שושנה! הלחץ דם שלי הוא גבוה!!!!!

שושנה! הלחץ דם שלי הוא גבוה!!!!!

מי ה^%#$^$Y$&U* שהקפיץ את שרשור טראנקס??!?!!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy Cat

New member
דיייייייי כבר!!

אז מישהו הקפיץ את השירשור? מפריע לך? אל תכנס ב-72 השעות הקרובות!!! תפסיק להתלונן כבר כל הזמן. כל מה שאתה עושה זה להתלונן! אתה לא המשתתף היחיד כאן בפורום, אז דיי כבר!!

זה תוקע לי את האינטרנט ונכנס 5 דקות

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חצמזה סופשבוע טראנקס (הייתי תוקע לו את החרב שלו ב%@#$%) נגמר מזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Katy Cat

New member
אז כנראה שיש לך חרא של אינטרנט.

תחליף את הספק אינטרנט שלך. מה ההבדל בין הדירשה הזו לדרישה שלך למחוק את השרשור? שתיהן דרישות מוגזמות! אז תסבול 72 שעות, או אפילו פחות, כי השירשור כבר לא יקפוץ עוד מעט. לא מתים מזה. מה לעשות שההודעה קופצת 72 שעות, ולא בדיוק עד סופו של סופהשבוע?

king kazabubu

New member
מספיק!!

הגישה שלך מתחילה מאוד להמאס עליי. נמאס לי להכנס ולראות הודעות של עצבים. בפעם החמש מאות אלף. יש לך תלונות שלח לי מסר אישי. פעם הבאה אני מוחק את ההודעות שלך בלי להודיע ואם גם זה לא יעזור אני אחסום אותך עד ששרשור טראנקס לא יוכל יותר לקפוץ. זהו! די.... ועכשיו בקשר לשרשור טראנקס. אני חוזר ואומר, סוף שבוע טראנקס נגמר. אני שרשרתי אותו לסוף שבוע פיקולו שהיה שבוע שעבר. אני מבקש לא להקפיץ אותו אפילו שאני די בטוח שאי אפשר. לא להוסיף הודעות לשרשור ההוא. תודה רבה.

king kazabubu

New member
חסרה מילה בהודעה הקודמת שלי

המילה היא יאג´ירובי, והיא באה לפני המילה מתחילה בשורה הראשונה. ההודעה מופנית ליאג´ירובי. זה הכל

כמה דברים

1. כבר אמרתי יש לי אינטרנט מהיר! 2. תגיד גם למי שהקפיץ. 3. איך לעזאזל שולחים מסר אישי? אני משתמש בפורום הזה רק איזה חודשולא ניסיתי אף פעם, ואין לי מושג איך

king kazabubu

New member
או קיי

1. גם לי יש אינטרנט מהיר. אם זה נתקע לך זה המחשב ולא האינטרנט. 2. זה פורום לאנשים יש זכות להגיב על הודעות כאלו. מה שאפשר לעשות זה לבקש בנימוס לא להקפיץ את ההודעה כמה ימים. 3. כדי לשלוח מסר אישי אתה צריך ללחוץ על שם המשתמש במקרה שלי זה king kazabubu ואתה תראה במסך למעלה מצד ימין שרשום שלח מסר אישי. אתה לוחץ על זה וכותב את מה שאתה רוצה. כשאתה מקבל מסר אתה תראה מצד שמאל למעלה במסך שרשום king kazabubu יש לך 1 מסרים חדשים. עכשיו אתה מבין איך שולחים מסרים אישיים?

king kazabubu

New member
סורי אחי...

nothing personal
סולח?

למעלה