שוש עטרי

שוש עטרי../images/Emo16.gif

לאבד משהו זה נורא בכל גיל. בגיל 58 ,אמצע החיים זה בזבוז זמן אדיר גם אנו איבדנו אנשים יקרים באמצע החיים ,ואני בוכה עם המשפחה . ןחושבת לעצמי כמה השתנתי בשנתיים האחרונות מאז ש
לא איתי . וכל פעם ששומעת את מילותה האחרונות של שוש עטרי "להתראות מחר"יודעת שאת הזמן הנותר לי פה ,חיבת לנצל הכי טוב שאפשר , לפעמים אני חשה שאין טעם להתאמץ ,להשקיע,כי במילא בסופו של דבר מתים .. ואז נזכרת במשפט שה-
היה אומר "צריך לחיות את היום כאילו זה יומינו האחרון ,ומצד שני לחיות את חינו כיאלו יש לנו חיים עד 120" ומנסה להפוך זאת לתמצית חיי ,חיה את היום בהנאה ובלויים משתדלת לעשות מה שאוהבת ,ומאזנת זאת בתכנון לעתיד ... .
לזכרה

../images/Emo16.gif לזכרה

.........כל חיים שנגדעים בטרם עט מחזרים אותי לאחור..........חשה ומזדהה עם האובדן ועוברת ימים לא קלים בעקבות כך .......... אבל משתדלת לזכור משפט של איש חכם .....שחיים פעם אחת.נתן לזה משמעות ונהנאה מכל הלב,,,,,,,,,, בכל מה שאנו עושים............ כי את קבולת הסבל כבר מליאנו ... מזדהה וכואבת עם המשפחה ..אבדה לנו שדרנית גדולה ,..

../images/Emo16.gif

שוש היתה אישה פעלתנית שידעה ימים קשים שחלתה וחיכתה להשתלת כליה למדה כמה החיים יקרים לה ואז שהכליה נקלטה עבדה על הספר שכתבה , וחזרה לעבוד לאחרונה היתה לה פריחה נהדרת היא שיחקה, חזרה לשדר במרץ, וידעה למצוא את שמחת החיים , כל רגע מהם והאהבה שהן חלקו 3 האחיות היתה לדוגמה , אכן עוד אחת חמודה ופעלתנית הלכה מאיתנו

למעלה