שוש

z dead

New member
שוש

אני רוצה להתנצל גם אני לא חושב שטעיתי :) אבל אם פגעתי בך אני מצטער,אני מניח שהדיון עם המשתמש "איוון" השפיע עליי מעט לפני שהשבתי להודעה שלך. באופן כללי אחרי שאני קורא את ההודעות ב"דיונים" ביני לבין "איוון" אני מגלה ארס וגועל משני הצדדים,ורואה אגרסיות מגעילות מצידי שלא הייתי רוצה לראות,נכון אני תמיד אגרסיבי כשאני מנהל ויכוח עם מישו,אבל אני תמיד יודע לשים את הגבול,לפחות הגבול שמבחינתי ראוי גם אם לאחרים זה נראה שחציתי גבולות מסויימים,ולכן לפני שיום אחד אהפוך לסוג האנשים דמות אותו משתמש,אני אתנצל,מתנצל. :) ובגלל שאין טעם לפתוח עוד שרשור אומר רק שמצאתי סוף סוף את האדם הכי ראוי ל"טיפול איתן" המפורסם. :)

שiש

New member
איתן

האמת - הפתעת אותי. מקבלת את ההתנצלות. שרק תהיה לי בריא. (עכשיו אתה מוכן כבר לצאת מהארון ולהודות שאתה מתתתתת שהפועל תפתח היום את דינמו?)

z dead

New member
לא שוש...

אני באמת שכבר לא אוהד של הקבוצה,וגם כבר לא משתגע על כדורסל באופן כללי. הדבר היחידי שאולי יגרום לי לרצות לראות את ירושלים פותחת את דינמו זה אם לימונד ישחק דקות משמעותיות,אבל זה יהיה בגלל לימונד לא בגלל ירושלים.

איתן מתנצל?!?!?!?@@#@%!

לנעוץ. למאמרים. טאגליינס. הכל. אה ומי הבן אדם שראוי לטיפול ?

z dead

New member
מה מי?

בן אדם שמוציא כזה משפט: "זה פשוט אסון,ברקוביץ' ניגש לקו ומעציב 80% מתושבי מדינת ישראל.אתה בחור כל כך לא קטנוני" רק טיפול איתן? גם משכב זכר עם מארק הנרי. :) (*מארק הנרי - מתאבק אפרו-אמריקאי ששוקל 400 ק"ג,ומכונה האיש החזק בעולם)

AmiTutiT14

New member
עכשיו אני רק מסתכלת על השעון.

יש לי מחר מבחן ומחרתיים מבחן ואני לא מצליחה ללמוד מרוב לחץ, רק מחכה שכבר יתחיל המשחק. בנתיים שום מאמרים. שום טאגליינס.

למעלה