שורו

אודי, נו היינץ? / קפת- 'שתפרת בארמי

ת

ג'יבריש זו לא בעיה לתקן

תעברי אל סרגל הכלים שבראש המסך, תלחצי על View, תבחרי Encoding, שם תבחרי בלשונית שכתוב עליה More. תיפתח לך חלונית מלבנית די ארוכה ושם תבחרי בשפה Chainese Traditional. כך שאם את לא מבינה את הג'בריש, לפחות תוכלי ליהנות מהציורים שיופיעו לך על המסך. מצד שני את תמיד יכולה גם לעשות FDISK. הג'יבריש יעלם. באחריות.

א י ל ה

New member
אני הייתי רוצה לבדוק

האם הקבוצה מודעת לכך שהיא דוברת סודות בחברה. ולא, אין הכוונה לחברת הייטק. הייתי רוצה לברר אם יש כאן כוונה נסתרת של חלק מהאנשים, ואני לא אנקוב בשמם, רק אומר ששיערם כשיערו של דוד המלך, להרגיש שהם גדולים/שווים/חכמים/מקסימים (מחק את המיותר. אם יש כזה.) יותר מהאחרים, ואם אכן יש לאותם אנשים כוונה כזאת, אז הייתי רוצה להגיד להם שהם לא. זהו.

א י י ל ה

אין פה שום כוונה נסתרת לדבר סודות בחברה. נהפוכו. ישנה כוונה מכוונת לדבר סודות בחברה. למה?

א י ל ה

New member
הא לא

אני רק רציתי לבדוק. בחיי. זה בסדר גמור. וגם בכלל בכלל לא מפריע לי. וגם בטח לא לאף אחד אחר. רק רציתי לברר את זה. ואת היו"ד שהוספת (או הוספת) לי במתנה אני אקבל בתודה ואשמור לעת צרה או צונאמי. מה שיבוא קודם.

א י ל ה

New member
האם הבנדק החביב

רומז כאן שיש משהו שהוא לא יודע והיה רוצה לדעת ולא זו בלבד, אלא שמי שמחזיק את המידע בידו הן קבוצה עלומה של גינגיות ושחורות שיער שחלק גדול מהעניין שלהן בחיים סובב סביב ההתעללות באנשים שלא יודעים ורוצים לדעת דבר כלשהו שהן יודעות והוא לא? מיסטייק! ביג מיסטייק!

אני מאמין בגישה הישירה והלא מתחכמת

בדר"כ זה עובד על הג'ינג'יות שאני מכיר- ויש לי רקע מגיל אפס ועד היום הזה, ממש. לגבי שחורות השיער- בהחלט אביזר אקזוטי בחיי שחורות השיער. ואם לא יַעֲנו, לא יְעַנּו באי ענייתן. היינץ בסה"כ זה קטשופ, מיונז, חרדל ואמשיך בבורותי הבתולית. את מבינה - להיות כיום בתול במשהו זה הישג שראוי למדליה או למצער פרס נובל.

למעלה