שוק ליוניטי?

IndigonFlash

New member
לא לאנימציות

אלא ליצירת לוח משחק דינמי. סיפור ארוך, אבל אני אדבוק בפלאש :)

IndigonFlash

New member
קשה לי להסביר את הקונספט במילים

בוודאי שאפשר. אני מוותר על כל מיני פיצ'רים של GUI שהיו עוזרים לי המון כשאני עובר לדו-מימד.

IndigonFlash

New member
אבל הוא לא יכול לקמפל כלום

flashDevelop הוא רק טקסט אדיטור משוכלל. כדי לקמפל אתה חייב FLASH או FLEX SDK, שהם לא חינמיים.

IndigonFlash

New member
כן,

ב-FlashDevelop יש אפשרות לטעון Flex SDK ולקמפל דרכו. הבעיה היא שבלי ה-IDE של פלאש עצמו, אין לך את היתרונות של ניהול הגרפיקה והסימבולים.

De-Panther

New member
אז יש לי אפשרות לתכנת בפלאש בעזרת זה, אבל אין

אפשרות ליצור\לערוך גרפיקה? אני יכול לפחות לטעון גרפיקה?

adiel666

New member
כן

פשוט שאין לך עורך גרפי. מה שכן, אתה יכול לטעון SWF חיצוניים(שנוצרו בפלאש של Adobe למשל) ולהשתמש בהם בתוך הפרוייקט שלך. אני לא עובד עם פלאש(מהסיבה שאין לי כשרון ציור בשיט והכלי הזה ממש מתואם לאנימטורים) אני כרגע עובד על עיצוב של אתר בFLEX(שם ממש דפוק שAdobe המציאו לפלאש "forms" שכזה), ככה שלי זה לא משנה שאין עורך ויזואלי מבוסס timeline בתוכנה. אני פשוט עובד עם MXML וAS3 על העיצוב, הקוד היותר גדול מאחורי זה - הוא הService שבנינו(מס' אנשים) ב.NET. יש בFLEX SDK(שהבנתי שבגרסא 4 של הBUILDER שתצא הוא יחזור להקרא Flash Builder במקום Flex - סופסוף הם קלטו שהשם שלהם ממש מפגר) ספריות של פלאש, ככה שלא צריכה להיות בעיה. http://www.flashdevelop.org/community/viewtopic.php?f=11&t=5669&sid=66cff32b3d3248924d1d04136e78b47c זה הIDE, ואתה גם צריך להוריד מAdobe את FLEX SDK ו"לחבר" אותו לאחר מכן לIDE. זה הכל. זה מקמפל SWF(כמו שאדובי אוהבים להגיד: סוואף פייל).

TheGreatNut

New member
אני לא מכיר אותך ולא כתבתי את זה אישית אליך

אני פשוט ניצלתי את השרשור (סליחה אם זה הציק לך בצורה כלשהי)
אני בסך הכל נותן טיפים מתוך הידע והנסיון שלי. ואני לא מסכים איתך. הרבה מאוד אנשים נאיבים. אני לשמחתי הרבה נעשה נאיבי יותר ויותר בנוגע לנושאים רבים. ולא צריך להיות בן 16 בשביל להתלהב מלהכין משחק. למעשה, אם אתה בן 26 ואין בך את ההתלהבות שהייתה לך כשהיית בן 16, אתה בנקודת חסרון. לדעת להכין משחק זה לא כזה פשוט. ואני מדבר על להכין משחק פשוט.

IndigonFlash

New member
זה בסדר :D

יש בי תמיד התלהבות, אבל כולנו עברנו את השלב כשהיינו בתיכון כשרצינו להיות Blizzard הבאים. לפחות אני :D

למעלה