שורפת לי התחת!

• פותח הנושא uzr
  • פורסם בתאריך

uzr

New member
שורפת לי התחת!

קצת חדש בכל נושא הרכיבה. ריפדתי את המושב המאובן של האופניים שלי בהרבה מאוד שכבות ומאז אין כאבים בעצמות השת כתוצאה מהלחץ הרב, אך כנראה יש שפשוף כלשהו שגורם לשריפה אחרי זמן מה. למישהו יש רעיונות?

uzr

New member
זה היה בהומור, אני מקווה?

אני שואל שאלה רצינית. זה בלתי נסבל לרכב כך. קרם תינוקות באמת עשוי לעזור - אך גם ניתוח להשתלת תחת מברזל יעזור. בכל אופן אני מצפה לפתרון קצת יותר אלגנטי

etal2

New member
מכנסי רכיבה יש?

טייץ של רכיבה בהחלט עוזר נגד שפשפות למיניהן, ללבוש בלי תחתונים מתחת כמובן. כמו כן אל תניח שאוכף מרופד הוא רעיון כזה טוב. יש סיבה שאוכפים ספורטיביים יש להם ריפוד די מינימלי, אוכף טוב צריך ללחוץ רק על העצמות צריך להתרגל לזה ברכיבות הראשונות אבל אח"כ לא מרגישים את זה יותר. אוכף מרופד יפזר את הלחץ על כל האזור, זה אולי ירגיש יותר נוח בישיבה קצרה אבל לאחר כמה שעות רכיבה זה סיפור אחר לגמרי.

uzr

New member
מי טוב בלאלתר?

בגלל שאין לי מכנסיים כאלה אולי מישהו שמאלתר בשטח יודע בכל זאת מה יקל עליי במקרה הזה? ובלי מריחות של קרמים למיניהם - משהו חיצוני.

danbaratz

New member
סטייק בעובי ס"מ

עדיף בקר כי עוף חלש מידי וברצינות אוכף טוב הוא הכרחי, רוב האוכפים הספורטיווים מתוכננים לשימוש עם טייץ. מה שאתה יכול לעשות אם לא בא לך על הטייץ זה או לחפש כסא שטח טוב ורך יחסית או לקנות תחתוני בוקסר עם פד רכיבה לגבי אילתורים ניתן להישתמש בג'ילדה של רכב. גם דקה גם רכה וגם זולה יחסית

Oded Raanan

New member
רק מכנס רכיבה

אתה יכול להשיג אחד טוב ב-150 שקל וצפונה. שווה כל אגורה.

למעלה