שוק טוטלי!

שוק טוטלי!

בדרך כלל אני לא בקטע של פורומים, שיתוף וכאלה, אבל הפעם אני חייב, אתם מבינים סיימתי אתמול את "מבחן התאומים" (מי שעדיין קורא או מתכנן להתחיל לקרוא את הרשומות ו/או האגדות מתבקש לא לקרוא כי זה סתם יהרוס לו).בכל אופן לא האמנתי שככה הם הרגו את רייסטלין, אחת הדמויות המדהימות ביותר שנוצרה מעולם (שמה את הארי פוטר בכיס הקטנטן) ואני אומר לכם חבר'ה כאילו דקרו אותי עם פיגיון, רציתי לבכות, בסדר שלא יהפוך לאל אבל למה להרוג אותו ועוד אחרי שככה הוא הקריב את עצמו, ועוד אף אחד לא התאבל עליו, אפילו קרמון, ודאלמר המניאק שגונב לו בסוף את הספרים, וגורלה של קיטיארה, בעסה לחלוטין. סוף מר ולא נעים לסדרה מופלאה. בכל אופן אחרי שסיימתי את הספר הלכתי להתקלח ושם הגעתי להארה, וויס והיקמן יכולות לקפוץ לי, לא שואל אותן כלום, בראש כתבתי לי סוף חדש אשר בעיניי עדיף על הסוף המקורי. ואם גם אתם סיימתם את הטרילוגיות ומרגישים כמוני ואולי לא מרגישים כמוני וחושבים שאני טועה אשמח מאד מאד לשמוע.

python 4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif לאגדות..

לזה קוראים סוף טראגי.. האמת לא היה לי אכפת מרייסט, אבל לפני שנים רבות כשסיימתי את אגדות הרגשתי ככה בגלל המוות של קיטיארה, שהיא היתה הדמות האהובה עלי לאורך רשומות ואגדות. בכל מקרה, תתעודד בזה שזה לא בדיוק הסוף, אתה יודע - יש עוד דרקונים של להבת קיץ ואת מלחמת הנשמות (בעברית), וחוץ מזה עוד מלא ספרים מסביב על רייסטלין וקיטיארה. כך שפשוט תמשיך לקרוא.. (ולהבא מומלץ לסמן ספוילרים בכותרת בעזרת האייקון -
)

majere the mage

New member
כחובב רייסטלין מושבע[ומטורף..]

אני אומר לך שבחיים לא הכל יפה ומושלם, וגם לא בחיים בדיוניים. הסוף הזה היה טראגי והוא העביר בך בדיוק את הרגשות שהמחברים רצו שיועברו לקורא.

avki

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

ולא רק זה, הוא גם סיים את כל העיניין בצורה הכי יפה שיכולה להיות. זה כל כך טוב שרייסטלין עשה בסוף את הבחירה הנכונה. כל דמות ודמות הובילה את עצמה למצבים האלה שבהם נגמרת הסדרה, וזה מה שיפה. אף אחד לא רוצה סוף טוב, אבל כולם רוצים סוף אמין. וזה בדיוק מה שכולנו קיבלנו.

c0ol

New member
צודק כמעט לגמרי

דלאמר לא גנב לא תספרים אתה חושב שהאלף האפל העלוב הזה מסוגל בכלל לנסות לנגוע באחד מהספרים של רייסטלין בלי שהיד שלו תישרף!?! הוא פשוט נעל את המעבדה של רייסטלין ביחד עם כל מה שהיה שם ואני ממליץ לך לקרוא את דרקונים של להבת הקיץ, אתה תרגע לגמרי ^_^ עד שתגיע לסוף ו>>>זהירות ספוילר קטן ועלוב שהוא לא ספוילר בכלל אבל בטוח יהיו אנשים שיבכו שהוא כן<<< תרצה להרוג את פאלין העלוב הזה... בעעעעע אני שונא אותו!!!

למעלה