שותים את דמי!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שותים את דמי! ../images/Emo48.gif

בדקתי הודעות שלי מתחילת הפורום, עוד מהתקופה בה השמתמשתי בכינוי "דן המסוכן" (ומי שצוחק, ילמד לדעת למה "מסוכן") וראיתי ששם, קודם כל הייתי מאוד פורה בפורום, ממש מהנפשות המובילות. ונזכרתי שמתישהו התחילו לקרוא לי "דן המסוכן שונא האלפים". אבל. . . . באף אחת מההודעות האלה לא הצהרתי על השנאות התהומיות שלי נגד האלפים (שהפכו להיות גימיק מסחרי), הצבעתי על הבעיה שלי עם השחקנים ה"אלפים", הצבעתי על רעיונות לנסות לגמול אותם מהאלפים. . . . . ו. . . . מעולם לא קראתי להשמדה/טבח/הרג של גזע זה או אחר, כולל האלפים. השורה התחתונה: דברי הוצאו מהקשרם! שותים את דמי! הכל בגלל התקשורת! אני מתפטר!

exit_from_here

New member
חוצפה!

אני לא הייתי שם אבל הבציר מאז לא משהו!הדם שלך לא כזה טעים!אולי עוד חמישים שנה בחבית במרתף היינות דם שלי הוא יהיה טעים,אני מסכים איתך,לא לשתות את דמו!יש דמים הרבה יותר טעימים!

Elenlos

New member
דן המסוכן...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

DDN

New member
הסבר (תירוץ) לכינוי.

כשהייתי חדש בפורומים, הפורום הראשון שלי היה פורום WWF. והיות והכרתי רק את הגימיקים הישנים, קראתי לעצמי ברוח הדברים "דן המסוכן", בזמנו רק לפורום ההוא. מאז, היות שהתחלתי להשתתף בעוד פורומים, הגעתי למסקנה ש"דן המסוכן" זה שם לא כ"כ רציני (במיוחד כשמשתתפים בפורומים של "חיות מחמד", "מסע בין כוכבים" ו"לחיי האהבה") אז שיניתי אותו לDDN. הD הראשונה דרך אגב, זה מזכרת מה"מסוכן" = DANGEROUS.

The DDM

New member
שקרן!!! אני זוכר טוב מאוד....

שכשהחלפת ניק אמרתי בשם DDN "זה עדיין אני ´דן המסוכן שונא האלפים´" ואני עוד אמצא את זה דיברת איתי בICQ על זה שצריכים לתת את האלפים לערבים כדי שיהרגו אחד את השני ויחסכו מאיתנו את העבודה לקחת את כל בדיחות הערבי שאני מכיר וכתבת עם "אלף" במקום "ערבי" וכל זה באי סי קיו (איציק, ICQ) אני ממש מצטער שנמחקו לי הקיבצי היסטוריה.

The DDM

New member
אה... שכחתי..... אני השה"ם האפל

בניק אחר כי אני לא זוכר את הסיסמה של הניק הישן ו-לDDN השםDDM זה לא העתקה ממך זה יותר ישן מהפורום הזה וזה הניק שלי באי סי קיו הפרוש שלו זה: The DarkDangoneMester´s או בתרגום לעברית השה"ם האפל. ברגע שאני יסיג את הסיסמה לאי מייל הישן שלי אני יסיג גם את הסיסמה למשתמש תפוז שלי.........................

DDN

New member
אתה פה מפליל סתם.

קודם כל, אני יודע שהיית DDM לפני שאני הייתי DDN. דבר שני, מעולם, אבל מעולם לא השתמשתי בבדיחותערבים על אלפים, מהסיבה הפשוטה שאני גם לא משתמש בבדיחות ערבים, כי לדעתי זה לא מצחיק. דבר שלישי, אם תבדוק את כל ההודעות שלי בפורום, תראה שכל מה שאתה מפטפט הם ברבורים חסרי שחר. מעולם לא קראתי בתור דן המסוכן להרוג את האלפים. מעולם לא השוויתי בינם לבין קבוצה אתנית כזו או אחרת. ידידי, לא אקרא לך שקרן, כי אתה פשוט מעריץ אותי, ומחזיק ממני משהו שאני לא. אתה היית רוצה לשמוע אותי אומר את הדברים הללו, אך זה לא קרה מעולם. ודבר רביעי, אפשר לבדוק בהסטוריה של הפורום כל מה שדן המסוכן כתב, וזה מה שעשיתי לפני שהתחלתי את הטופיק הזה.

DDN

New member
תוספת

לאחר חיפוש מדוקדק בהיסטוריה, דבריך התבררו כהבלי הבלים. לא היה ולא נברא. מעולם לא הצגתי את עצמי כDDN כ"דן המסוכן לשעבר". אף פעם (בניגוד, אהמ, לאנשים אחרים) לא אמרתי, חבר´ה! החלפתי כינוי. "דן המסוכן שונא האלפים" הוא כינוי שאתה והחברה שלך בלובל הדבקתם לי. אז אנא ממך, די עם ההשמצות. בכל מקרה, היות ואתה מוציא לי דיבה, אני עכשיו מתקשר לעו"ד שלי, ר. גוטמן המרושע ואני תובע אותך על כל מה שיש לך.

למעלה