שוק מחנה יהודה

שוק מחנה יהודה

אמש לאחר פתיחה במוזיאון ירושלים (של הצייר ראובן רובין) רצינו ללכת לאכול משהו סימלי.איכשהו עצרנו ליד שוק מחנה יהודה. זו היתה הפעם הראשונה שלי בחיי להסתובב בשוק הזה . השעה היתה כבר שמונה בערב והשוק היה הומה!! שמתי לב שהיו המון גברים . אפילו יותר מנשים.!! המחירים ממש לא היו זולים - זכרתי מהבוקר את המחירים כי הייתי בסופר... לא קניתי כלום אבל היה נחמד להסתובב. בסוף מכל המקומות עצרנו בסטקיית חצות ואכלנו בפיתה. שום דבר לכתוב הביתה. איפה יכולנו לאכול יותר טוב? לא מסעדה מעונבת.. הכוונה למשהו חפיף..

אני חושב שעלינו כאן על שתי בעיות

1. סטייק בירושלים 2. סטייק בפיתה

:אוכלים בשוק" (לא בערב)

בעוונותי, הייתי אמורה לכתוב עליהם, והתעצלנתי. באחת מסמטאות השוק. אוכל ביתי מצוין. מבושל על פתיליות. קובה על כל גווניו וצבעיו. "חמין פרסי" סלטים מיוחדים. מרקים שונים. מים רגילים- "מהברז בכיור" מחירים זולים. שירות ויחס מצויינים.

החתולית

New member
זה תלוי מה מחפשים

בתוך השוק יש כמה מסעדות שמגישות אוכל עיראקי / כורדי / ירושלמי (ע"ע אורז ופסוליה, קובה, מרק חמוסטה, מרק קובה אדום, סופריטו, קציצות, מג'דרה וכו'): רחמו- לטעמי האוכל שלו לא משהו (אל תגלו שאמרתי), אבל תמיד מלא אצלו. עזורה (לא זה של המיץ) - בשוק העיראקי, מסעדה קטנה שאני אוהבת יותר. מורדוך - ברח' אגריפס. מתבססת יותר על אוכל כורדי עם מרקי קובה נפלאים. בין הסמטאות מצאתי מסעדה הודית קטנה, ויש גם בית קפה שלצדו חנות. על המסעדה הפרסית שנפתחה שמעתי שעם הזמן הפכה לפחות פרסית ויותר ביתית.

חוץ מזה שהאוכל בירושלים יקררררר

נורא יקר. הכל יקר. כולל סטקיית חצות, שיפודי סימה וכו'. המחירים בירושלים פשוט גבוהים בהרה מת"א. יוצאים שם מסטקייה כמו ממסעדת צמרת בת"א

ננה f

New member
למה זה? מה הרעיון וההיגיון?

זה איכשהו בלינקג' למחירי הנדל"ן?

החתולית

New member
לא יקר במסעדות שאני הזכרתי

אלה המסעדות בהן אני אוכלת עם אבא שלי כשאני באה לבקר אותו ואנחנו הולכים לשוק. הסטייקיות הללו אכן יקרות, ובלי שום סיבה מצדקת.

למעלה