שושה לצפייה ישירה - סרט ישראלי

• פותח הנושא Moviehebr
  • פורסם בתאריך
M

Moviehebr

Guest
לצפייה בסרט הישראלי "שושה" לחצו כאן!

שושה לצפייה ישירה, שושה להורדה, שושה 2023 סרט ישראלי לצפייה ישירה או להורדה – הסרט המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסרט: בתחנה המרכזית בתל־אביב שוכן "יונג יידיש", מוזיאון ומרכז תרבות. מנדי, המייסד, הציב לעצמו כמטרה לחזור ליידיש – ולשמר את התרבות והשפה שננטשו באירופה. זה קיץ 2018 ואני ואשתי צוהלים לשבת הממוזג של לונדון בתור מתחיל להתנגן על המסך. הסרט הראשון, המבוסס על המחזמר הבימתי מ-1999, הפך עבורנו לאחת מאותן צפיות כמעט שנתיות שנלחמות זמנית במציאות האפלה המכונה העולם שמחוץ לחלונות שלנו. הו לא , אנחנו מגלים במהירות, דמותה של מריל סטריפ דונה מתה. משהו בתוכי מתפתל לנוכח הגילוי הזה, ואשתי, אולי חשה בכך, תופסת אותי בפרק כף היד. אבל ההרגשה נחלשת, חוזרת רק מעת לעת כששירי מובאים לחיים דרמטיים על ידי אוסף דמויות שאנו מכירים ואוהבים כל כך - מלבד הפעם על פני שתי תקופות זמן, ההווה והעבר, כאשר דונה, כעת בגילומה של לילי ג'יימס, נפגשת ונופלת בשלושת הגברים שאולי או לא יהיו אביה של בתה סופי (העלילה של המחזמר הבימתי והעיבוד הקולנועי המקורי). לאחר מכן, אנו מגיעים לשיר השיא, דונה בעבר והווה סופי, בגילומה של אמנדה סייפריד, מתכוננים ל... העלאת קברט מוזיקלי המבוסס על סביר מאוד להניח שהכותרת של המאמר הזה הייתה היפרבולית שלא לצורך, אפילו קליקבייט, אבל, תאמין לי, יש טיעון חזק מאוד שהרעיונות שהוצגו בהרצאת ב-2019 הם כל כך מפריעים - שהם מאתגרים את הגישה המסורתית לכתיבת תסריט בצורה כל כך קיצונית - שההרצאה המדוברת עשויה להיות בעצם ההרצאה החשובה ביותר על תסריטאות שאי פעם נתקלת בהן. כי כל מה שאתה חושב שאתה יודע על מתאר, דמויות וקונפליקט עומד להיזרק. הרומן "שושה" מאת יצחק בשביס־זינגר מציפה את הנוכחות המורכבת של היידיש בישראל של ימינו.

...............

למעלה