבטן. אם הוא חדש, כדאי לסגור את הדברים האלו עכשיו ולא כשכבר סתם מתעצבנים ואח"כ רבים. תגידי לו בעדינות על הדברים שאמרת כאן (הקטע עם השרותים הוא אכן קצת מביך - היה לי בדיוק אותו קטע עם השותפה שלי ואחרי שאמרתי לה היא תמיד מנקה אחריה...) בגדול- אין לך מה להתבייש, בעיקר בעניין של הדלת- זה גם הביטחון שלכם - מה הוא חושב, שאתם גרים בקיבוץ שמשאירים ככה את הדלת פתוחה??

kkarinn

New member
לך יש מזל...

אני הייתי צריכה להעיר על זה לשותף שלי, והוא מטומטם (ברמות, הבנאדם פשוט טיפש), והוא לא לומד, אז לפעמים אני צריכה להעיר לו שוב...

שיחה

אבל דחוף. וגם כאן (כמו במקרה השני שכתבתי שם דברים דומים.), לבוא באסרטיביות, לומר שזה אחלה שהוא מרגיש כ"כ בנוח עם עצמו - אבל שאת לא מרגישה נוח עם זה בכלל. יש חללים אישיים, ויש חללים משותפים, ומה שמשותף בינכם - צריך להיות מתוחזק כראוי. תשאלי אותו איך הוא היה מרגיש אם הוא היה בא בבוקר ומוצא שתן שלך על האסלה, או יותר גרוע - טמפונים עם דם זרוקים סתם (כן, תהיי גרפית). תשאלי אותו איך הוא היה מרגיש אם מלא שערות שהורדת היו נופלות לו על הדברים שלו. בקטעים האלו אני מאמינה שלא צריך להתנחמד יותר מדי. אם זה אומר שנגזר על השותפות להיות קורקטית ותו לא - אז זה המחיר, אבל לפחות שיהיה הגייני.

למעלה